樂古Nakuz

標題: 發現左幾條好勁既片 歡迎入泥表達下意見~~~~~~~~ [打印本頁]

作者: henryns    時間: 14-5-2016 12:51
標題: 發現左幾條好勁既片 歡迎入泥表達下意見~~~~~~~~
全是轉的唔係我的~~~~~~~~~

[youtube]watch?v=9E6jPwCozWY[/youtube]

許3臣3打30段  唔一定要用馬天王先夠打~~~~~~~

[youtube]watch?v=Ri72eKfDYrE[/youtube]

轉3轉帥唔一定要相同國先可以轉既~~~

[youtube] watch?v=uU8Fs4b-gmw[/youtube]

20秒左右打贏幾隊天草   青龍最強打天地位不可動搖  
當然台女反彈功不可沒  5秒內彈死真冰

[youtube]watch?v=xVEChJvTYDw[/youtube]

運用好既雙重主力  打怪快1倍~~~~
作者: henryns    時間: 14-5-2016 13:24
魔界幻龍 發表於 14-5-2016 12:59
青龍要疊怪

唔明 解釋下  咩叫疊怪
作者: foolruner    時間: 14-5-2016 14:17
henryns 發表於 14-5-2016 13:24
唔明 解釋下  咩叫疊怪

我19X龍,3000MP試過不回魔殺一隻天草(3200MP,開一招龍武,但未夠15秒)

其實天草不強,如果不回血的話@@
作者: henryns    時間: 14-5-2016 20:12
魔界幻龍 發表於 14-5-2016 14:53
青龍疊怪都唔知
好打極有限

總算知道青龍點解咁高傷  講下咩原因  有咩條件先做到
狂電等隻野行埋第2隻怪度?
作者: k.cheukman    時間: 14-5-2016 21:23
最底段片係自動出技???點做到???
作者: waq    時間: 15-5-2016 01:05

有隻高LV孔2真係好
佢打段多魔到用許3清怪-,-雖然許3係專係用黎打王,但睇完條片真係覺得許3打王能力都係只係中上= =清怪能力真係差到負分...
許3同昌3比,都係昌3好!
板3真係好垃圾...打真冰一擊必殺都係2400一HITS
打段條片,17:26 請問各位師兄係邊隻野打青龍4萬2??= =睇左10次都睇唔到
作者: 頭搖又尾擺    時間: 15-5-2016 01:53
waq 發表於 15-5-2016 01:05
有隻高LV孔2真係好
佢打段多魔到用許3清怪-,-雖然許3係專係用黎打王,但睇完條片真係覺得許3打王能力都係只 ...

許3一下秒虎, 一下打到隻龜剩少少血, 我覺得算係咁啦   不過打段嗰陣緊張好多下都撳唔中秒位, 隻怪郁少少個傷就差好多
清怪能力就唔好提啦

板3一擊打真冰係2萬幾1hit, 2千幾係普攻嚟
而家17:26 打4萬2嘅正是你口中嘅垃圾板3, 橙字傷害得改造將先會有
作者: waq    時間: 15-5-2016 11:24
頭搖又尾擺 發表於 15-5-2016 01:53
許3一下秒虎, 一下打到隻龜剩少少血, 我覺得算係咁啦   不過打段嗰陣緊張好多下都撳唔中秒位, 隻 ...

= =咁我收反話版3垃圾既評價
之前我係港巨玩無想300昌3,白虎SET,齊專裝,180介X2
上到19X LV已經13秒一批白虎,玄武都係差唔多時間<好似,因為玄武小打D>
所以我都係覺得許3MAMA地
但聽閒,許3有能力千幾魔左右秒 冰城 D王@O@
作者: arhoronald    時間: 15-5-2016 14:41
疊怪 姐係淺傷,你留意下啦巨商好多技有,姐係當兩隻怪走埋一齊個時同一個位食到招技就會淺到另外一隻1.5傷如果n隻就會疊上去,例:台凶/雀/龍/朝凶/德川2轉,我玩過就係得依隻有,其他唔知有沒
作者: arhoronald    時間: 15-5-2016 14:56
唔會反本體阿 你留意啦佢都沒反本體係第2隻怪打到反過去本體
作者: arhoronald    時間: 15-5-2016 15:08
青龍個招技本身又唔係打一隻...你真係有認為青龍個招技打得一隻?
作者: arhoronald    時間: 15-5-2016 15:15
不過岩岩試又好似我真係睇錯,衰我會認,sorry,
作者: henryns    時間: 15-5-2016 17:12
冰劍  方火戈D濺傷我知  
青龍打天單體  打地就有小范圍傷害

疊怪戈個就唔知   求私信做法
作者: henryns    時間: 15-5-2016 17:13
waq 發表於 15-5-2016 01:05
有隻高LV孔2真係好
佢打段多魔到用許3清怪-,-雖然許3係專係用黎打王,但睇完條片真係覺得許3打王能力都係只 ...

