查看: 24470|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[evo]廢團"戀姬"ffa玩合作(有圖)

234p根本就係29黎
算數啦 世界上一定有29 而且每個神手都係由29開始 所以哩方面唔值得鬧
佢地同team名入我場 我都冇咩所謂 反正有好多team都會入街場ffa練習

但係佢地就存心玩野 升唔到 互送 一開始已經合作 完全漠視ffa原則
基於佢地真係29到冇人有 我24分就合象*先哂命 11*

咁 一路打 678p都察覺佢地明玩野 又合作又互送
終形成 2345p vs 6781p 既局面

形勢就唔洗講 一定係 非戀姬佔上風

234p都爆左既情況下 最終亂棄收場

認住佢地[[bao_15]]

評分

參與人數 1樂點 +5 +3 收起 理由
亂世之奸雄 + 5 + 3 24分象的加分zzz

查看全部評分

回復

回復 33# 的帖子

@@咁又係= =[[m478]]
回復 支持 反對

原帖由 不動翼 於 25-8-2008 09:45 發表
我知= =,咁可以佢地朋友,佢地入左都吹佢地唔漲= =,大不了你地6個圍佢地2個囉= =,evo冇踢人區果d就只可以圍佢地2個= =

我唔知點回你好....
但沒理由次次都要圍掛....

但最憎都係2樓個位...
回復 支持 反對

回復 31# 的帖子

我知= =,咁可以佢地朋友,佢地入左都吹佢地唔漲= =,大不了你地6個圍佢地2個囉= =,evo冇踢人區果d就只可以圍佢地2個= =
回復 支持 反對

原帖由 不動翼 於 24-8-2008 17:28 發表
咁又唔可以咁講,只係睇你引到去邊架姐,你引唔到咪發火囉,我之前玩evo,我升極都係馬,之後我升,升錯左步,咪合貝,我之前都係比人屈到死死下,忡要食分,但我唔係有心的

你食到當然邊個都吹你唔漲
不過升唔到互送一開始已經合作同你既例子係2回事吧..
回復 支持 反對

回復 29# 的帖子

咁又唔可以咁講,只係睇你引到去邊架姐,你引唔到咪發火囉,我之前玩evo,我升極都係馬,之後我升,升錯左步,咪合貝,我之前都係比人屈到死死下,忡要食分,但我唔係有心的
回復 支持 反對

原帖由 不動翼 於 24-8-2008 11:52 發表
玩ffa人地有自由架嗎= =,人地想點咪點= =,我冇都唔可以話咩= =係咪先?

計自由,人地想點咪點既話
我諗好多無品行為都可以正當化
回復 支持 反對

原帖由 吾乃恭彌 於 24-8-2008 11:39 發表

p.s.原來e家24分象都有得加分=.=

這樣不會令人誤會嗎?

Sorry,用錯字眼,我純粹想講樂古玩evo既人水準上升左姐
回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

玩ffa人地有自由架嗎= =,人地想點咪點= =,我冇都唔可以話咩= =係咪先?
回復 支持 反對

原帖由 白之戀人 於 23-8-2008 22:38 發表

----->>>睇黎樂古d人勁左好多....
佢應該話快合難左,證明D人水平勁左

p.s.原來e家24分象有得加分=.=

這樣不會令人誤會嗎?
回復 支持 反對