樂古Nakuz

標題: 問完 關post~_~ [打印本頁]

作者: J@K    時間: 18-1-2008 12:38
標題: 問完 關post~_~
有個極度聰明 加有腦既人 教完我之後咩都明哂啦

關post

作者: abc111    時間: 18-1-2008 16:43
聖騎打戰場多數都係補血..佢攻擊力比起其它職少..但好在護甲高..而且有三條血..但升lv慢..你想好玩建議你玩小d..pvp都ok..變身可以解大多數的控場.又可以補血.而且副本多點人組
作者: hkbnjoe2005    時間: 18-1-2008 17:32
獵人而家pk要韌性300+先有得打,獵人pk其實唔弱,係對住戰士麻煩d,你係咩天賦,咩裝備,最主要係風箏技巧,當你上面3樣野都有一定水平

,你就發覺獵人pk其實唔弱
作者: qq987654321    時間: 18-1-2008 23:05
想pk勁唔好玩聖騎,想好玩唔好玩騎士
點解點解唔玩騎士?佳因騎士十分神其
作者: dh    時間: 19-1-2008 00:14
原帖由 abc111 於 18-1-2008 16:43 發表
聖騎打戰場多數都係補血..佢攻擊力比起其它職少..但好在護甲高..而且有三條血..但升lv慢..你想好玩建議你玩小d..pvp都ok..變身可以解大多數的控場.又可以補血.而且副本多點人組

聖騎不懂變身.....變成不死身不計算......

原帖由 qq987654321 於 18-1-2008 23:05 發表
想pk勁唔好玩聖騎,想好玩唔好玩騎士
點解點解唔玩騎士?佳因騎士十分神其

s3懲戒騎變得非常可怕說.....

看完這個就明白(大汗

http://games.enet.com.cn/article/A13320080117013.html

作者: 乂小希乂    時間: 19-1-2008 10:58
原帖由 J@K 於 18-1-2008 04:38 發表
獵人真係好悶 pk又難用   轉聖騎好冇      
成日溫隻野頂 好煩    打副本隻竉好冇用==
pk比人秒tim
咩族用聖騎最好

另外想問下e到可唔可以介紹c服

1.技術問題
2.冇技術轉聖騎都係一樣垃圾
3.得4個族做得聖騎,如果bl還要問?...lm的自己看種族介紹
4.私服有咩好玩....改改改...十倍二十倍一百倍?1個鐘70lv?
   唉........香港人....不勞而獲.....

作者: J@K    時間: 19-1-2008 14:27
標題: 回復 6# 的帖子
你可以1個鐘 ???我切個頭比你當鄧坐
私服只係多小小 exp  唔係好多    有d路方便d咁         lm 見bl  唔會好似正服一見就殺
同埋私服都係比d冇$買點既人玩 好多人付擔唔起
你可以玩你既正服   而私服仲有幾多bugs 你玩咩自己決定
作者: dh    時間: 19-1-2008 14:33
原帖由 J@K 於 19-1-2008 14:27 發表
私服只係多小小 exp  唔係好多    有d路方便d咁         lm 見bl  唔會好似正服一見就殺
你可以玩你既正服   而私服仲有幾多bug ...

一個鐘70嗎..那太慢了吧....
我見過一開始就255lv,要不然10分鐘70也見過
一個鐘70的是慢級私服吧.....
當然,這裡絕不容許任何人等發佈私服或分享私服相關事宜...
雖然早發現有人在玩私服還在這邊開個post貼過圖....(嗯....找到源頭了......)
作者: J@K    時間: 19-1-2008 16:56
標題: 回復 8# 的帖子
我想話 我e+個服最快都要 70  都要一兩星期囉
同埋個服最多係70lv 冇255lv
作者: 乂小希乂    時間: 19-1-2008 20:44
原帖由 J@K 於 19-1-2008 06:27 發表
你可以玩你既正服   而私服仲有幾多bug ...

討鞭文x1
歡迎練靶

少少exp...幾多算係少少?不如po出黎比大家研究下~
有d路方便d?...即係幾方便?...唔洗行?直飛?
200%坐騎?620%飛機?
lm同bl唔會好似正服咁一見就殺?....我玩pve都得啦

冇錢買點?學生零用錢少?雖然我都係學生...但係一日儲2蚊...一個月都唔夠錢買150點?.....
如果環境真係唔多好........咁我唔建議你玩....唔玩咪仲好~專心讀書啦...讀好d書出黎搵到錢玩咩都得la

你講得好岩...我可以玩我ge正服   但係希望大家可以支持正版(偶是正版怪)
作者: J@K    時間: 19-1-2008 21:24
多5倍 exp
掉寶 多5%
掉錢 一樣
坐騎 全部一樣

你咁話1日2蚊  1月60$ 150點   1個月玩到幾耐?? 1年又幾多  ;P      我日日打機bo
就算有$都可以限返         
係呀我玩私服 唔使比$ 升lv又快個正服   咁我有post都出來介紹??? 問下唔比???
可能你d意見太好 但我唔想聽bo
環境唔好 就 唔好打機         咁好多人咪要摺埋 . ?
作者: dh    時間: 19-1-2008 22:11
看來我要向官方反映這問題了.....咳.....
作者: J@K    時間: 19-1-2008 22:42
標題: 回復 12# 的帖子
咳咳咳咳 咁我末好驚 ;P   
一陣講講下比人禁埋言  我ed會員仔 點講呀   走先

作者: 乂小希乂    時間: 20-1-2008 00:05
旁敲側擊,不能正確理解文意,閱讀理解0分

請樓主照著你的想法去玩,希望不會有一天 貴伺服器被檢舉,所以心血化為烏有

樓主慢走
作者: JJaBLE    時間: 20-1-2008 00:34
垃圾玩咩職咩SER還是垃圾
(絕無影射任何人)

獵人絕對是易學難精
沒才能的人給我滾開吧!

