樂古Nakuz

標題: 幫下你啦~ 傑~ 公告X1 [打印本頁]

作者: 龍之士    時間: 28-7-2008 18:56
標題: 幫下你啦~ 傑~ 公告X1
努力搵机房托管中,因旧的合格到期,租金加覆差不多30%,所以转别机房
作者: iamkihahaha    時間: 28-7-2008 19:01
正一傑西!!!!!!!
作者: ~奈~    時間: 28-7-2008 19:01
標題: TO:諗住攪亂513既人
傑大POST左:努力搵机房托管中,因旧的合格到期,租金加覆差不多30%,所以转别机房......我諗你地明白...傑大找緊新機房...你地唔好用舊報紙同埋汁E D野泥攪亂檔

作者: 雙重同步錯誤    時間: 28-7-2008 19:03
作者: 133133    時間: 28-7-2008 19:03
原帖由 ~奈~ 於 28-7-2008 19:01 發表
傑大POST:左努力搵机房托管中,因旧的合格到期,租金加覆差不多30%,所以转别机房......我諗你地明白...傑大找緊新機房...你地唔好用舊報紙同埋汁E D野泥攪亂檔

佢一日唔開ser, 我一日都當佢汁左
作者: iamkihahaha    時間: 28-7-2008 19:05
正一傑西來!!!!!!
作者: 中心點.    時間: 28-7-2008 19:36
信唔過咪唔好玩lo
冇人迫你玩
有本事就自己開返個私服
作者: 雙重同步錯誤    時間: 28-7-2008 19:47
作者: 雙重同步錯誤    時間: 28-7-2008 19:50
作者: blackcheetah    時間: 28-7-2008 20:08
個傑係咪真係傑大本人黎架= =?
作者: kvv@n    時間: 28-7-2008 22:51
原帖由 中心點. 於 28-7-2008 19:36 發表
信唔過咪唔好玩lo
冇人迫你玩
有本事就自己開返個私服

講下唔冷比牙? 超級市場賣野貴講下唔比牙? 唔通你又會話有本事自己開間超級市場!? 岸狗狗
作者: yaucheukfan    時間: 29-7-2008 10:41
唔明點解有d人玩傑大個私服時就當人神咁,到人地換機房時就話人傑西,傑狗,狗傑.
自己比得錢都係心甘情願,冇人話過私服有保障.
傑大只係冇開post公告,就話人淆低.
佢都講左換機房你地未等下囉,等唔到未算囉,打機姐
等到就繼續當佢神吧!講咁多出口傷人說話幹
作者: 小李子    時間: 29-7-2008 12:24
原帖由 雙重同步錯誤 於 28-7-2008 19:47 發表

又一傑狗,傑冇人性的動力來源

咁你又係咩?
成日係到亂吠
作者: devilken123    時間: 29-7-2008 14:37
原帖由 yaucheukfan 於 29-7-2008 10:41 發表
唔明點解有d人玩傑大個私服時就當人神咁,到人地換機房時就話人傑西,傑狗,狗傑.
自己比得錢都係心甘情願,冇人話過私服有保障.
傑大只係冇開post公告,就話人淆低.
佢都講左換機房你地未等下囉,等唔到未算囉,打機姐
...

agree x2
d人 e家到咁串.傑西,傑狗,狗傑咁
到時開番ser咪又係死死氣入去玩.....

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2