打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 一d關於牧場既問題!!! 30樂點 有6題問題!!!

關閉 [複製鏈接]
30樂點
1.牧場同農場有咩分別??分別是生產什麼東西??
2.牧場的價錢大約是多少 最少可以幾多 最多可以幾多??
3.係咪人工愈工消得愈快??
4.一個牧場大概有多少生產線?? 如果條條人工都是一樣 係咪消的數量都是一樣??
5.如果我set 100,200,300,400人工 大概一天會消多少工作量 有冇一條工式??
最後6.牧場好唔好賺 大概要幾耐回本??

最佳答案

查看完整內容

1.牧場同農場有咩分別??分別是生產什麼東西?? 牧場生豬肉+300mp個隻 農場就生果片+300mp同埋彩丸+400飽 2.牧場的價錢大約是多少 最少可以幾多 最多可以幾多?? 20e-無限 你出1000e都有人賣比你既好多tim=] 3.係咪人工愈工消得愈快?? 當然 但睇下回唔回到本先得既 你set10000工既一定係你生產得最快 但蝕到你xx咁姐 4.一個牧場大概有多少生產線?? 如果條條人工都是一樣 係咪消的數量都是一樣?? 5個生產線因為你要留返個倉比你放生成 ...
回復

1.牧場同農場有咩分別??分別是生產什麼東西??
牧場生豬肉+300mp個隻 農場就生果片+300mp同埋彩丸+400飽
2.牧場的價錢大約是多少 最少可以幾多 最多可以幾多??
20e-無限  你出1000e都有人賣比你既好多tim=]
3.係咪人工愈工消得愈快??
當然 但睇下回唔回到本先得既 你set10000工既一定係你生產得最快 但蝕到你xx咁姐
4.一個牧場大概有多少生產線?? 如果條條人工都是一樣 係咪消的數量都是一樣??
5個生產線因為你要留返個倉比你放生成物(產品)同埋原料,係一樣
5.如果我set 100,200,300,400人工 大概一天會消多少工作量 有冇一條工式??
要睇下你間倉既其他人set幾多價錢  如果人地個個set10蚊你set100一定可以搶到工(比唔比人話我唔知嫁^.^)
最後6.牧場好唔好賺 大概要幾耐回本??
一舊放1300市街應該幾快賣哂 自己計  睇下你人工set幾多咁解
回復

謝謝 答得好詳細
回復