樂古Nakuz

標題: [ 08.19 ]Meridian正式推出屬於自己的點數卡 [打印本頁]

作者: Kdsyen    時間: 19-8-2009 19:50
標題: [ 08.19 ]Meridian正式推出屬於自己的點數卡

大家好^^
Meridian正式推出屬於自己的全新點數卡「高點卡」,新的點數卡的使用方法與以往的點數卡一樣,登入Meridian官網,前往會員專區,然後按儲值cde點卡,輸入序號後點數就會存入Meridian官網帳號,而稍後亦會廣泛地應用於Meridian旗下所有遊戲產品上!!目前在市面上售賣的或各位手上持有而未啟用的《星夢Online》150點數卡、CDE Point Card 及 My Monkey點數卡,仍然可使用!!

全新的「高點卡」以鮮艷的紅色為底,配以白字紅邊的「高點卡」三個大字及白色的本公司標誌為圖案設計,搶眼奪目容易辨認。新點數卡每張售價沒有提升仍為港幣$38元150點。大家要留意囉!!

另外,為了令大家更方便使用刻紋「鋼之仲裁者紋章」,由20/8起鋼之仲裁者紋章只需持有鋼之魂就可以成功使用刻紋技能。「鋼之魂」用以下方法可取得。

大家只要持有「鋼之仲裁者脛甲」、「鋼之仲裁者鎧甲」(或鋼之仲裁者圖騰)及「鋼之仲裁者左腕」和「鋼之仲裁者右腕」,就可以得到大法院將總務員確認為鋼之仲裁者的一員,並獲得學習及使用刻紋技能的關鍵物品—「鋼之魂」!

回收區鋼set d貨應該會多唔少- -
冇鋼紋d玩家=正

---
by小夜*: 已代為補上圖片

作者: CARO    時間: 19-8-2009 20:03
成套野要成1000點...
變相即係要我地比錢[[onion_56]]
作者: 夜月朽    時間: 19-8-2009 20:37
星夢好狗^^ 狗到出汁
作者: siu芷    時間: 19-8-2009 20:49
星夢好狗^^ 狗到出汁
夜月朽 發表於 19-8-2009 20:37

咁又唔好咁講.
人地始終要搵錢
作者: 戀楓×成°    時間: 19-8-2009 21:59
好狗啊= =  咁樣姐係鋼紋=無限
作者: 星夜仔仔    時間: 19-8-2009 22:00
鋼s可以放返倉  唔洗晒位@@
作者: ekzzz    時間: 19-8-2009 23:00
放件上得80點 比佢賣400點  
正宗的 價底買 高價放
起碼換返8折都好  少點到咁 我唔好放多件野起倉
作者: 小夜*    時間: 19-8-2009 23:01
oh/.\ 難得我今日仲搶左S鋼.. 仲搶得好辛苦-,- 勁緊張xd
作者: 無情乂風    時間: 19-8-2009 23:29
出d出埋兔紋嫁啦
星夢就賺到死
作者: 此時此刻↗    時間: 20-8-2009 09:55
出d出埋兔紋嫁啦
星夢就賺到死
無情乂風 發表於 19-8-2009 23:29

暑假即將結束
要把握最後一個良機
作者: 星夜仔仔    時間: 20-8-2009 10:34
oh/.\ 難得我今日仲搶左S鋼.. 仲搶得好辛苦-,- 勁緊張xd
小夜* 發表於 19-8-2009 23:01

唔係用星錢收既都冇咁蝕
作者: 此時此刻↗    時間: 20-8-2009 10:44
唔係用星錢收既都冇咁蝕
星夜仔仔 發表於 20-8-2009 10:34

早知唔買套赤炎裝住

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2