樂古Nakuz

標題: 越級挑戰!? 北ser 5帶6石天山pvp特輯!! [打印本頁]

作者: 光云    時間: 10-3-2013 12:31
標題: 越級挑戰!? 北ser 5帶6石天山pvp特輯!!
[youtube]OzKSBa4PL2E[/youtube]

隻天山其實只是代玩, 由於耐無玩,有D位可能有點不足,希望你地見諒啦

另外,由於唔係我本人玩,只是我fd代玩,亦只能用第3者角度拍攝,但關鍵位仍大致上拍到的,廢話少講,去片!!!!
作者: ∼香B∼    時間: 10-3-2013 12:55
睇完之後有種感覺...同我的打法太似太似了- -"
雖然我無用太多跳打..但係基本的思維同技能組合都係一致...
不過片中主角比我更猥瑣 點都好...好精彩!!!

要彈的話..就係搵的對手有D差..高石天山打丐幫同天龍真係唔難
天山最精彩的PVP就係同逍遙/天山打
希望拍返套vs逍遙...咁樣先可以真正睇得出天山的技術...
或者我叫呂亙同佢交流下..
作者: 光云    時間: 10-3-2013 13:00
雖然我無用太多跳打..但係基本的思維同技能組合都係一致...
...
∼香B∼ 發表於 10-3-2013 12:55

其實有同逍遙打的,不過當時拍左好多片,想汁汁佢-_- 無拍=.=
作者: ∼香B∼    時間: 10-3-2013 13:13
其實有同逍遙打的,不過當時拍左好多片,想汁汁佢-_- 無拍=.=
光云 發表於 10-3-2013 01:00 PM

問下佢願唔願意來逍ser 同呂亙玩玩
作者: 小小武當    時間: 10-3-2013 13:22
好精彩 好正 支持心仔拍多D好片

題外話  北SER既校埸情況係唔係算多人 同其他SER相比
作者: 光云    時間: 10-3-2013 13:26
好精彩 好正 支持心仔拍多D好片

題外話  北SER既校埸情況係唔係算多人 同其他SER相比 ...
小小武當 發表於 10-3-2013 13:22

逍ser以我印象 堅糸無咩人
作者: 籃雨    時間: 10-3-2013 13:40
巧利害!!
作者: yuncash    時間: 10-3-2013 14:52
...
∼香B∼ 發表於 10-3-2013 12:55

我想講隻天龍d心法第6本都未110 所以你覺得佢打得好輕鬆(唔係我黎)
作者: ∼香B∼    時間: 10-3-2013 15:03
我想講隻天龍d心法第6本都未110 所以你覺得佢打得好輕鬆(唔係我黎)
yuncash 發表於 10-3-2013 02:52 PM

係囉..咁就唔怪得天龍點解唔用半怒解封穴...
作者: 楓 〞    時間: 10-3-2013 15:19
對住呢手火影... 我極級無言... 佢由用草菇到用火影 都係同一打法...
隻火影冇記錯成50幾M血 我諗住佢贏得黎但死死下咁...
我堅估唔到會輸... 我個口O到不能再大...= =
最慘既係... 同為丐幫但數值低一級既XY
縱使起初急得濟 晒左唔少技 又冇留怒解冰凝
但都同隻天山打到勢均力敵 最後都獲勝
我就唔明隻火影點解會輸得到...= =
作者: tommy369124    時間: 10-3-2013 18:27
火影廢架,天山吾錯,搵D勁既打下XD
作者: dolphin413    時間: 10-3-2013 21:25
係幾好
唔錯
不過拖太耐
作者: ttt1234    時間: 12-3-2013 01:31
呢兩隻6石丐幫技術真是麻麻!下次搵d更勁更有技術既丐幫挑戰下呀
作者: yuncash    時間: 12-3-2013 03:49
呢兩隻6石丐幫技術真是麻麻!下次搵d更勁更有技術既丐幫挑戰下呀
ttt1234 發表於 12-3-2013 01:31

其實我覺得天山好克丐幫  1黎踏雪加速破無狗  2黎半怒解失明      丐幫校場節奏太慢相反天山招招技都好敏銳  可以睇住黎拆招
作者: 楓 〞    時間: 12-3-2013 10:25
其實我覺得天山好克丐幫  1黎踏雪加速破無狗  2黎半怒解失明      丐幫校場節奏太慢相反天山招招技 ...
yuncash 發表於 12-3-2013 03:49

又未至於克 高石天山輸出比同石既丐幫高一截 而且靈活性高 整體的確比較佔優
但丐幫半怒解冰凝 鐵鎖 上毒破隱 論拆招 個人認為不相伯仲
既然雙方都有得拆對方既招數 雙方都需要應變吧
係打校場既立場黎講 應該都有得玩
作者: yuncash    時間: 12-3-2013 13:09
又未至於克 高石天山輸出比同石既丐幫高一截 而且靈活性高 整體的確比較佔優
但丐幫半怒解冰凝 鐵鎖  ...
楓 〞 發表於 12-3-2013 10:25

其實鐵鎖 冰凝 解唔解都ok  見龍在田令到你用唔到冰 我自己打丐都好少用 鐵鎖左你佢最仲多係飛開用3招遠射射你3野 蝕3下比人
but我天山半怒係無視你6秒潛龍  同埋踏雪加速可以破到轉 就算破唔哂都起碼破到一半以上

而條片入面火影嗚人
第6本心未仲110 用唔到黎解
作者: ∼香B∼    時間: 12-3-2013 13:27
5石以上 丐真係好難打贏天山。。越高石就係丐幫的悲劇
但低石 丐幫又真係好強。。係關門派設定的問題 同玩家技術無關
作者: vC.`    時間: 12-3-2013 13:28
全6石根本op 但玩天山係玩技術的 哈哈
作者: 楓 〞    時間: 12-3-2013 14:06
其實鐵鎖 冰凝 解唔解都ok  見龍在田令到你用唔到冰 我自己打丐都好少用 鐵鎖左你佢最仲多係飛開用3招遠 ...
yuncash 發表於 12-3-2013 13:09

天山就算被上毒/焯傷 照樣可以冰凝 視乎你踏雪準確度如何
陽春解潛龍 呢個的確係個優勢
如果天山將所有怒都用黎解潛龍 丐幫每次潛龍都會俾人廢左5秒
但唔代表潛龍冇用 反應+解除時間都有1秒吧 1秒夠出技奪回主權
武當打丐幫 多數照出攬雀 同樣道理~
至於踏雪加速破轉 丐幫可以冰至無狗+加速80技 中一半唔係難事

不過始終係紙上談兵 有好多野都已經假設左
假設天山有怒 假設天山踏雪加速CD完
假設冰至無狗出到/中 假設雙方心法修煉同等
整體高石天山係佔優 不過丐幫亦唔見得唔可以玩拆招
高石丐幫最後可能輸多贏少 但至少個過程唔會係你形容得咁單方面咁無聊~