屠魔山谷-鳳凰一輝
歡迎討教
作者: 川保久齡    時間: 20-1-2008 10:13
唉.....獵人其實唔弱...
野外pk係好強
你如果係獸王系....
你沖埋去開獸王
之後係後面一直射,又有驅散射擊,又有震盪射擊...
一直dot
d人走都走唔到....
我隻bl 44lv法師成日咁樣比lm殺=[
作者: 61087815    時間: 20-1-2008 18:49
原帖由 J@K 於 19-1-2008 21:24 發表
多5倍 exp
掉寶 多5%
掉錢 一樣
坐騎 全部一樣

你咁話1日2蚊  1月60$ 150點   1個月玩到幾耐?? 1年又幾多  ;P      我日日打機bo
就算有$都可以限返         
係呀我玩私服 唔使比$ 升lv又快個正服   咁我有 ...

老兄
世上所有抄人/copy既野都係唔合法
如果真系咁好搵既.個個走哂去賣老番啦
你日日打機又點姐.呢個世界有月卡呢樣野架
睇你既文章.你好似得小六-F2程度.
文筆唔暢順.字都唔識打多隻.
============================
無人叫你專搵人地所POST出尼既文章漏洞既.
人地所講一日2蚊可能想表達 一日儲少少錢.一個月就可以儲到xxx蚊
======================================================
再者.你真系一個極度幼稚 加 無腦既人
點解咁講?  好心你啦.玩私服都搵個多倍經既私服啦
===========================
你升得快又點姐? 你D錢可以追得上咩?
唔通你可以一隻怪10G UP?
笑.......
作者: qwcatV    時間: 21-1-2008 18:49
你形容他"極度幼稚",那你為什麼和一個"極度幼稚"
的人爭辯?而且你指他"文筆唔暢順.字都唔識打多隻."
可能他文筆不好吧…但他發表他的意見和文筆有關?你就在"無人叫你專搵
人地所post出尼既文章漏洞既."一句中,你用了不少口語,而且「尼」字,
應該改成「黎」字,所以看你文筆也好不了多少吧?再者,人家發表意見,
有什麼不對呢?何謂"極度幼稚 加 無腦"?如果他沒腦袋,又怎麼能活生生的在論壇
發表他的意見?

"尼"<<<<字都唔識打多隻,誰呢?
"無人叫你專搵人地所POST出尼既文章漏洞既.人地所講一日2蚊可能想表達 一日儲少少錢.一個月就可以儲到xxx蚊"<<<<因為這句所以就極度幼稚 加 無腦既人?我看你比他還差....
"你日日打機又點姐.呢個世界有月卡呢樣野架"有月卡所以?你的意思是想指月卡比"打機"好?
"睇你既文章.你好似得小六-F2程度."彼此彼此啦…可能較差
"笑......."

我自認文筆不好,但我還是會發表對你的意見^^
作者: 乂小希乂    時間: 21-1-2008 21:03
口水文驅散!

尼/黎其實都是錯字,廣東話中的「黎」應該要加上「口」字邊,
不過網上溝通為了方便一般都用同音字代替,沒必要那麼執著。
要是樓上認真起來想要跟我討論,歡迎之至。

「如果他沒腦袋,又怎麼能活生生的在論壇,發表他的意見?」
老實說這類型的吐糟小學生也不會說了,名符其實的斷章取義。

樓上的朋友跟樓主的閱讀理解能力不相伯仲,希望不是樓主的分身吧。

-----------------------------------
中文交流完畢,繼續討論私服問題。

私服問題無論是對什麼網上遊戲也是一個重要的問題,受重視程度不下於外掛。

雖然私服是免費,而且有著經驗掉寶加倍的好處,但由於私服的不穩定性,
而且創立人和遊戲的人有可能犯上刑事罪行,
所以一般都不鼓勵網友玩那些私人服務器。

此外,私服容易取得使用者的連線資料,在網絡遊戲此等有大量數據包交換的接達下,使用者容易接收到病毒,
加上一般使用者為了遊戲運行的順暢性,都會把防火牆和防毒軟件等臨時記憶體使用量高的軟件和功能關閉,
造就更多被病毒入境的機會。最常見的就是內地私人伺服器和論壇等。

有見及此,所以私人伺服器一般都不允許向公眾公開的,而且由於私服是免費,
嚴重危害生產商和代理商的理益,生產商和代理商的利益減少從而導致加價而令玩家偏向私服,
在這惡性循環下,一款好遊戲就很可能由於多方面壓力因素底下不再更新,或甚是停至營運。
聽起來可能是很長遠,但潛在危機是不容輕視的。
還記得當年digicell為什麼會倒閉嗎?
有傳就是因為它代理的遊戲外掛太多,人們都跑去玩私服所致。

這次我用一個淺白而且中立的角度來分析,希望大家看得明白。
作者: bebe456    時間: 21-1-2008 22:52
關題

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2