樂古Nakuz

標題: 司空聖手寶物及不如歸草取得法(簡圖介紹) [打印本頁]

作者: cyk50    時間: 7-10-2008 09:02
標題: 司空聖手寶物及不如歸草取得法(簡圖介紹)
其實這個任務有很多人問...也有很多人答了...不過都是文字性質...所以特別拍了幾張圖來給各位參考

到了採石場...不是衝入去而是在這兒爬上去

爬上來沿路到了棚架上

行到盡頭...回頭看下面(兩次我都是站在這兒跳下去...可能有其他地方跳)

安全跳下來後兩樣物品就在眼前...

內容簡單了點...不過...其實也不用太詳細說明

作者: ζ癲★小蠻×`    時間: 7-10-2008 20:14
喔喔,, 我識啦 ,, 吾該哂,,v333v;'

推推推>3<v[[mg_1_46]]
作者: sunnyxo    時間: 27-10-2008 18:09
吾該大大                     [[onion_73]]
作者: tomkam08    時間: 27-10-2008 18:25
tHx for sharing!!!!
作者: GORDON1977    時間: 29-10-2008 14:13
太謝謝了[[bao_36]] [[bao_34]] [[bao_33]]
作者: fanky999    時間: 31-10-2008 13:03
我都搵到呀~~[[bao_33]]
作者: kyo2007    時間: 2-11-2008 08:30
其實冇需要特登望回頭跳過去
你只需要行前2步左手邊有個位跌落去
一跌即到,就係咁EASY
作者: cyk50    時間: 2-11-2008 10:28
標題: 回復 7# 的帖子
那個位我也聽人說過
位置好像在第三幅圖馬頭(快速列)對下的位置
不過知道是在貼圖之後....又懶得重貼[[onion_14]]
作者: pandayin    時間: 5-11-2008 07:00
琴日做呢個任都搵左5mins-_-
作者: bestso88    時間: 10-11-2008 16:53
一早望到不過試左5次先得
any way,thx
作者: 霸天    時間: 14-12-2008 05:54
感謝..我之前搵左2個鍾都搵唔到...
thx
作者: jwkt    時間: 15-12-2008 10:59
thx[[bao_36]] [[bao_36]] [[bao_36]]
作者: 死亡筆記『N』    時間: 27-12-2008 15:28
咩任黎嫁
[[bao_27]]
作者: cyk50    時間: 28-12-2008 08:29
標題: 回復 13# 的帖子
兩個都是巴蜀任...
只要到了巴蜀解任...慢慢就會解到

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2