P.S.丐幫有能力可以令天山全場都隱唔到 只係片中丐幫忽視破綻攻擊既功用
作者: fongkapan    時間: 12-3-2013 20:49
死雞撐飯蓋
作者: yuncash    時間: 12-3-2013 21:25
天山就算被上毒/焯傷 照樣可以冰凝 視乎你踏雪準確度如何
陽春解潛龍 呢個的確係個優勢
如果天山將所 ...
楓 〞 發表於 12-3-2013 14:06

其實唔係好明白冰凝既目的
你要我用踏雪去冰住佢 我不如留踏雪走佬
作者: 楓 〞    時間: 12-3-2013 21:58
你要我用踏雪去冰住佢 我不如留踏雪走佬 ...
yuncash 發表於 12-3-2013 21:25

有無用視乎戰況如何 你用唔著又唔代表冇天山用得著
而且踏雪可以避到丐幫TAP幾多秒? 冰凝又幾多秒?
天山踏雪之後 丐幫只需數零秒就TAP番天山 再送招狗頭又如何?
況且 天山隱唔到 閃來閃去咪又係現緊身 走佬為咩呢?
用冰凝甩個上毒 再隱身 都係一種打法

其實咩技咩走位都一樣 有無用都係視乎情況
你覺得踏雪可以破好多野 冰凝無作為 其實都有好多野作為前提吧?
作者: ∼香B∼    時間: 12-3-2013 22:24
你要我用踏雪去冰住佢 我不如留踏雪走佬 ...
yuncash 發表於 12-3-2013 09:25 PM

唔洗咁麻煩啊  踏雪走佬的同時冰凝咪得囉
作者: 光云    時間: 12-3-2013 22:36
冰黑衣既同時,對面都要未回好半怒/無半怒先得既- -
作者: ∼香B∼    時間: 12-3-2013 22:38
第一,講下鐵鎖用法...
當戰局進行到尾聲..當天山移花同丐幫橫掃都出左之後
天山大可以用鐵鎖鎖住丐幫..然後輕功向後飛 換折梅式..同丐幫玩放風箏
多一招遠攻..更著數

鐵鎖另一用法..就係天山搶先手移花連控 連控完鐵鎖+輕功向後飛...
丐幫呢個時候好容易會心急想反控..容易拚命禁狗頭...
但天山對丐幫用左鐵鎖...鐵鎖下的狗頭,丐幫唔會飛到天山身邊..只會被隔空點穴...

中毒踏雪點穴/冰凝其實唔難...我同呂亙打果幾場入面我都用左3次- -"
小技巧可以話比天山知...點樣做到踏雪冰凝技能重疊..
就係當天山平推起手第一下(個環由右下升起果剎那)用踏雪點穴...
咁樣就會100%做到中毒踏雪點穴/冰凝...天地>踏雪冰凝/點穴都係同一道理
當然呢個係FOR近距離...遠距離就係睇感覺囉

其實講真啊- -" 好少見丐幫解鐵鎖...佢地寧願留怒來開龍戰橫掃..都唔用來解定身
至於我以前用天羽打丐幫果陣..基本上都唔會走..因為無咁既必要-_-...
將移花留在橫掃果時用...天山同丐幫的差距就拉開了
之後既事..唔洗我再多講啦
作者: yuncash    時間: 12-3-2013 23:52
有無用視乎戰況如何 你用唔著又唔代表冇天山用得著
而且踏雪可以避到丐幫TAP幾多秒? 冰凝又幾多秒?
天 ...
楓 〞 發表於 12-3-2013 21:58

走佬為咩?為走你個轉囉-..-" 你都未講冰住佢有咩用 冰住佢昏左佢係度做咩 等冰時間你有咩要做?
不過我都諗得通一個情況下我會用冰既  咪丐幫開左全怒果陣
作者: yuncash    時間: 12-3-2013 23:58
第一,講下鐵鎖用法...
當戰局進行到尾聲..當天山移花同丐幫橫掃都出左之後
天山大可以用鐵鎖鎖住丐幫..然後 ...
∼香B∼ 發表於 12-3-2013 22:38

我就唔會 人地開轉我一定留左踏雪先走  如果你走甩哂個轉 已經冇得輸
作者: ∼香B∼    時間: 13-3-2013 00:25
我就唔會 人地開轉我一定留左踏雪先走  如果你走甩哂個轉 已經冇得輸 ...
yuncash 發表於 12-3-2013 11:58 PM

移花抗橫掃 適合4石以上的打法橫掃15秒 丐幫變相散功狀態。加上橫掃低攻 攻擊頻率又慢。係黃金機會比天山開移花。。
硬食15秒移花 唔傷就假

其實我唔明點解要驚橫掃-.-..特別係見到有d人一味逃走 白白被打15秒。。
橫掃期間 明教怒火 天山移花 天龍百步中沖 峨嵋企定定加血平推 少林慈航硬抗
星宿 慕容直接爆技硬抗 星宿留意讀秒放蛤蟆功 武當逍遙 強控瞬移上騎。。
作者: yuncash    時間: 13-3-2013 00:55
移花抗橫掃 適合4石以上的打法橫掃15秒 丐幫變相散功狀態。加上橫掃低攻 攻擊頻率又慢。係黃金機會比天山 ...
∼香B∼ 發表於 13-3-2013 00:25

好老實講丐幫輸出最高時咪係佢開轉時  等同你天山最高輸出時咪開移花時 明教咪開連斬時
試問你中左冰至 你唔用踏雪走你點用移花抗衡 如果佢拉距離    我自己就真係未試過用踏雪係走唔到既 你走得到佢輸出最高時等同你移花比人廢原理咪一樣  等你走到個轉時再用移花都未遲 你基本上都十拿九穩  同埋 佢沖到埋黎咪開移花同佢劈 但你起碼拖到佢好多時間係度轉空氣 總括而言我係想講天山打丐幫好易 樓上講到片入面D丐幫輸比隻天山好似好出奇咁  我自己玩天山都知打丐有幾易 呢樣一定冇得同我拗  同埋打法大家唔同 我打慣穩陣 (堅未試過企係度比丐幫轉足15秒咁ONJ)
作者: ∼香B∼    時間: 13-3-2013 07:24
好老實講丐幫輸出最高時咪係佢開轉時  等同你天山最高輸出時咪開移花時 明教咪開連斬時
試問你中左 ...
yuncash 發表於 13-3-2013 12:55 AM

