樂古Nakuz

標題: 又升級 更新更新更新 ! [打印本頁]

作者: 賤格    時間: 15-9-2010 23:47
標題: 又升級 更新更新更新 !

唉 打死人  我應該係最早轉果幾個其中一個黎

唉...隊友太弱QQ   殺17個....莔

記住  我未買過點數嫁  @@!!!!file:///C:/Users/ABYSS-%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/Users/ABYSS-%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.pngfile:///C:/Users/ABYSS-%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.pngfile:///C:/Users/ABYSS-%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png
作者: tsang3503    時間: 16-9-2010 18:48
唔係牙 我玩左3個鐘先得17LV 你係點升 嫁 我E家20LV 好冇力
勁慢 打低LV怪又冇EXP 好想唔玩
作者: mui1388ken    時間: 16-9-2010 19:15
好快=3="我都係打3個鐘17lv....不過主要係因為唔組隊同成日走黎走去= =
作者: 賤格    時間: 16-9-2010 19:36
單練為最快升級方法 !
作者: kampfer1    時間: 16-9-2010 20:06
我e+先13lv你點升
作者: 賤格    時間: 16-9-2010 20:07
一路解任 唔打副本/戰場

見就升級 8X/9X%  就打埋升左先回城  同回城次數唔可以太密
作者: `碎    時間: 16-9-2010 23:03
我全完入吾到iris..
作者: 風仁    時間: 16-9-2010 23:06
咦,同志喎= =我都係想玩巫醫= =
回HP係咪計精神架?
作者: 賤格    時間: 17-9-2010 00:56
應該係...掛
作者: climbu43091    時間: 17-9-2010 06:34
哇..30lv要升幾耐-.
我見成堆20lv左右一齊玩haha
作者: 賤格    時間: 17-9-2010 17:06
已更新了@_@
作者: tsang3503    時間: 17-9-2010 18:15
我用心用力先得23LV 真係自己問題 D盟友同我同LV GE 今日都升多左我3LV26~27了

我睇你玩掛旗個張圖
D人應該唔多識玩 玩掛旗仔 (個個都有殺人GE?)  我諗唔多會有人做補血個位
睇佢地死咁多次就知冇補師 冇戰術啦
作者: kampfer1    時間: 17-9-2010 20:06
我玩精靈
作者: `碎    時間: 17-9-2010 20:20
好想玩呀!!!!
但系入吾到game..
作者: 賤格    時間: 17-9-2010 20:46
戰場殺人爽歪歪  現在每場也殺10個以上

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2