打印 上一主題 下一主題
收起左側

Never Die 是一隊強隊??

[人地係個ser到都c 到個ABC KIT開外掛咪講lo]
丫樟 發表於 19-1-2009 17:13

你黠知我屈佢呀?我仲咩要冇神神屈佢??
我緊係c 到佢外掛先係到同你嘈啦  

成日話佢冇開外掛你又知佢冇開?
回復

我都話ABC KIT係我同學又可以講係fd..我睇個佢玩..
佢一事勁一事廢..有事又好-6
回復

我都話ABC KIT係我同學又可以講係fd..我睇個佢玩..
佢一事勁一事廢..有事又好-6
丫樟 發表於 19-1-2009 21:01

佢好-6我好同意盲狙轉身射死人 ak亂射掃射都射得死人 -6我係好同意哈哈[[bao_36]] [[bao_36]] [[bao_36]]
回復

又係到屈..
ABC KIT唔玩盲狙- -
佢講盲狙= -6所以佢唔玩盲狙
回復

你成日話ABC KIT外掛
你問 myth. 個團長睇下ABC KIT係唔係外掛
打Match ABC KIT都有去打!
係都要屈人..成個細佬仔咁..
可能你根本係個細佬仔^_^
回復

你成日話ABC KIT外掛
你問 myth. 個團長睇下ABC KIT係唔係外掛
打Match ABC KIT都有去打!
係都要屈人..成個細佬仔咁..
可能你根本係個細佬仔^_^
丫樟 發表於 20-1-2009 18:20

比match可意信用外掛但係係第2d ser我就c到佢外掛唔信係你既是^0^

[[bao_36]] [[bao_36]] [[bao_36]]
回復

[比match可意信用外掛]<---
你想講D咩呀..好唔明!
[但係係第2d ser我就c到佢外掛唔信係你既是]
點c到呀朋友仔..講講來聽下..

小朋友唔識睇外掛...咪亂話人外掛啦
殺得多人就係外掛?
爆頭就係外掛?
咁你去正版ser睇下la..大把人玩正版cs都係玩爆頭嫁啦
都唔知點解D人見到爆得頭多就話人外掛..
回復

你黠知我屈佢呀?我仲咩要冇神神屈佢??
我緊係c 到佢外掛先係到同你嘈啦  

成日話佢冇開外掛你又知佢冇開?
appup9屎 發表於 19-1-2009 20:29

其實你根本唔夠打就串人on99
串人仲要打錯字
唔識打字就唔好串
點字都唔打笑死人
回復

算吧啦never die o.o
有影你果陣又要死狗,無影果陣先出黎嘈o.o
當初你地夠話某某人無開外掛啦,放左出黎又無聲出o.o
abc見過佢,係好勁呀,勁cheat呀嘛~"~玩晒自描仲話咩勁
年中見甘多外掛真係同你影低咩,有無做過在心中啦~"~
我係myth既)
回復

算吧啦never die o.o
有影你果陣又要死狗,無影果陣先出黎嘈o.o
當初你地夠話某某人無開外掛啦,放左出黎又無聲出o.o
abc見過佢,係好勁呀,勁cheat呀嘛~"~玩曬自描仲話咩勁
年中見甘多外掛真係同你影低咩,有無做過在心 ...
takson 發表於 22-1-2009 06:25

[有影你果陣又要死狗] 到底姐係有冇影? 冇影你咪又係[無影果陣先出黎嘈o.o]
[當初你地夠話某某人無開外掛啦,放左出黎又無聲出o.o] 有冇例子?
[abc見過佢,係好勁呀,勁cheat呀嘛~"~玩曬自描仲話咩勁]"abc見過佢" 呢句點解?唔明
[我係myth既)] 可以講埋個名出泥嗎??
回復