你錯喇 橫掃時的丐幫係佢最低輸出的時候因為橫掃攻擊頻率比平推低 只有1秒1下
加上橫掃加的毒攻少得可憐。。
高石之下 橫掃反而成為丐幫自以滅亡的時候

被冰至無狗減速點辦?
我一向提倡天山打丐幫唔好亂用加速
佢減左你速 你咪開加速 回返50%移動速度

丐幫會係橫掃時行來行去 試圖令天山攻擊超出範圍
但天山企定定 咩鍵都唔好禁 就可以同樣打到丐幫
當覺得丐幫行到接近邊沿果時 天山就用遠攻技補刀
咁樣就可以keep住一路打,唔洗怕被丐幫屈距離

點解要係橫掃果時移花?
因為橫掃時就係丐幫無力反控之時
天山最願意見到既情況 就係唔洗用控技
都可以打晒一套移花
丐幫控技多 試諗下如果在唔係橫掃果時開移花
當有連控失誤 就被丐幫反控 瓦解移花

當然我見過犀利的丐幫 好似grad 同夕陽
都會用橫掃來呃移花 唔同天山對碰 而係走佬
呢種打法更難應付
作者: 楓 〞    時間: 13-3-2013 13:49
試問你中左 ...
yuncash 發表於 13-3-2013 00:55

冇人話高石世界裡面 天山難打丐幫=P
想講既係所有技係適當既時候都會有用 你唔用只係你搵唔到時機
先唔理80技=丐最高輸出呢個謬論 你避得到以前既對手 又唔代表冇丐令到你中
再當你100%走到所謂最高輸出既80技 但你自己最高輸出既移花又真係連控得晒?
你話你習慣打穩陣 我諗唔到比移花「硬碰」80技更穩陣既打法
80技&移花完 雙方都有控 但天山靈活性比較高 而且有得解潛龍 比較佔優

最後 你不如搵以前既丐幫對手 食佢15秒80技同食佢15秒平推比較一下
廢事你再講出80技=丐最高輸出此等笑話=_=
其實一出80技無耐 已經有明教識用80技「硬碰」丐幫80技
但所謂既硬碰 就係丐幫被扣既血量足足比明教/天山多1倍左右
咁簡單既數應該好易計吧~

P.S. 的確仲有唔少人怕丐80技呢~ 作為丐幫 我都應該感到安慰=_= 
作者: 樂延    時間: 13-3-2013 13:54
回復 1# 光云

好利害 哇 樓主有咁多人係校場 現在仲係唔係咁多人?
作者: ∼香B∼    時間: 13-3-2013 13:57
回復  光云

好利害 哇 樓主有咁多人係校場 現在仲係唔係咁多人?
樂延 發表於 13-3-2013 01:54 PM

係囉我都好羡慕,,你睇逍ser~_~
作者: 樂延    時間: 13-3-2013 14:01
回復 33# ∼香B∼

逍ser算好 到左某個時間都多返下人 其他ser仲少過逍ser 好想同北ser情況一樣
作者: 楓 〞    時間: 13-3-2013 14:09
回復  ∼香B∼

逍ser算好 到左某個時間都多返下人 其他ser仲少過逍ser 好想同北ser情況一樣 ...
樂延 發表於 13-3-2013 14:01

其實北SER校場好多都唔係人係木黎... 西掛校場見過未XD
仲有唔少人放緊AC 間唔中都有打交幫AC打下
但真正不停打 少之有少=_=
作者: 樂延    時間: 13-3-2013 14:12
回復 35# 楓 〞

木頭人 北ser點都係全ser最多人 我真係估唔到
作者: yuncash    時間: 13-3-2013 14:39
你錯喇 橫掃時的丐幫係佢最低輸出的時候因為橫掃攻擊頻率比平推低 只有1秒1下
加上橫掃加的毒攻少得可憐。 ...
∼香B∼ 發表於 13-3-2013 07:24

下 橫掃係最低輸出 咁平推咪仲好  我自己玩隻天山好多血 讓佢先手哂先 我再反擊都冇問題 我係見佢用哂所有控技咁濟我先會旭手 根本唔會比佢斷我移花-.- BTW可能唔係個個天山都可以 我自己玩緊隻天山5X M血 -.-
作者: yuncash    時間: 13-3-2013 14:52
其實北SER校場好多都唔係人係木黎... 西掛校場見過未XD
仲有唔少人放緊AC 間唔中都有打交幫AC打下
但真 ...
楓 〞 發表於 13-3-2013 14:09

北SER D人唔多玩校場係真
不過真正人數其實好多 特別打野外大交 好好玩 下面張圖係前幾日影既~
都係果句 2個幫勢均力敵先好玩 (我中左重樓都冇樹-.-)~~~

作者: ∼香B∼    時間: 13-3-2013 15:02
下 橫掃係最低輸出  咁平推咪仲好  我自己玩隻天山好多血 讓佢先手哂先 我再反擊都冇問題  ...
yuncash 發表於 13-3-2013 02:39 PM

50幾萬血- - 除左冰抗..應該無對手..點樣玩都得啦=.="
橫掃其實係一把雙刃劍..丐幫開橫掃時的硬傷就係佢攻擊頻率下降..以及自身散功狀態...
咁當然同平推比..橫掃的優勢就係免疫一切控技..(除強控..至於重樓控唔控到就唔清楚- -")而且輸出穩定(必中)

所以我建議高石丐幫係玩校場果時..一定要慎開橫掃..否則好容易令自己吃虧..
丐幫無爆發技..對住高爆發門派..隨便開橫掃..咁就造就左機會比高爆發門派盡情發揮,,,丐幫根本抗唔住..
其實我覺得丐幫面對天山天龍果時唔應該開橫掃...
反而對住明教就可以...因為明教最後幾刀要出技..丐幫等到10刀以後就開始逃離明教..明教要出技就一定要追住丐幫...結果就被丐幫牽住來打..
作者: fongkapan    時間: 13-3-2013 21:04
哇,我真係學從「丐幫神手」身上學到好多野
真係估都估唔到原來丐幫咁__西利!:D
作者: 楓 〞    時間: 14-3-2013 11:46

井底之蛙當然要學下野啦
學下「第一星宿」咁 走丐幫80技嘛
唔硬碰之餘仲要走 呢個打法確係與眾不同
冇瞬閃冇加速都話要走丐80技 簡直技術神手
仲要係樂古講出黎 真係造化世人

P.S.原來個井未出現過冰至無狗 SOSAD=_=
作者: fongkapan    時間: 14-3-2013 20:05
死嘅都比隻「丐幫神手」(校)番生
西__利有圖有真相,吹黎吹去都係自己圍內人吹隻「神手」出黎
好似又真係成見過「成名」嘅「技術」
作者: 楓 〞    時間: 15-3-2013 13:18

