樂古Nakuz

標題: 前兩日先課完金 今日就被無理封號 [打印本頁]

作者: 9012    時間: 2-3-2016 14:38
標題: 前兩日先課完金 今日就被無理封號
我凈係番工掛掘鐵,突然間就封左,可以做D咩先拎得番個AC
作者: 9012    時間: 2-3-2016 14:40
AC:   商一     乂天翔乂   古代人,,,有冇團友可以教下我點做
作者: 淚無情    時間: 2-3-2016 14:53
退巨啦
魔界幻龍 發表於 2-3-2016 14:51

已退了
作者: foolruner    時間: 2-3-2016 14:54
去會員中心,找1:1
作者: 9012    時間: 2-3-2016 15:12
真係想喊囉,主角差唔多轉得,吸左勁耐經,前兩日先買點黎
作者: FrEeSHooT    時間: 2-3-2016 16:15
你地係咪收左200lv外掛兵呀? 有無收過巨錢 / 外掛裝
作者: 9012    時間: 3-3-2016 12:56
一隻200兵都冇呀大佬
作者: 9012    時間: 3-3-2016 12:56
巨錢都係賣點品同掘石賺
作者: banban14822    時間: 3-3-2016 13:06
只能說退巨吧
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 3-3-2016 13:08
回復 9# 9012

係丫,你開始左採藥/礦,其實都有機會彈舊野叫你打驗證
行開左無打好可能就比系統自動封
作者: 淚無情    時間: 3-3-2016 13:32
巨錢都係賣點品同掘石賺
9012 發表於 3-3-2016 12:56

你小心d呀  一陣戈d人某某幾級樂古會員  又話你點品換掛錢 又理氣壯直咁亂話人 之後又話你  你唔用點品換掛錢  咁咪唔洗助長掛佬  掛佬一定食屎。。。(港服黃帝某某大城大團一開波有20e 唔算係掛錢)小玩家去換 個d就係掛錢  官方就封號
作者: 龍霸天下    時間: 3-3-2016 17:56
我兵陣最高都係127主 岩岩玩左4日買左2.3千 收左間議政農場.係無用過任何程式 琴日收到普雷威短訊話我號被封鎖。我都唔知咩事...
作者: hkman987    時間: 4-3-2016 15:05
我都係 古代人   你試去打電話過去了解下
作者: +plzza+    時間: 4-3-2016 15:06
回復  9012

係丫,你開始左採藥/礦,其實都有機會彈舊野叫你打驗證
行開左無打好可能就比系統自動封 ...
聶羅阿瑪特 發表於 3-3-2016 13:08

會架咩?我之前訓教前都會扔隻人去採礦..
作者: +plzza+    時間: 4-3-2016 15:07
我兵陣最高都係127主 岩岩玩左4日買左2.3千 收左間議政農場.係無用過任何程式 琴日收到普雷威短訊話我號被 ...
龍霸天下 發表於 3-3-2016 17:56

收農場係咪用真錢收呀?
作者: andy3200    時間: 4-3-2016 15:42
台巨表示企係城邊掛機一樣話我使用不法程式
作者: +plzza+    時間: 4-3-2016 15:44
台巨表示企係城邊掛機一樣話我使用不法程式
andy3200 發表於 4-3-2016 15:42

可能佢求其搵D人黎封 等個公告好睇D
作者: zen668    時間: 4-3-2016 16:40
電磁異常無得救
鎖定帳號可以1:1 但個人資料要真
作者: andy3200    時間: 4-3-2016 19:57
可能佢求其搵D人黎封 等個公告好睇D
+plzza+ 發表於 4-3-2016 03:44 PM

大佬呀,課左好多金入點買野合埋麒麟,企係城邊屙屎你話我用不法程式,呢間代理真係.......
作者: +plzza+    時間: 4-3-2016 20:01
大佬呀,課左好多金入點買野合埋麒麟,企係城邊屙屎你話我用不法程式,呢間代理真係....... ...
andy3200 發表於 4-3-2016 19:57

你有無試下寄信去解
作者: andy3200    時間: 4-3-2016 20:07
親愛的《巨商Online》玩家您好:

您的帳號【       】因使用不法程式進行遊戲,依遊戲管理規章、條例進行帳號鎖定,並終止會員服務契約。

還請參閱官方網站遊戲管理規章,不可意圖破壞、入侵、修改或反向組譯進行破解任何與《巨商 Online》相關之系統、伺服器或用戶端資料,並禁止使用任何影響遊戲運作之其他程式、軟體。違反規定者,本公司得於不通知之情況下,逕行記錄相關違規電磁資料及處份違規使用者或終止遊戲服務,並對行為人追訴相關法律責任及保留法律追訴權,敬請玩家自重,共同維護良好遊戲環境。

謝謝您使用Web Mail(1:1)詢問,若是您還有其他的問題歡迎您隨時與我們反應。

新春後第一波寒流來襲,要小心注意保暖~多喝喝溫熱的東西、做做伸展操,有助身心健康喔。Playwith關心您^^

每次問都係咁覆
作者: +plzza+    時間: 4-3-2016 20:09
親愛的《巨商Online》玩家您好:

您的帳號【       】因使用不法程式進行遊戲,依遊戲管理規章、條例進行 ...
andy3200 發表於 4-3-2016 20:07

唔好寄信 直接打去問
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 4-3-2016 23:25
回復 15# +plzza+

至少我國巨試過囉
哥次好似按左採礦,本身諗住去睇線上漫畫,但唔記得因為咩事,擺低部腦一陣(但仍坐係電腦枱前)

突然就標左個驗證碼框出黎...
作者: +plzza+    時間: 5-3-2016 00:34
回復  +plzza+

至少我國巨試過囉
哥次好似按左採礦,本身諗住去睇線上漫畫,但唔記得因為咩事,擺低 ...
聶羅阿瑪特 發表於 4-3-2016 23:25

等我重次次訓教前宧dum隻人去採

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2