樂古Nakuz

標題: [絕對原創] 好運中心+沙田中心(de_taxi_luckyplaza)地圖 [打印本頁]

作者: 3ASV444    時間: 12-7-2009 05:56
標題: [絕對原創] 好運中心+沙田中心(de_taxi_luckyplaza)地圖

每隊可容納人數: 12人
炸彈放置點數量: 2個 (A and B)
地圖時間: 下午1:00
準確地點: 沙田中心三樓及好運中心三樓
T起步點: 沙田中心走廊  CT起步點: 好運中心百佳超級廣場
地圖故事:
一名黑社會大佬被好運中心的業主放狗咬
於是佢叫班手下炸狙個好運中心
飛虎隊接報後, 馬上行動
阻止呢一場慘劇

整左三個禮拜
請大家賞識賞識!!!
下載地址: (解壓縮至Valve\cstrike內)
Download
Caution: Using DcOo Simplified Chinese Version may make the computer hang
圖片:
恐怖份子重生點

反恐小組重生點:

沙田中心

好運中心

炸彈目標A:

炸彈目標B:

作者: 豆丁賢    時間: 12-7-2009 15:10
Thanks
我想一定好玩
作者: AlLenlong    時間: 12-7-2009 15:45
都幾似好運中心,居然炸百佳or馬會,support 你...期代新作
作者: oscartsecn    時間: 12-7-2009 18:51
好令~~~~
作者: youhot    時間: 15-7-2009 06:57
"could not  open chateau.wad"               what's that fucking shit?
作者: 3ASV444    時間: 16-7-2009 04:36
"could not  open chateau.wad"               what's that fucking shit?
youhot 發表於 15-7-2009 06:57

what version of cs are you using?
you must use cs 1.6 with de_chateau map
that is an original map
every kind of cs 1.6 should have it
作者: z_||ZERO^^    時間: 16-7-2009 21:01
每隊可容納人數: 12人
炸彈放置點數量: 2個 (A and B)
地圖時間: 下午1:00
準確地點: 沙田中心三樓及好運中心三樓
T起步點: 沙田中心走廊  CT起步點: 好運中心百佳超級廣場
地圖故事:
一名黑社會大佬被好運中心的業 ...
3ASV444 發表於 12-7-2009 05:56

有冇中原地產.....  我老豆係果到做野- -
作者: bee17289    時間: 20-7-2009 03:02
作者: ricky1232006    時間: 20-7-2009 12:43
哈,,,我勁仲意呢個場丫..多謝
作者: Ching08042    時間: 20-7-2009 13:33
very good .... thx
作者: 火焰無王    時間: 29-7-2009 15:38
我下唔到呀TT佢開係photo shop個到.唔該正正佢
作者: freemond431    時間: 29-7-2009 21:00
唔錯wow
有創意
作者: 樂jaii    時間: 30-7-2009 12:35
好似好好玩咁b0`
作者: DX-!]    時間: 30-7-2009 12:48
三個禮拜.....
支持下你先
作者: choykamwing    時間: 30-7-2009 22:31
支持@@@@@@@@
作者: 【絕】    時間: 19-9-2009 05:47
其實放係邊到 我放晒入MAP 開唔到仲彈GAME既-0-THX
作者: 3ASV444    時間: 22-9-2009 10:17
其實放係邊到 我放晒入MAP 開唔到仲彈GAME既-0-THX
【絕】 發表於 19-9-2009 05:47

放入cstrike就得, 唔好放入去map
作者: edwin21213    時間: 22-11-2009 12:40
好似呀!加油!再整多幾個
作者: 訪客小朋友    時間: 16-2-2010 18:52
VERY GOOD!!!!!
作者: 訪客小朋友    時間: 16-2-2010 21:11
VERY GOOD!!!!!!
作者: kining2008    時間: 26-5-2010 22:43
個map咁似沙田既- -
作者: bolt7468    時間: 14-7-2010 16:40
要炸左百佳-,-
作者: kelvin24311    時間: 18-11-2010 18:41
,--^----------,--------,-----,-------^--,
  | |||||||||   `--------'     |          O
  `+---------------------------^----------|
    `\_,-------, _________________________|
      / XXXXXX /`|     /
     / XXXXXX /  `\   /
    / XXXXXX /\______(
   / XXXXXX /
  / XXXXXX /
(________(
  `------'
作者: 88sjhg9xgsd    時間: 19-3-2011 15:08
考 试成 绩不好吗?分 数不够吗?您是否因为成 绩差或落榜了影响家庭对你的期望,使您或您的父母陷入一种进退两难的局面呢?是否觉得,面对成绩单上的信 息束手无策?请及时联系我们,为你解决一切问题,一路领跑您的学 业!
详情请登陆永久域名:www.hwm999.com/   服 务 热 线:13716975657  客 服Q Q:573385998
作者: 我思故我在    時間: 6-4-2011 22:33

真係好真
作者: 走到最後    時間: 8-4-2011 20:39
好有心機...
THX
作者: 超級新仔    時間: 23-5-2011 22:40
傻仔問題~
有冇得通埋去新城市-.-xd
作者: CS_3R    時間: 31-5-2011 13:08
來支持支持
作者: kamwa1998    時間: 8-8-2011 14:53
好令!! 支持!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2