有道理自然能夠反駁 有人唔夠拗咪只好搞下小動作
理虧又出花招 仲要挑其他SER機 就算係「第一星宿」 最後咪又係要收山
話人有其他人捧場 其實點都好過某人自稱第一
就算人地係圍內 個圈子都大過某人既自我世界既
其實「成名既技術」 大部分丐都有
因為絕大部分丐都識出冰至無狗 只係「第一星宿」未見過咁解
有圖有真相 呢句說話都講得冇錯 唔睇「第一星宿」張圖 都唔知咩叫「第一」呢
作者: 小丐幫    時間: 15-3-2013 15:27
天山正尚嬴到丐幫﹏睇到你的技術算ok
作者: fongkapan    時間: 15-3-2013 19:39
睇番張垃圾屬性圖都覺得「第一」真係好鬼垃圾
差成條街,收山啦
千幾屬,笑死
人講一句,佢博10句。道理企晒你果邊@@
勁!「第一」
作者: kwan@@    時間: 15-3-2013 19:49
我之前學識一句叫先撩者賤,
e家終於體會得到
作者: 楓 〞    時間: 15-3-2013 20:35

未算好笑 「第一星宿」血命閃會樣樣「爆燈」
仲有佢既修煉 宣稱高過晒全北SER
佢更用自己既輸出同全5極限天龍比
呢幾點先叫做笑點嘛
自己挑人機 最後又扮無回事 收埋山 仲好意思出黎搞小動作=_=
作者: 光云    時間: 15-3-2013 20:51
頂= = 你地一人小句= = 而家係你地睇片唔係互串=.=
作者: 楓 〞    時間: 15-3-2013 20:54
頂= = 你地一人小句= = 而家係你地睇片唔係互串=.=
光云 發表於 15-3-2013 20:51

咁你就要睇清楚個帖 邊個先發表與片無關既留言喇~
作者: leeyuet60    時間: 15-3-2013 21:08
http://www.youtube.com/watch?v=yWVNUolCINg
作者: leeyuet60    時間: 15-3-2013 21:14
http://www.youtube.com/watch?v=yWVNUolCINg
作者: 知情意藝ˇ    時間: 16-3-2013 17:06
0.0
.......
作者: 魚Mo~    時間: 16-3-2013 18:47
其實我想問你擺上來之前 有冇事先知會過片中人~ 如果冇 其實咁樣系咪有d唔太尊重其他人~ 你肯定人地願意上鏡~?
作者: ∼香B∼    時間: 16-3-2013 18:50
其實我想問你擺上來之前 有冇事先知會過片中人~ 如果冇 其實咁樣系咪有d唔太尊重其他人~ 你肯定人地願意上 ...
魚Mo~ 發表於 16-3-2013 06:47 PM

係囉其實我都覺得要問過人家...
就正如同影子妖嬌拍果陣..佢地都會問過我...
作者: 光云    時間: 16-3-2013 20:13
大部分都有既。。。 有D熟既咪唔問咯lol
作者: 魚Mo~    時間: 16-3-2013 21:02
就以我識既人當中已經有2個你冇問佢 而佢地又唔願意上鏡了 其實分享絕對冇壞 但始終要問左對方先~起碼要有返適當既尊重
作者: 光云    時間: 16-3-2013 21:05
就以我識既人當中已經有2個你冇問佢 而佢地又唔願意上鏡了 其實分享絕對冇壞 但始終要問左對方先~起碼要有 ...
魚Mo~ 發表於 16-3-2013 21:02

多謝你提供既意見,下次會改善改善
作者: fongkapan    時間: 16-3-2013 21:26
明顯一開始就係度讚賞緊「丐幫神手」
跟住有人拎舊事黎係扮聖人講道理姐
作者: 龍天嵐    時間: 17-3-2013 14:25
明顯一開始就係度讚賞緊「丐幫神手」
跟住有人拎舊事黎係扮聖人講道理姐 ...
fongkapan 發表於 16-3-2013 21:26

咁如果真係要講舊事.我就想糸到請教下「星宿第一」糸星宿角度黎睇點走冰至無狗
另外一題.我地其實咁耐以黎都冇講過蕭楓既屬性圖糸北SER第一丐
我地係總合左技術加屬性
仲有.唔該而家係睇緊樓主挽天山既片.
而唔係比你糸到出黎加把嘴話人死雞撐飯蓋
再者我諗而家真正仲要死雞撐飯蓋.想出黎話番自己有幾勁.搵人認同自己糸「星宿第一」既人係你先岩
作者: fongkapan    時間: 17-3-2013 20:44
又有hihi 插把死人嘴落黎我好似冇講過邊個死雞撐飯蓋wo,話緊片入面d 人唔得架咩!?定係你認為係蕭楓死雞撐飯蓋?
星宿要走冰至,都要假設好多野嘅
假設你強控到佢,假設你有隻快快地嘅坐騎
要走咪強控上坐騎,事先談笑左上坐唔怕被打斷
如果係咁簡單嘅都諗唔到,都大約估到你地所謂嘅技術係咩料子
作者: fongkapan    時間: 17-3-2013 20:47
仲有我好似都冇走出黎証明d 咩同埋都唔洗對d 自滿hi 去証明:0)
作者: 楓 〞    時間: 17-3-2013 21:19
又有hihi 插把死人嘴落黎我好似冇講過邊個死雞撐飯蓋wo,話緊片入面d 人唔得架咩!?定係你認為係蕭楓死 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 20:44

FINE 你過去既衰野的確唔值得重提
就討論下你呢段回應所提及既技術
用一個好簡單既數學角度去計 冰至無狗減速100% 我諗你唔會質疑
我當你有最快既坐騎+85% 咁冰至無狗之後再上騎既速度會係幾多呢?
-100%+85% 難道會變左+15%? 當然唔會係啦 答案係-15%
即係你中左冰至無狗之後 無論上咩騎 速度仲慢過平時行路...
再者 召喚坐騎都需要時間 而且你係80技隔離召坐騎
先唔理隻丐之後既動向 我話知佢之後相反而行
召坐騎既時間根本就係硬食緊80技 呢個打法傻的嗎?
以你宣稱高過全北SER既修煉 強控小弟大概只有6秒 但召坐騎都需要3秒
即係你只有3秒用最多-15%既速度同我拉開距離
好遺憾既係 小弟招八步趕蟾+50%速度而且長達14.5秒
更遺憾既係 大佬你冇瞬閃又冇加速技雙重加速
你對住我呢隻低修丐 頂多甩到1-2秒80技
對住貴SER既鍾無艷 你1秒都唔會甩到

其實你唔需要提及技術呢2隻字 只係好普通既數學黎
學生哥 讀多D書啦 基本既數學都唔識...=_=
作者: fongkapan    時間: 17-3-2013 21:35
FINE 你過去既衰野的確唔值得重提
用一個好簡單既數學角度去計 冰至無 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 21:19

