打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有咩好嘈?!一隻爆頭都要炸爆人地?!

關閉 [複製鏈接]
人地買得380就有強3
買256就得強2?
咁入左幾千蚊點果d人應該有乜
tonychan723 發表於 2-12-2010 19:20

256有點架"

人地380得一隻爆頭炸  你用下腦啦
回復 支持 反對

我之前入左4000蚊點數落SD到,佢俾左隻紅2L我,依家D人入夠256又有紅2L,咁算點? ...
EviL乂細軒 發表於 2-12-2010 19:22

人地講到明25600一次,你過左係你既問題,無人叫你一次過入,可以轉/入完一次等到第2期再入架
回復 支持 反對

今你又知5知人地成個380 入面D野 係冇哂?!

你自己又想入256點又想換爆頭 強3

係5係傻架 ...
951tat 發表於 2-12-2010 19:22

注:這機會並不是屬於我的,
   另注意用詞

成件事只不過係哥倫布發現新大陸:]
回復 支持 反對

樓主膠少陣啦,做咩幫GAMEONE出頭姐
係佢自己一開始話出強3既,而家又話強2,如果佢有心記得之前對玩家既承諾就吾會比呢個人地選比人假希望啦,而家GAMEONE成日又呢樣又果樣,我覺得佢話出強3係佢自己既疏忽,樓主冇必要出聲
回復 支持 反對

咁你就唔好利用價錢問題黎講到大條道理咁啦
EviL乂細軒 發表於 2-12-2010 19:27

價錢係你自己入  點怪人先?!
回復 支持 反對

人地講到明25600一次,你過左係你既問題,無人叫你一次過入,可以轉/入完一次等到第2期再入架 ...
實屬巧合 發表於 2-12-2010 19:29

唔係我過左,係之前既達人獎充值我入左4000蚊點,所以先有隻紅2L,之後隻紅2L先係25600送既果1隻
回復 支持 反對

樓主膠少陣啦,做咩幫GAMEONE出頭姐
係佢自己一開始話出強3既,而家又話強2,如果佢有心記得之前對玩家既承 ...
vincentcoco17 發表於 2-12-2010 19:30

你又嘈咩姐  

人地有心改番  你應該支持佢 5係插佢囉   真係難怪樂古比人話比小學雞
回復 支持 反對

價錢係你自己入  點怪人先?!
951tat 發表於 2-12-2010 19:31

你岩岩好似講到用得多D錢就可以有強3,用得少就唔可以有強3咁
回復 支持 反對

人地GAMEONE 做錯野 你知5知人地成個380蚊換左一隻強3 爆頭

你用腦諗下先講野啦  你自己如果買左380  最 ...
951tat 發表於 2-12-2010 19:15

唔好9 up,個380唔會無(除非你自己走去同人買序號咁on 9啦,條友九成自己洗完再係咁同一個序號係咁比人),果時隻強3只係比返d人當係雙經時比人封a/c既賠償咋,個包d 4抽1 機同exp啊機 庫都有返架   (有爆頭強3繼續路過)
回復 支持 反對

你岩岩好似講到用得多D錢就可以有強3,用得少就唔可以有強3咁
EviL乂細軒 發表於 2-12-2010 19:33

係用錢就有   但係問題係個機會係5係屬於你先?!  你要死蠢入4千 5等遲D等沖值出  係你問題囉"
回復 支持 反對