查看: 11265|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

孫維昌1轉 轉 2轉教學 ( 新☆)

關閉 [複製鏈接]
好多人都話升昌緊係要二轉帶~打海神同象

但係...

其實都唔一定o既-3-

講多無謂…

去片

昌減海神好小hp, 但守門人多d, 又易走埋一堆。

我呢個post唔知會唔會打破d人心目中一定要打海神同象升昌o既唸法呢-3-?

多謝各位收看

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復

點放符同埋係咩符?

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

多謝你~~
我升昌1都唔知打咩好~~
我覺得你值得+分~~~

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by ㊣鬥雞仔㊣ at 2006-5-7 10:55:
點放符同埋係咩符?

放牛, 鼠, 蛇, 猴 (有動物出泥打o個d, 但係豬除外)

個主最好用技出o個個符..

仲有.. 守門人唔駛用符, 直接用大定..

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

不過打守門同馬俑既問題係難搵
多數一場先得4~5隻,個場又大,又晒時間搵~
海神係難打傢啦=.=不過多mp女真係快過打守門

回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2373435

呢到有up花教學...

我整哂台灣2轉將教學了-w-

下次出中國或朝鮮-v-

回復 支持 反對

出日本既賽賽教學先,得唔得.......
我好需要,唔該.....

回復 支持 反對

點解我見到你隻花2的?

回復 支持 反對

Originally posted by 愛情守護神 at 2006-5-7 13:35:
出日本既賽賽教學先,得唔得.......
我好需要,唔該.....

出左好耐...
你搜下啦你....

回復 支持 反對

我覺得都係巫女好升d><!!(有2轉唔同~寧2唔計..寧2得佢打..無你汁)

回復 支持 反對