對住你唔洗走都秒你唔在講用85%坐騎再開馬胺就105%=)
再講技術神丐,你既然認真冰至無狗完大概唔會仲開加速80技?
加上,係你開80技前食到含笑的話,個效果亦都一樣係度唔會免疫左
另外鐘無打法就係加速80技,比起你嘅冰至無狗實用之餘再冰至沖陣
而唔似你咁浪費冰至同加速達到相約效果
作者: 楓 〞    時間: 17-3-2013 21:38
對住你唔洗走都秒你唔在講用85%坐騎再開馬胺就105%=)
再講技術神丐,你既然認真冰至無狗完大概唔會仲 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 21:35

講咁多咪即係廢UP 你由好耐之前講到而家既走80技
俾我推翻完 又黎唔認數 錯咪認囉 你避而不談就唔錯喇咩?
你問我出唔出加速80技拓咩 咁你話走80技嘛 我都係解釋下你個神人走唔走到姐
講咩含笑中左 80技都係停 有人會唔知架咩?
我同你講 80技之後先含笑會免疫添XD 我都係學你咁廢UP炸=_=
你認錯未呀技術神手第一星宿?

不過你都係唔會認錯架喇 算啦 你收一收把口就算喇 將留言方向轉番個帖到吧
作者: fongkapan    時間: 17-3-2013 21:56
講咁多咪即係廢UP 你由好耐之前講到而家既走80技
俾我推翻完 又黎唔認數 錯咪認囉 你避而不談就唔錯 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 21:38

呢d 咪自hi 囉成日都錯覺自己推翻人地你用1 d極端兼on__打法講話推翻左
我不如直接話,打邊個就上咩抗 抗死佢咪唔洗打
你呢d 見招拆招,見人出左包你先出剪就話推翻人?
你一開始就冰至無狗加速80技嘅極端打法唔怪你
如果係人地講左佢下一步做乜你先再講番咁我係你做呢套野之前做預防就叫破解
我真係好佩服架「丐幫神手」冰至無狗加速80技黎破解我上坐騎=)
作者: 光云    時間: 17-3-2013 21:59
講多無謂 拍片最實際
作者: 楓 〞    時間: 17-3-2013 22:09
呢d 咪自hi 囉成日都錯覺自己推翻人地你用1 d極端兼on__打法講話推翻左
我不如直接話,打邊個就上咩 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 21:56

你又黎本末倒置... 邊個自hi要推翻丐既80技先?
況且好早之前 有唔少人係你個垃圾post提及到冰至無狗既功用
你話舊事唔好重提 fine 單單係呢個post 我一早講左冰至無狗
之後先到你發表用強控+上騎既所謂走80技
即係你已經被知會冰至無狗既效用 之後再聲稱用強控+上騎破80技
亦都即係你以為強控+上騎就可以破冰至無狗之下既80技
唔係你話用強控+上騎破80技 之後我再講冰至無狗
咁你而家清楚個先後次序未? 我一直表達緊既係「你破唔到冰至無狗之下既80技」
而唔係「我要點樣破你強控+上騎既走80技」
我糾正你極錯誤既想法 咁都唔叫推翻?
唔好以為你自己可以混淆視聽先得架 人才
同埋你睇番20樓既留言啦 岩你呀

我就以為你只係普通既數學唔識計姐
原來中文既閱讀能力都參差 前文後理睇清楚少少嘛
作者: fongkapan    時間: 17-3-2013 22:33
你又黎本末倒置... 邊個自hi要推翻丐既80技先?
況且好早之前 有唔少人係你個垃圾post提及到冰至無狗既 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 22:09

雖然1999但都明明地你想講咩
我係想講冰至80技係唔一定企定硬食,有方法走得甩
而你所講話推番我上騎走嘅講法係你冰至無狗左之後開80技之前就100%知道對手會上騎走而開80技
情形係:「hehe,我都知你會上騎走佬啦,我開定加速唔比你走先」
而我果個方法就係根據你所講嘅冰至無狗80技後上坐騎,係事前已經見到你出技
並非你嘅直覺 覺得條友下一步點做而去事面做多一樣野去「破解」
掉番轉,當對手見到你已經係用咁嘅手法「破解」,就已經可以判斷下一步做法,唔係墨守成規見你80技就上騎走人
總結d 黎到講就係 你冰至無狗已經係你做左嘅野,改變唔到,而對手嘅下一步部署係根據你做左嘅野去進行,就唔係你100%得悉對手下一步嘅行動而黎防範
作者: 楓 〞    時間: 17-3-2013 22:49
雖然1999但都明明地你想講咩
我係想講冰至80技係唔一定企定硬食,有方法走得甩
而你所講話推番我上騎 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 22:33

講到一舊舊似乎係你...
其實都冇人同你講緊咩破唔破解
你define到成舊_咁 其實就冇咩用
你話走80技 人人都識提出冰至無狗
提完之後你又話強控+上騎 無疑用意係黎走冰至無狗之下既80技
我唔再計數 但都講多次 你個神人唔會走到冰至無狗之下既80技
單憑你呢句「我係想講冰至80技係唔一定企定硬食,有方法走得甩」
就已經證實左「用意係黎走冰至無狗之下既80技」
但基本既數學以及邏輯已經證明你係廢up 走唔甩
你再講咪又係廢up... 咩破解不破解 我認真不解

我係咁易再提多句... 你食完冰至無狗再上騎 丐幫唔洗加速都行得快過你...= =
作者: fongkapan    時間: 17-3-2013 22:59
講到一舊舊似乎係你...
其實都冇人同你講緊咩破唔破解
你define到成舊_咁 其實就冇咩用
你話走80技 人 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 22:49

係啦係啦,講得好岩啦。知道自己行左死路咪行番轉頭囉=)
sor,你冰至無狗將我隻人100%速減到0,我上番騎配馬安已經105%,都仲快過你原本100%,係強控完到之前已經同你拉開距離,你點追番呀朋友??
作者: 楓 〞    時間: 17-3-2013 23:07
係啦係啦,講得好岩啦。知道自己行左死路咪行番轉頭囉=)
sor,你冰至無狗將我隻人100%速減到0,我上番騎配 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 22:59

又多個馬鞍 馬後炮都遲過人=_=
我就當你神到開馬鞍打校場... +5%都幾威威既
可惜都話左丐幫+50%... +5%同+50% 以正數黎計 邊個大d呢...?
我學你馬後炮呀~ 召坐騎受到攻擊會延遲召喚時間=_=
你召完你隻神奇馬鞍極速坐騎之後 強控都差唔多完=_=

既然你開得馬鞍 不如去刷個飄 賭個有趣+15%番黎
咁你前前後後就+20%喇!!!!!!!!!!!! 喊出黎
不過+20%同+50% 邊個大d呢....?
作者: fongkapan    時間: 17-3-2013 23:12
又多個馬鞍 馬後炮都遲過人=_=
我就當你神到開馬鞍打校場... +5%都幾威威既
可惜都話左丐幫+50%... +5 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 23:07

