樂古Nakuz

標題: 今日大出血! [打印本頁]

作者: 松本南    時間: 21-6-2007 20:06
標題: 今日大出血!
多謝官方個擺攤系統,大家講下自己用左幾多錢,同埋得到d咩戰利品 ^o^
我真系多謝晒官方,晒左我接近50萬game錢狂買野..真系好正!! 第一次覺得隻game d game錢有d用!! 哈哈
我以勁勁勁低價10萬蚊買左件藍色披風 .. yeah , 笨左20萬買左樹木突劍, 後尾見到10萬,
又買左2500 x 5 塊 物反鏡, haha , 又買左南瓜帽, 5000 , 熟香x5 exp2倍果隻,4萬蚊5支, 抵到笑.. haha!! 好似系咁多,吾記得la ><
你地講下啦!!

作者: 約西亞    時間: 21-6-2007 20:48
好想入...但唔知點解更新唔到...
前排仲得ka...
作者: same    時間: 21-6-2007 21:22
只買左突劍
勁想要斬鋼囉~
作者: jackamke    時間: 21-6-2007 22:00
藍色披風40000
red 披風10000
i have two special shoes(the same) one 4000, one 10000
if you want, find me
作者: 松本南    時間: 21-6-2007 22:03
標題: 回復 #4 jackamke 的帖子
WA!!你仲抵...
發神經lor -0- 隻game d cp野吾值錢
咩shoes黎先
作者: jackamke    時間: 21-6-2007 23:56
orz...p water..one, 550000
作者: 松本南    時間: 22-6-2007 00:13
標題: 回復 #6 jackamke 的帖子
咩系p water? 消技水?
作者: 約西亞    時間: 22-6-2007 00:28
應該係洗p水...
咁樣買野真係好方便a"a
作者: jackamke    時間: 22-6-2007 13:59
標題: 回復 #7 松本南 的帖子
mu..洗p水....the price is terrible
550000.......for one only
作者: 松本南    時間: 22-6-2007 16:44
標題: 回復 #9 jackamke 的帖子
我有17支-_-.. 咁咪有好多錢囉
作者: same    時間: 22-6-2007 22:34
原帖由 松本南 於 2007-6-22 16:44 發表
我有17支-_-.. 咁咪有好多錢囉

咁多送兩支比我啦-0-~
作者: 綠月鈴    時間: 23-6-2007 06:16
更新後第一日入game...都覺得個擺攤系統唔錯...

多人得黎又唔算太lag...幾好幾好...

一入game即刻行哂8個分流...格好哂價即刻入貨...

今日既戰利品有3樣...

フォレスタ = 4萬

ショテルセレスチャル = 4萬

鉄パイプ = 3千

都算唔錯收穫;P

フォレスタ

フォレスタ

鉄パイプ

鉄パイプ

ショテルセレスチャル

ショテルセレスチャル

作者: jackamke    時間: 23-6-2007 09:12
標題: 回復 #12 綠月鈴 的帖子
鉄パイプ=200
and that player sold 4 鉄パイプ.....
作者: 松本南    時間: 23-6-2007 10:15
標題: 回復 #12 綠月鈴 的帖子
月鈴..我buy左樣special 既野比u
作者: 綠月鈴    時間: 23-6-2007 14:15
原帖由 松本南 於 2007-6-23 10:15 發表
月鈴..我buy左樣special 既野比u

咩野特別野黎架???

原帖由 jackamke 於 2007-6-23 09:12 發表
鉄パイプ=200
and that player sold 4 鉄パイプ.....

我行o個陣最平以經3千喇...

最貴既成1萬;P !!!

作者: 惡魔卍偉    時間: 23-6-2007 15:56
熟香好似係技水黎---技x2炸--
作者: 綠月鈴    時間: 23-6-2007 16:16
原帖由 惡魔卍偉 於 2007-6-23 15:56 發表
熟香好似係技水黎---技x2炸--

係啊...係升技用架!!!
作者: 松本南    時間: 24-6-2007 11:35
哈哈,我勁好賣D 消技水.. 一支25萬都有人買 .. D人真系好可憐

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2