樂古Nakuz

標題: 有冇試過係籃球場比人偷野? [打印本頁]

作者: _dee_dee    時間: 30-9-2011 14:50
標題: 有冇試過係籃球場比人偷野?
尋夜同d frd係屋企附近個籃球場打波, 到走果時其中一個frd發覺佢成個袋唔見左
好彩咁岩佢冇帶電話落黎, 個袋入面冇貴重野, 不過都唔見左張身份証, 一件tee同幾十蚊
真係叫做不幸中之大幸
你地打波時d野放係邊? 有冇試過比人偷左?
作者: 生化飯團    時間: 30-9-2011 15:03
試過一次都係成個袋俾人拎走左
作者: _dee_dee    時間: 30-9-2011 15:07
回復 2# 生化飯團

咁你有冇我個FRD咁好彩?
作者: 生化飯團    時間: 30-9-2011 15:11
回復  生化飯團

咁你有冇我個FRD咁好彩?
_dee_dee 發表於 30-9-2011 15:07

咁梗係慘D啦,手機同銀包都冇左
手機都話可以買返...銀包先麻煩,要補過晒D證件
作者: _dee_dee    時間: 30-9-2011 15:17
回復 4# 生化飯團

咁你又慘d既...
下次唔好帶咁多野去打波囉, 始終打緊果時真係好難睇住
咁你宜家買番電話同補番身份証喇嘛?
作者: 生化飯團    時間: 30-9-2011 15:24
回復  生化飯團

咁你又慘d既...
下次唔好帶咁多野去打波囉, 始終打緊果時真係好難睇住
咁你宜家買番電話 ...
_dee_dee 發表於 30-9-2011 15:17

手機買返,買左htc sensation
d證件都搞掂,始終呢d野好重要
作者: _dee_dee    時間: 30-9-2011 15:32
回復 6# 生化飯團

sensation好似係1.2ghz雙核機黎喎, 係唔係真係快左好多?
作者: 生化飯團    時間: 30-9-2011 15:37
回復  生化飯團

sensation好似係1.2ghz雙核機黎喎, 係唔係真係快左好多?
_dee_dee 發表於 30-9-2011 15:32

係呀,我平時睇1080p高清video都好順
作者: _dee_dee    時間: 30-9-2011 15:48
回復 8# 生化飯團

睇到1080p咁勁?! 不過個mon掂唔掂先得架?
原來你呢部係android機, 聽就聽得多但未用過, 其實難唔難用?
作者: 生化飯團    時間: 30-9-2011 15:52
回復  生化飯團

睇到1080p咁勁?! 不過個mon掂唔掂先得架?
原來你呢部係android機, 聽就聽得多但未用過,  ...
_dee_dee 發表於 30-9-2011 15:48

4.3吋qhd mon,梗係掂
係呀,呢部係android 2.3囉
htc機一定易用,佢個sense好易上手,又唔洗買返黎搞一大輪先用得,界面個天氣動畫又靚
作者: wing90427    時間: 2-10-2011 08:55
手機討論??
作者: 大江|南北    時間: 6-11-2011 23:27
回復 11# wing90427

同意--
我比人偷過10蚊雞0.0

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2