又黎自hi 啦
其實我63樓已經講左馬安好q 耐下(冇編輯帖架)
仲有我亦都提過談笑=)你仲想點兜番轉頭??
作者: fongkapan    時間: 17-3-2013 23:13
同埋呢其實我之前講左好耐個問題就係講你馬後炮
唔好扮野推責任落我到啦:0)
作者: 楓 〞    時間: 17-3-2013 23:18
同埋呢其實我之前講左好耐個問題就係講你馬後炮
唔好扮野推責任落我到啦:0) ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 23:13

係既係既大佬 我好似錯怪你馬後炮
但點解我62樓講完 你63樓先講馬鞍 咁_似馬後炮既...
不過小弟學你既馬後炮 你都要解釋下架
召坐騎受攻擊會延遲時間 大佬你唔係唔知呀...?
同埋小弟建議你去刷個令飄 可以拎多15%
但小弟都要再問一問 20%同50% 邊個大d呢...?
作者: fongkapan    時間: 17-3-2013 23:33
係既係既大佬 我好似錯怪你馬後炮
但點解我62樓講完 你63樓先講馬鞍 咁_似馬後炮既...
不過小弟學你 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 23:18

你d 帖呢頭睇完過一陣又唔同晒嘅- -其實呢,你要我講幾多次談笑呢兩個字先知我講咩
星宿技能 談笑自若 運氣技即使受攻擊亦不被打斷,明嗎?
你馬後炮之兼極端打法咁你認為係破解之法冇問題
即使你用呢種打法都仲係有人吹擂你嘅「冰至無狗加速橫掃」
我前面都講左好多次啦>>>>>>>>>>係你出完冰箱至無狗唔開加速先上坐騎
而唔係好似你e 家知道我係上坐騎走佬而掉番轉頭話開定加速
如果係以你嘅方法黎回應我都可以話我知你冰至無狗加速橫掃,所以我係你加速之前放蠍尾
作者: 楓 〞    時間: 17-3-2013 23:47
你d 帖呢頭睇完過一陣又唔同晒嘅- -其實呢,你要我講幾多次談笑呢兩個字先知我講咩
星宿技能 談笑自若 運 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 23:33

錯我就會認 談笑可以令召坐騎保持3秒 that's fine

走80技-->冰至無狗-->強控+上騎-->計簡單數學-->馬後炮馬鞍
條timeline 我諗你應該睇得明
你話見丐幫冰至無狗冇加速而80技就會開騎 我就先信你
不過你一開始係冇馬鞍
即係你速度慢過行路 唔加速都已經足夠 加速只係效果更理想
到你馬後炮話開馬鞍 咁我咪重申有加速 仲建議你去刷個飄
而家你又話見加速就唔會上騎 仲放咩蠍尾 你馬後炮都幾多=_=

其實問題就係出現係第三步 第三步根本破唔到第二步 第四步就係證明
之後就算有10萬8千步 都只係馬後炮 見步行步
第三步錯就係錯 你一而再馬後炮都唔代表你提及既第三步係岩囉= =
你講到蠍尾 我又洗唔洗再講無狗前先控 你又要唔要話用輕功避控?
我要再講睇準輕功先再控? 咁只會沒完沒了 因為你從來唔正視第三步既謬誤
作者: fongkapan    時間: 18-3-2013 00:22
錯我就會認 談笑可以令召坐騎保持3秒 that's fine

走80技-->冰至無狗-->強控+上騎-->計簡單數學-->馬 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 23:47

「FINE 你過去既衰野的確唔值得重提
用一個好簡單既數學角度去計 冰至無狗減速100% 我諗你唔會質疑
我當你有最快既坐騎+85% 咁冰至無狗之後再上騎既速度會係幾多呢?
-100%+85% 難道會變左+15%? 當然唔會係啦 答案係-15%
即係你中左冰至無狗之後 無論上咩騎 速度仲慢過平時行路...
再者 召喚坐騎都需要時間 而且你係80技隔離召坐騎
先唔理隻丐之後既動向 我話知佢之後相反而行
召坐騎既時間根本就係硬食緊80技 呢個打法傻的嗎?
以你宣稱高過全北SER既修煉 強控小弟大概只有6秒 但召坐騎都需要3秒
即係你只有3秒用最多-15%既速度同我拉開距離
好遺憾既係 小弟招八步趕蟾+50%速度而且長達14.5秒
更遺憾既係 大佬你冇瞬閃又冇加速技雙重加速
你對住我呢隻低修丐 頂多甩到1-2秒80技
對住貴SER既鍾無艷 你1秒都唔會甩到

其實你唔需要提及技術呢2隻字 只係好普通既數學黎
學生哥 讀多D書啦 基本既數學都唔識...=_=」先要睇睇邊個馬後炮
唔好自己衰完就推個波落我到話我衰先跟住學我
既然你數學咁勁不如就計計數
將條數簡化
假設隻人速率係1m/s
強控6秒上騎3秒走佬3秒
而我嘅速度係85%=0.85m/s
3秒後姐係2.55m,姐係你距離我2.55米開始起步追(以每秒1米咁追)
我地每2秒計1次,2秒之後我離起點(2.55+0.85*2)=4.25
你離起點2米,我同你嘅距離由一開始嘅2.55變成(4.25-2)=2.25米
由於時間關係我幫你計埋,我地直接飛去第17秒
我距離起點(2.55+0.85*17)=17m
你距離起點(17*1)=17
你係會由第17秒先追得番我
相信橫掃完左啦?
作者: fongkapan    時間: 18-3-2013 00:31
你又改左野啦唔好意思
你所講嘅第三步只係一個例子係想帶出你馬後炮
我講完上騎你先話咁我e 家知道你即將要上騎走佬啦所以我就事先開埋加速去「破」你上騎個方法
我係想講話如果你真係知道對手下一步上騎而話開定加速破解
你繼續撐咁樣嘅馬後炮講法,我亦都可以講話,我知道你開加速去破我上騎走佬啦,e 家我又係你加速之前出左蠍尾同半步減定你速黎「破」你用加速破我上騎先
作者: yuncash    時間: 18-3-2013 04:24
冇人話高石世界裡面 天山難打丐幫=P
想講既係所有技係適當既時候都會有用 你唔用只係你搵唔到時機
先唔 ...
楓 〞 發表於 13-3-2013 13:49

其實真係唔明點解會係笑話  平推miss 開轉會唔會miss 你咁肯定平推(我可以走佬+封翻你既情況下)比你開轉多? 我唔係話怕 而係我走到 都係穩陣 唔想走移花(其實如果開左全怒再開轉 仲會唔會用移花?)  又係穩陣 點解一定要覺得你自己果套打法先係最岩?
作者: 楓 〞    時間: 18-3-2013 13:22
「FINE 你過去既衰野的確唔值得重提
用一個好簡單既數學角度去計 冰至 ...
fongkapan 發表於 18-3-2013 00:22

