樂古Nakuz

標題: 放神套4日比人放3次飛機,火都爆! [打印本頁]

作者: cheman    時間: 11-11-2016 22:03
標題: 放神套4日比人放3次飛機,火都爆!
小弟近日回歸,200抽中左兩虎套,打算拎去賣嚟套現再抽過,點知比人放左3次飛機真係火都嚟! #一千蚊兩套

講真,玩得巨商都可以FF自己係個生意人,我有貨你有錢,你買我賣,簡單爽快。但點解咁多人鐘意扮四條, 一開始就講到實一實,話第二日入數,拎曬whatsapp ,bank ac no. ,臨比錢就嫌貴。買之前又話自己想合天王,要完美紅利又盛,點知個個都係飛機友嚟!真係我DDLM,比3條混吉友曬曬啲時間。
作者: Lkyb    時間: 11-11-2016 22:25
咁你又唔可以怪人喎
資本市場 不嬲價格浮動
人都會選擇購買相對平既野
再者又無簽約
人地係有權唔買/去買平既野咖喎
作者: 小妍~    時間: 11-11-2016 23:34
係好多呢D無品既人 仲要唔收都唔講句

直接已閱不回, 當你死左, 或者BLOCK埋你WHATSAPP

唔收都無咩所謂, 講聲係基本禮貌。
作者: PMSK1314    時間: 11-11-2016 23:59
生意就是這樣,錢還沒到手,也不算完成交易 總有些人是這樣的 遇著錯的人
作者: cheman    時間: 12-11-2016 00:19
小妍~ 發表於 11-11-2016 23:34
係好多呢D無品既人 仲要唔收都唔講句

直接已閱不回, 當你死左, 或者BLOCK埋你WHATSAPP

我個客要我300$ 放個神套比佢
作者: sam8214088    時間: 12-11-2016 02:56
我次次都係一炮過當日比錢既
作者: 小妍~    時間: 12-11-2016 12:12
未到入完錢見到入數紙之前都當自己未賣得出就好~.~
作者: kit930327    時間: 12-11-2016 23:09
買賣係咁架喇..佢見到第二度平D又會轉去第二到買.

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://space.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2