昌3用泥打段真係唔多惦....  直線技同許3既點腳位技  用法差好遠  
作者: henryns    時間: 15-5-2016 19:47
咁樣疊住仲點唔點到隻怪先.......1下電唔死咪GG
作者: waq    時間: 15-5-2016 21:24
henryns 發表於 15-5-2016 17:13
昌3用泥打段真係唔多惦....  直線技同許3既點腳位技  用法差好遠

當然啦,我指既玩昌係平日玩昌
作者: waq    時間: 15-5-2016 21:35
今日睇埋其餘3條片
得最後個條想回一回
其實3轉打 4神入面D怪簡單係易如反掌....拍黎真係無謂

第3條: 我未夠班打過天草,所以.....唔知@_@利申:小弟無玩過神
作者: henryns    時間: 15-5-2016 21:50
waq 發表於 15-5-2016 21:35
今日睇埋其餘3條片
得最後個條想回一回
其實3轉打 4神入面D怪簡單係易如反掌....拍黎真係無謂

戈個係打段泥 唔係普通既打4神怪 有毒龍 真冰 大將軍 大眼仔等等
作者: waq    時間: 15-5-2016 23:15
henryns 發表於 15-5-2016 21:50
戈個係打段泥 唔係普通既打4神怪 有毒龍 真冰 大將軍 大眼仔等等

我個個回復係講緊日男+花3打蜘蛛= =
唔係講緊打段-,-
我話覺得昌3好過許3 當然剩指平日,唔係指打段個時
作者: wc030201    時間: 15-5-2016 23:46
waq 發表於 15-5-2016 15:15
我個個回復係講緊日男+花3打蜘蛛= =
唔係講緊打段-,-
我話覺得昌3好過許3 當然剩指平日,唔係指打段個時 ...

其實你得閑睇下D POST...都教過唔小次

用CTRL個刷...就可以做出尼幾隻同時放技....大前提係要你要夠多魔
作者: henryns    時間: 16-5-2016 07:35
wc030201 發表於 15-5-2016 23:46

用CTRL個刷...就可以做出尼幾隻同時放技....大前提係要你要夠多魔 ...

前題你要按得夠快,,,,,,,
作者: wc030201    時間: 17-5-2016 03:19
henryns 發表於 15-5-2016 23:35
前題你要按得夠快,,,,,,,

基本除左青龍...尼D 1秒可以 放N下的出技爆快的....要禁得太快....
其他快極....我手速慢慢禁...都一定快過佢出技速度
作者: tomtom222    時間: 20-5-2016 01:03
許許許打王一流真係,,
作者: waq    時間: 25-5-2016 18:43
wc030201 發表於 15-5-2016 23:46

用CTRL個刷...就可以做出尼幾隻同時放技....大前提係要你要夠多魔 ...

我識啊,之前我未退巨個陣都會用CTRL+B 放龍,但因為昌既技能限制問題啦,每次一條一條咁放,連到既,但無乜效率囉
而且我成日禁禁下,隻野自己愈行愈前= =
作者: wc030201    時間: 1-6-2016 12:22
waq 發表於 25-5-2016 10:43
我識啊,之前我未退巨個陣都會用CTRL+B 放龍,但因為昌既技能限制問題啦,每次一條一條咁放,連到既,但無乜效 ...

小心禁住CTRL右鍵...佢會行到果去先放技..

CTRL連技應該最快出技..加高效率
作者: henryns    時間: 3-6-2016 23:00
CTRL 好難用...成日亂咁行  唔會原地放技
作者: ivan0506    時間: 11-6-2016 22:45
其實打段有隻劉邦 之後根本慢慢磨
作者: lightshadow1    時間: 20-6-2016 19:33
wc030201 發表於 1-6-2016 12:22
小心禁住CTRL右鍵...佢會行到果去先放技..

CTRL連技應該最快出技..加高效率 ...

求助
點解我唔得?
禁實ctrl -> 禁技快捷 -> 點地1下 -> 變番mouse icon....(唔係施法icon)
作者: wc030201    時間: 21-6-2016 01:26
lightshadow1 發表於 20-6-2016 11:33
求助
點解我唔得?
禁實ctrl -> 禁技快捷 -> 點地1下 -> 變番mouse icon....(唔係施法icon) ...

你有無玩過WAR3 AOC 果D GAMES??

CTRL=SHIRT 咁用

佢係幫你自己接下一個動作...你想狂出技就狂禁
作者: andypk2006pk    時間: 21-6-2016 20:06
henryns 發表於 14-5-2016 20:12
總算知道青龍點解咁高傷  講下咩原因  有咩條件先做到
狂電等隻野行埋第2隻怪度? ...

D怪集中曬係出技範圍叫疊怪
係新叫法
老人家就會叫濺射
應該兩樣野一樣,因為無definition
作者: sam8214088    時間: 10-7-2016 15:51
可以加多個195冰斧 X 3

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2