樂古Nakuz

標題: [原創]教你點用賽2打象帶升2轉 【圖片已失效】 [打印本頁]

作者: 精英大屍    時間: 31-5-2006 02:00
標題: [原創]教你點用賽2打象帶升2轉 【圖片已失效】

講左有洞的打法先
1.將d兵跟住條線的路入洞(唔好打斜行 會慢d)

2.將賽2離開大隊 大隊就自己人打自己人費事執雞

3.賽2爆技 爆7-8下 視乎你隻賽幾多攻

4.爆完技後賽賽逃走+打自己友 唔打自己友的話會打中d象令到執唔到象

5.等毒完 依個時候睇下自己人有冇打到象(尤其係隻燕燕 命中率奇高- -)

6.睇下d象剩返幾多血@@

7.俾你想升的1轉執雞吧(我的是昌2- -)

跟住係大場暴走版
1.唔好理咁多 入角位+封冰先

2.叫隻賽出黎 唔好太近冰 圖中的位置岩岩好

3.等d象埋位 同時睇下有冇兵唔係打緊自己友

4.爆技7-8下

5.賽2返回原位 等毒過

6.毒完之後就俾1轉執啦 (我今次係許伯執雞= =)

最後 我隻賽2的資料

總結
以上方法我估花2都可以用到(本人未用過)
而或者有d人會問 件堅衣加d攻有冇影響
我的經驗是沒有大關係的 我之前冇穿堅衣也可以打剩象少少血
整個方法我覺得最關建的是唔好俾自己人打到象同要定時補冰
我隻寧 昌 許 都係用以上方法升的 好有效
希望幫到大家bao_40
p.s.手軟了...

[ Last edited by 精英大屍 on 2006-5-31 at 02:02 AM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的

圖片連結已失效
2015/08/25 小妍字。

作者: rM.Omc    時間: 31-5-2006 06:56
樓主如果我冇燕燕..點升-0-

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
作者: 五嶽仔    時間: 31-5-2006 08:21
得賽二用到....咁帶法...
用花二無咩可能可以control...d怪的血量...
花二招野
唔同位置扣唔同血

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
作者: (jack)    時間: 31-5-2006 08:27
用馬fu入洞入得仲快...
thx你的分享

作者: 過路的人    時間: 31-5-2006 08:38
值得加分.

作者: xxxx0123    時間: 31-5-2006 09:06
good呀! 馬符唔係要主比怪打到~先用到咩?

作者: ilpf9202    時間: 31-5-2006 09:17
我覺得用花帶重好啦∼∼∼
重有,你用架昌2自己打都得啦∼洗咩汁雞= =

作者: 達達仔    時間: 31-5-2006 09:27
HI 同志 係我啊 達達xpxpxpppp 仲有啊 第7樓 佢唔係用昌2打點比你睇呢.........

作者: 望    時間: 31-5-2006 09:44
Originally posted by ilpf9202 at 2006-5-31 09:17:
我覺得用花帶重好啦∼∼∼
重有,你用架昌2自己打都得啦∼洗咩汁雞= =

佢將昌2當作成要汁雞隻1轉==...知唔知呀==...咁都唔明...

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
作者: ...Illusions*    時間: 31-5-2006 10:10
寫得唔錯, 有D路徑都比埋.. 值得加分
但其實用賽2帶如果過左龍就會好麻煩/~\

作者: laupole    時間: 31-5-2006 10:16
我都係咁升嫁!!

作者: 青蛙王子NICK    時間: 31-5-2006 10:42
我一開波就用昌2爆死佢算啦..唔洗入洞..用多d法..又唔洗死

作者: 志華    時間: 31-5-2006 10:49
作者: moonlulu    時間: 31-5-2006 10:59
好好,,值得+分,,
用花帶係唔係易d呢?

作者: 精英大屍    時間: 31-5-2006 11:37
Originally posted by 達達仔 at 2006-5-31 09:27:
HI 同志 係我啊 達達xpxpxpppp 仲有啊 第7樓 佢唔係用昌2打點比你睇呢.........

hihi^^如果有團友唔知點帶升 叫佢上黎睇呀XDDDDD

作者: 55608886    時間: 31-5-2006 11:47
我用寧2帶升...不都thx你,舊團員...

作者: chris~    時間: 31-5-2006 12:45
無冰釋呢???==

作者: ...Illusions*    時間: 31-5-2006 13:10
Originally posted by chris~ at 2006-5-31 12:45:
無冰釋呢???==

無冰釋就咁用賽媚頂..後尾勁插...
不過其實都得既..扣血會扣得好快..冥象會去左你後面KO你D兵。

作者: howand20034    時間: 31-5-2006 16:42
其實實2打象好簡單姐!!但係唔知點解我隻燕成日放d冰牆都可以比d象走到入黎!!
攪到我成日都死!!你可唔可以教下我點先可以用到唔使比怪走到入黎的冰牆呀??

作者: Minglun    時間: 31-5-2006 18:45
唔錯......
但唔知點解覺得你太過依賴冰牆.......
想知你點用昌2

作者: kachun814    時間: 31-5-2006 19:04
你可以用2轉頂 2轉頂打得仲快

作者: 巨人仔仔    時間: 31-5-2006 20:13
冇冰釋就唔好打象  因為好吃力  打巫女升算 廢事係咁死兵 死兵多過升lv就好笑

作者: 12012010    時間: 31-5-2006 21:40
作者: johnchu15    時間: 31-5-2006 21:49
樓主隻賽d裝=.=
但係thx 你先
我就鍾意用花多d啦,因為轉左好耐=.=

作者: 肥全    時間: 1-6-2006 03:05
thx你....我試下先~

作者: B女Renee    時間: 1-6-2006 12:15
好勁..>0<........

作者: 精英大屍    時間: 1-6-2006 19:01
Originally posted by Minglun at 2006-5-31 18:45:
唔錯......
但唔知點解覺得你太過依賴冰牆.......
想知你點用昌2

我冇1轉要升先俾隻昌2執雞je
我用昌2咪放龍lor 唔使用冰= =

作者: 芝丑充白    時間: 1-6-2006 23:14
good呀.thx

作者: 不愛和愛    時間: 1-6-2006 23:22
雖然知道.但都thz你

作者: 小貓§    時間: 8-6-2006 09:22
作者: 26611883    時間: 20-7-2006 00:25
帶1轉得唔得??

作者: 小妍~    時間: 25-8-2015 19:43
圖片連結已失效
2015/08/25 小妍字。

作者: wl01994309tpk    時間: 18-7-2016 18:43
唔錯......
但覺得你太過依賴冰牆.......

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2