搬埋D「直線速率距離計算」出黎 又唔錯既
我就當全程都係條STRAIGHT LINE
不過唔該你再三考慮清楚實際因素先
最重要個點你竟然唔知... 其實80技距離有5米 隻丐就冇必要追到埋身=_=
你要指名道姓咁走我既冰至無狗80技 以你宣稱高過全北SER既修煉 強控只得6秒
但其實都只係甩到80技2-3秒=_= 會唔會好笑左D...=_=
作者: 楓 〞    時間: 18-3-2013 14:19
其實真係唔明點解會係笑話  平推miss 開轉會唔會miss 你咁肯定平推(我可以走佬+封翻你既情況下)比 ...
yuncash 發表於 18-3-2013 04:24

片中天山5帶6 打全6丐 唔見得移花MISS左幾多=_=
你考慮埋命中因素確係冇錯 不過都仲有會心因素吧?
天羽同我所指出既係 丐80技輸出比丐平推要低
係80技既輸出情況之下 其實真係無需要走
再加上80技既散功狀態 確係移花既好時機
至於龍戰 對全6丐 5帶6既天山命中都冇大問題
如果係同石 又何懼龍戰=_=
作者: 龍天嵐    時間: 18-3-2013 15:37
又有hihi 插把死人嘴落黎我好似冇講過邊個死雞撐飯蓋wo,話緊片入面d 人唔得架咩!?定係你認為係蕭楓死 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 20:44

唔好少少野就話人HIHI.死人嘴呢樣野就各有各睇啦.話唔定係其他人角度黎睇.係你先岩
如果你而家要死撐話你唔係話蕭楓死雞撐飯蓋.冇問題.你過到你心個關.你夠膽講出黎既話就冇問題.反正我地自己有眼睇

ANYWAY.蕭楓.下次你同快刀打場.睇下北SER80組入面實力較佳既星宿可以點走80轉
或者尼路哥會認為自己既星宿技術獨步天下.不過都希望你到時可以睇下
作者: fongkapan    時間: 18-3-2013 20:35
唔好少少野就話人HIHI.死人嘴呢樣野就各有各睇啦.話唔定係其他人角度黎睇.係你先岩
如果你而 ...
龍天嵐 發表於 18-3-2013 15:37

真係very sorry我都話架啦,即使蕭楓d 打法幾咁傻仔都會有人吹擂架啦
係蕭楓套打法永世獨步北ser 天下姐
冰至無狗加速橫掃」有前途呀技術神丐!浪費技能去做同一效果然後話:「我一早知你個傻仔係我橫掃果陣會上騎走佬,開定加速破你個傻仔呢個打法先」
作者: yuncash    時間: 18-3-2013 23:03
片中天山5帶6 打全6丐 唔見得移花MISS左幾多=_=
你考慮埋命中因素確係冇錯 不過都仲有會心因素吧?
天 ...
楓 〞 發表於 18-3-2013 14:19

要計埋會心真係唔夠你玩 不如你EXPECT隻人全程會心啦 我諗我D技術點都唔夠你打 因為你套打法太完美
作者: 龍天嵐    時間: 19-3-2013 10:55
真係very sorry我都話架啦,即使蕭楓d 打法幾咁傻仔都會有人吹擂架啦
係蕭楓套打法永世獨步北ser 天 ...
fongkapan 發表於 18-3-2013 20:35

冇人話佢獨步北SER天下.而且即使佢套打法幾傻仔.只要佢贏到咁就冇分傻唔傻.最緊要實用
而且蕭楓出橫掃唔一定要係冰至無狗之後.佢之前都試過好多次用呢招黎呃人強控同加速/瞬閃技.咁都係一種利用
另外如果你想話我吹擂佢.咁真係好唔好意思啦.我只不過係認同.不過你要醜化成吹擂.咁我都冇你辦法
其實係講既多都只係想用文字上既技術理論講羸蕭楓.咁倒不如我呢個小小既北SER 80組逍遙誠邀你大駕光臨北SER.同我呢地個「人稱80第一丐」打一場
咁你或者你可以理解地我講既野
作者: 楓 〞    時間: 19-3-2013 11:37
係蕭楓套打法永世獨步北ser 天 ...
fongkapan 發表於 18-3-2013 20:35

你就真係幾識避而不談 你D PHY計錯晒呀大佬 正視下
同埋我有講過呢個係我打法? 咪自HI先得架=_=
都話係你話要走冰至無狗80技 講咁耐都係證明左你走唔甩
證明晒你走唔甩 你又話冰至無狗80技個打法點點點
先唔理冰至無狗80技效果如何 單憑你話要走呢招 就知邊個技術「神手」吧?
做唔到既野 就算你搬埋D錯誤既數出黎 都係一樣做唔到架=_=
更加會俾人睇到你連數學同PHY都參差 小心DSE呀~
作者: 楓 〞    時間: 19-3-2013 11:46
要計埋會心真係唔夠你玩 不如你EXPECT隻人全程會心啦  我諗我D技術點都唔夠你打 因為你套打法太完 ...
yuncash 發表於 18-3-2013 23:03

你又唔洗轉移視線既 講緊80技既狀態同輸出之下 會係移花既好時機
你唔試又唔信 THAT'S FINE
但扯到同我打 未免誇左D呀? 講丐80技有幾不濟等同挑你機架咩= =?
拎住50幾M血 5000幾6000冰攻 秒我又有咩賣點呢?
同埋係有隻神手星宿話要走甩冰至無狗80技
我一直都係解釋緊就算隻星宿有幾神手 都走唔甩呢招
佢計錯數之餘又死要面 先會話呢招係我打法 你又做咩學埋佢D野=_=
作者: 丫菇    時間: 19-3-2013 13:22
樓主,,我係火影嗚人 你拍片之前早同我講嘛 我有時9打嫁炸 .你話拍片我立即認真啦..一護輸比我果陣你又見你拍片既..你專重下人好WO,,贏左又如何 .,.我技術真喺嘛嘛地.,.但成個北SER丐幫  白米<冇得好講全7石    我只輸過大9樂,,技術尚..   心法修煉 強控 問題,,我唔多講C.C  我隻人有排升
作者: 丫菇    時間: 19-3-2013 13:22
樓主,,我係火影嗚人 你拍片之前早同我講嘛 我有時9打嫁炸 .你話拍片我立即認真啦..一護輸比我果陣你又見你拍片既..你專重下人好WO,,贏左又如何 .,.我技術真喺嘛嘛地.,.但成個北SER丐幫  白米<冇得好講全7石    我只輸過大9樂,,技術尚..   心法修煉 強控 問題,,我唔多講C.C  我隻人有排升
作者: 丫菇    時間: 19-3-2013 14:31
火影廢架,天山吾錯,搵D勁既打下XD
tommy369124 發表於 10-3-2013 18:27

