打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]愚人節即興活動<截止報名>

關閉 [複製鏈接]
會員名:琳琳hk

事件名:有人扮表姐

事件:我 有 呀!
  今 日 我 睇 緊 nakuz ,
   msn 冇 啦 啦 有 個 人 話 : 我 係 你 表 姐 .
    我 又 好 信 ,
     because 個 個 msn 係 我 表 姐 用 開 ge msn∼
      佢 講 到 BBQ 果 陣 時 我 feel 開 始 係 我 表 弟∼(表姐ge弟弟姐係我表弟)
       去 BBQ 我 表 弟 冇 去 ge,but 我 表 姐 又 講 左 比 我 表 弟 知.(過日我表弟同佢d fd去左玩so冇去)
       佢 講 到 我 亞 媽 點 點 點 個 陣 時 , 我 都 知 佢 唔 係 我 表 姐 ,because 我 亞 媽 冇 去.
       之 後 我 同 佢 講 : 我 亞 媽 都 冇 去.之 後 佢 講:今 日 係 愚 人 節 呀!同 你 玩 下 姐.

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-2 at 09:16 AM ]
回復 支持 反對

我 有 多 一 個 呀!
  我 岩 岩 開 左 個 post 係 用 來 玩 人 的 .
   睇 下 岩 唔 岩!

今 日 我 好 唔 開 心,
 我 唔 想 去 英 國 呀!
 我 星 期 6 日 都 唔
 可 以 上 nakuz 啦∼
 你 們 係 咪 覺 得 我
 最 後 想 講 愚 人 節
 快 樂 呀 ? 我 想 一
 定 係 啦 ∼ so今 日
 係 愚 人 節 , 不 過
 我 不 是 同 你 們 講
 笑 的.我 一 陣 間 會
 用 ”下” 字 來 比 d 野
 你 睇,你 依 家 係 唔
 係 想 我 係 到 玩 你?
 你 想 係 的 話 你 係
 一 定 係 個......

你 是 不 是 覺 得 我 玩 你?

是!

我 係 玩 你!
 祝 大 家 愚 人 節 快 樂∼
回復 支持 反對