收起左側

[綜合討論] 唔玩光明lo,想知點解請望下,gm一定要知

咁你呢??[[bao_48]]
回復 支持 反對

好似係真???屈招果然強,你開光明的論壇,你亦可以更改資料,論壇係你的,點改都得la,你姓屈,so有咩做唔出
回復 支持 反對

可以咁講.

咩事你自己知

大家都識睇
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

大家心照啦[[bao_42]]
回復 支持 反對

原帖由 反光明gunz 於 25-4-2008 16:18 發表
好似係真???屈招果然強,你開光明的論壇,你亦可以更改資料,論壇係你的,點改都得la,你姓屈,so有咩做唔出

論壇沒有這種功能的
管理員也沒
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我以前開個論壇自己玩既時侯都冇見過依個功能-_-
回復 支持 反對

都話佢響度扮威
拗爛仔交

個細路成日話人姓屈
根本就係佢自己響度屈人
屈光明改資料
屈光明唔鍾意人就ban人
最重要係,佢根本冇証據
又唔識野
又要扮威,作d野出黎當証據
好似岩岩學識講粗口既小學生
同同學鬥講粗口
講唔出果時就作
我愈黎愈肯定佢係小學生

細路呀細路
請問光明屈左你d乜
你有咩唔服
唔該正面回答我問題
唔好又講埋'你姓屈''你咩做唔出'依喲廢話
你再講冇人會覺得你威,只會更加呸視你
你想証明比人睇自己唔係細路既就答我問題
講之前睇左個post先
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3299562&extra=page%3D1

回復 支持 反對

一個一個point回應番你...
係遲D嫁啦...睇唔睇你既事啦...
30~34係得x1經...唔知既自己上論壇睇...
Gunz係一隻技術性既game...
Lv高唔代表勁...Okay?
Gm係想多人玩...咁你地係到洗經點計先?
Gm又想你地個個日日洗經啦?
用個腦諗下野先講...又唔企光明果邊諗...
解釋都唔洗啦...論壇有嫁啦...
老手品行方面...我諗只有部份係狗...
跟本好多老手都好好人...亂up幾個啦...
MLLL.AV.NIGHTS等等啦...
搵唔到既去練習場都有大把老手教人...
仲有樣野...新手唔好拎有攻係練習亂斬亂射...
你知唔知咁做好黑人憎??
覺得34唔好玩既自己重開角重新玩...
光明差唔多1個星期都有2~3次臨審
仲有1次公審...跟本就係好快就審到...
新手唔一定要屈服老手...仲有呀...
唔好話我地唔教你地野...
我自己都成日教新手...只係好多都唔肯學...
咁教黎有咩用...?話說我最少教過10個人...
不過係真心學既我諗一半都冇...
你地自己好好檢討...!唔好咩都怪老手怪GM!
回復 支持 反對