你同我打過咩你話我廢.. 你有資格!?    我連你乜水都未知 ..我真想請你得閒校場指教下我
作者: 灰正    時間: 19-3-2013 15:38
天山打得唔錯 我都想打下校場
作者: fongkapan    時間: 19-3-2013 18:43
冇人話佢獨步北SER天下.而且即使佢套打法幾傻仔.只要佢贏到咁就冇分傻唔傻.最緊要實用
而且蕭楓出橫 ...
龍天嵐 發表於 19-3-2013 10:55

天龍我就唔再掉錢落去啦自己南ser 隻人都唔掉錢,莫講話去隔離ser 整隻新人仔
咁有人肯出到ac 借黎玩玩又唔區嘅=)
作者: fongkapan    時間: 19-3-2013 18:49
你就真係幾識避而不談 你D PHY計錯晒呀大佬 正視下
同埋我有講過呢個係我打法? 咪自HI先得架=_=
都話 ...
楓 〞 發表於 19-3-2013 11:37

有份睇嘅都知你味野架啦
死要面子:見到d 人講丐就插把嘴講講講令人認為你好勁咁
比人講到你d 弱點就推番個波比人係度話人地咁做我學你架咋
跟任回你一句你就打篇文章出黎回,以為自己好好文彩- -
跟住打完d 野就改改改,係咪自己打錯好多野改左佢黎挽回面子呢
最後啦
我諗我D技術點都唔夠你打 因為你套打法太完美 」太讚
作者: 楓 〞    時間: 19-3-2013 21:46
有份睇嘅都知你味野架啦
死要面子:見到d 人講丐就插把嘴講講講令人認為你好勁咁
比人講到你d 弱點就推番 ...
fongkapan 發表於 19-3-2013 18:49

又係一個避而不談 都話你計錯晒數=_=
分析丐有咩技能 就等同話丐/我自己好勁?
我幾時否認過丐幫既弱點呢? 你未搞小動作之前個幾個留言
全部都係話 高石既話 天山都係佔優 所以都唔洗走丐80技
走都未必走得晒 天山連控斷既話會被對方封移花
句句都係客觀事實 況且我以丐既統稱去分析 並唔係話我自己點點點
只係有天山唔信丐80技係移花既好時機而已
到你搞小動作喇 咪講番你早前話要走丐80技 
係你自己話用強控+上騎走得甩冰至無狗之下既80技
咁我咪證明俾你個神人睇 就算係「第一」既星宿都唔會走得甩
之後你又馬後炮又計錯MATHS & PHY=_= 到最後都仲係唔認自己既謬誤
「星宿要走冰至,都要假設好多野嘅
假設你強控到佢,假設你有隻快快地嘅坐騎
要走咪強控上坐騎,事先談笑左上坐唔怕被打斷」
「我係想講冰至80技係唔一定企定硬食,有方法走得甩」
呢兩段野都係你自己講 不過都話事實係星宿走唔甩=_=
呢個根本就係問題所在 你廢UP其他野都係於事無補 人少少咪認左佢囉=_=
作者: tommy369124    時間: 19-3-2013 21:48
我睇完覺得你廢姐,
我之前中左無9吾知有無冰至,輕功飛走
落地都5秒掛,又輕功,
得吾得架?
作者: fongkapan    時間: 19-3-2013 22:44
又係一個避而不談 都話你計錯晒數=_=
分析丐有咩技能 就等同話丐/我自己好勁?
我幾時否認過丐幫既弱點 ...
楓 〞 發表於 19-3-2013 21:46

得啦丐幫神手你係神人,比個讚讚你
同埋比d 稱號你
史上完美連技丐幫神手
史上完美分析神手
史上文采最好天龍玩家
史上完美技術達人
史上辯歪論神手
史上數學物理神手
DSE 高分王
史上最多編輯原文達人
史上作文大王
打遍天下無敵手
恭喜你達成咁多成就
你呢個完美人士可以向上帝申請做接班人
真係冇人可以嬌美你呢個神手
六字真言:「吹鳩漲,收鳩皮」
我又歡迎你作番幾百字黎話我點避話題wo,每次你都岩晒嘅。側側膊,唔多覺
作者: 龍天嵐    時間: 20-3-2013 07:16
得啦丐幫神手你係神人,比個讚讚你
同埋比d 稱號你
史上完美連技丐幫神手
史上完美分析神手
史上文采最好 ...
fongkapan 發表於 19-3-2013 22:44

睇完你呢個PO...
估唔到你已經詞窮到呢個地步.理虧仲要死撐..唉....
不過做人又唔好做到咁.唔夠人嘈.就唔好打哂粗口咁啦.
我都知你冇哂道理唔夠人講.終於都輸左.係會幾火.不過講野個陣都唔該有番少少口德
咁你就算講輸左都唔會比人覺得你無品嘛.尼路哥

順帶一題.唔係嬌美呀.係媲美
作者: ∼香B∼    時間: 20-3-2013 19:13
請留意言辭..唔好太過火了.我都唔想關帖...
作者: fongkapan    時間: 20-3-2013 19:41
睇完你呢個PO...
估唔到你已經詞窮到呢個地步.理虧仲要死撐..唉....
不過做人又唔好做到咁.唔夠人嘈.就唔 ...
龍天嵐 發表於 20-3-2013 07:16

北ser 真理長存(啪啪啪啪啪)講到自己衰左就開始話人理虧,真理!
講多無謂就隻抽最實際
南ser 89星宿黑焰王子尼路等緊你黎挑戰架,理虧王蕭楓
最驚你唔黎咋得把口@@
再同你廢up 就關帖架啦
理虧王你就當你口技贏我啦真係唔夠你所謂嘅「道理」同「技術」黎
作者: 楓 〞    時間: 20-3-2013 21:15
北ser 真理長存(啪啪啪啪啪)講到自己衰左就開始話人理虧,真理!
講多無謂就隻抽最實際
南ser 89星宿 ...
fongkapan 發表於 20-3-2013 19:41

我就淨係知有隻神手星宿話用強控+上騎走甩冰至無狗80技
之後又計錯MATHS & PHY 最後都仲係死唔認錯
以上段野都講左唔少次 只係隻神手星宿避而不談 又唔認數
咁既狀況 都真係唔知邊個理虧喇~
唔係加D感嘆號 HIGHLIGHT幾句 作多幾個名就代表有道理既
成炸廢UP 原來又係避而不談 花招再多 都掩飾唔到荒謬既聲稱同錯誤既計算既 

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2