樂古Nakuz

標題: 日本人fez既質數 [打印本頁]

作者: 屎眼狂刀    時間: 19-8-2008 13:14
標題: 日本人fez既質數
[youtube]KKKv-FRQJtU&feature[/youtube]

自己睇下啦.....覺得同港版d人有咩分別?

作者: 傻仔係我    時間: 19-8-2008 13:32
殘廢遊+弓配合得好好[[bao_49]]
作者: @Ricky@    時間: 19-8-2008 13:34
原帖由 屎眼狂刀 於 19-8-2008 13:14 發表
KKKv-FRQJtU&feature

自己睇下啦.....覺得同港版d人有咩分別?

香港的人係為左谷人傷同殺人....
作者: Death.the.Kid    時間: 19-8-2008 14:01
佢個mouse指標係邊?唔玩音爆?
作者: ||..RyaN×    時間: 19-8-2008 17:26
標題: 回復 4# 的帖子
你話果條羽毛?
我諗佢用緊準心
作者: 一二三路由器    時間: 20-8-2008 00:06
兩個都好強-0-"
個戰第一場唔夠主動-_-但係第二場打得好好@@"
作者: 星野零    時間: 20-8-2008 11:28
技術不錯哦...其實技術水平來說...某些香港的玩家也能追得上....但國戰的技術還差很多
作者: gooddestiny    時間: 20-8-2008 12:23
其實如果個刀有盲技,應該一早打死左
佢似屈人傷多d
作者: [''瘋    時間: 21-8-2008 15:15
標題: 回復 8# 的帖子
如果比我玩打中個戰一下佢會冇左一半血
因為我用破足>破手..屈佢 佢好快就死
作者: 你好野!    時間: 22-8-2008 00:19
謝謝分享...
佢地打得仲勁過我/口\
作者: 乂牙樂乂    時間: 25-8-2008 15:26
1打1姐...團戰呢?/
作者: 乂傷陣乂    時間: 25-8-2008 19:24
日本係國戰勁多過香港好多,
但e條片,
個戰士唔用全力,個遊硬係屈,
個遊用刀,佢就衝埋去,俾我就用巨龍or巨獸
佢用弓,佢又唔衝埋去,仲係度拉遠距離,
我唔信用佢既避箭能力會衝唔到過去,
一下衝擊加碎擊都得啦
作者: 超時空要塞    時間: 25-8-2008 23:01
我仲未玩好國戰- -"
我應該係最屎果個既香港人- -
同日本最屎果個差幾皮= ="
作者: 一二三路由器    時間: 25-8-2008 23:52
原帖由 超時空要塞 於 25-8-2008 23:01 發表
我仲未玩好國戰- -"
我應該係最屎果個既香港人- -
同日本最屎果個差幾皮= ="

咁你又唔好咁講-0-"
呢d都係玩得多姐-0-"
你玩得多都可以-0-"
加油a_a"
作者: 超時空要塞    時間: 26-8-2008 12:41
原帖由 一二三路由器 於 25-8-2008 23:52 發表

咁你又唔好咁講-0-"
呢d都係玩得多姐-0-"
你玩得多都可以-0-"
加油a_a"

多謝你,,,
感動ING T.T"
我而家都努力緊=]
作者: julianlee923    時間: 30-8-2008 15:12
我睇佢都係麻麻地...腕破完又吾足破
跟住轉弓我睇落好似冇射中咁-.-
仲有隻戰跳佢都吾用毒蛇就有點兒那個,不過吾知佢有冇毒蛇
作者: ykrf9119    時間: 30-8-2008 21:17
如果我係個戰士,用音爆打佢幾下,條友就會逃走喇,刀遊同戰士根本冇得打,
平時打開d刀遊個個都冇鬼用,打到一半血左右就逃走,弓遊就話難打d姐,但個刀遊又唔拉佢,搞到打咁鬼耐,我平時睇開d片,基本上日本d人都唔係好勁,大陸反而勁好多。
作者: leekaichung    時間: 5-11-2008 21:25
個戰低低地姐     中左一下唔出重壓    係個戰既問題
作者: 月祭_+    時間: 16-12-2008 14:27
我覺得佢兩個好廢喎...
個戰士1味就小跳 個遊俠就1味走
都唔知想點 個戰士有好多機會殺到佢 但係打中1下就算
個遊俠射10世先中1箭 都唔知佢想點 等佢救人就死得啦
作者: 卍豆腐卍    時間: 29-1-2009 12:44
佢唔洗隱形都夠戰士打
作者: 小月-3-    時間: 30-1-2009 00:57
打好耐=口=.
我到我訓訓下=口=
第一場3分鐘囧
不過高手我果然睇吾明
作者: LE^O^    時間: 30-1-2009 09:41
唔知係咪我機廢..睇條片睇得好辛苦
作者: alun    時間: 10-2-2009 11:22
職業                          戰                                   遊
第1場              亂小跳  +   亂衝斬         殘技唔夠準,但毒蛇幾準  
第2場         仍然亂小跳+衝斬準左                       照舊
                 但竟唔用衝斬+碎擊=.=        
第3場        都係亂小跳+音爆放得唔準                  照舊

改善              小跳......唔知點講                殘技.......可以唔使咁急
                    衝斬......中左+碎擊              轉武.......小跳轉武,可以加速攻擊次數
                    音爆......捉小跳都夠             毒蛇.......只捉小跳,已經夠毒死佢=.="
作者: leohk02311    時間: 2-3-2009 21:08
勁/...= =
作者: leohk02311    時間: 2-3-2009 21:08
真係好勁...
作者: Q030092    時間: 15-4-2009 17:15
根本係度屈緊傷
但係日本玩FEZd人都好合作同質數都好高
同香港個d根本無得比

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2