打印 上一主題 下一主題
收起左側

[呢類知識你要知〔1〕]鬼節需知!一定要知![加左新野!!!!!自救方法!)[原創加分享]

Originally posted by chan229350 at 2006-7-19 17:43:
[五雷掌]<--係道教(全真教)
味皈依道教的人係冇用+

你係咪睇d功夫片睇得太多=="
而且只要識用 咩教或冇教既人都用到

Originally posted by yeeching at 2006-7-19 17:45:
你點知係個個教先用得呢,
其實每個人都做到

同意

[ Last edited by [H]~煉獄~ on 2006-7-19 at 05:51 PM ]
回復 支持 反對

我仲有d想講.....鬼門開果日到之後唔係最可怕....因為佢地都有娛樂既時候....佢地自己都會玩....但係一唔番落去就冇機會...以後係上面...7月14你係街行....是但阻一阻一個走....佢唔整你死....我冇野好講....不過...你去d多人既地方...佢地都識做既...通常你唔係d衰人...佢都唔會整你...

仲有仲有...樓主話3把火.....我有個仲大鑊.....
有d.....會好叻....會係後面拍你....你轉身轉得快就有事.....咁就會熄....再拎番轉頭之後.....你唔想見既野....可能就係前面....

仲有仲有.....到果時唔好玩一d扮....既game....唔係佢地會玩埋一份....
到時咁就大家都唔好喇......

仲有仲有.....去到d荒山野拎....如果有屋就記住記住放番一個....xx燈(我唔記得叫咩名).....一定唔可以比佢熄...一熄即係佢地唔like....之後問題在於佢係大x定細x......
細既冇問題....最多玩你幾日....大既...唔like呀....除時搵春身.....
回復 支持 反對

你話既係唔係長明燈呀?
如果冇左一把,就要好好咁護住之後個D,最緊要係額頭!
係呀,你扮佢地,都可能會令到佢地火起
回復 支持 反對

傻啦!全真教分佐幾個門派  最出名係(黃教)   茅山派  唔信你自己去上網查下
你話我睇功夫片多我認  
但係道教本經真係有呢個五雷掌呢個野
仲有一個勁過五雷掌好多既叫做(掌心雷)遠遠打都可以+
回復 支持 反對

講真...我地真係唔係講緊功夫,
但係我地講既五雷掌真係唔係你講個隻~
回復 支持 反對

7月24號夜晚11點開始,直到8月23號夜晚11點-0-?!

乜吾系得8月7日尼日先系既MA?!
回復 支持 反對

Originally posted by yeeching at 2006-7-17 21:12:
你咁講都唔係冇道理,
講得好~好多人都話少d出街
但係!一定唔好唔出街

點解唔好唔出街??
回復 支持 反對

嘩∼原來係咁嫁∼∼∼
重有冇呀∼∼講多D黎聽呀∼∼∼
唔想果日出出下街中招∼∼∼!!!
回復 支持 反對

我都想知多d,同埋我想問下,d野係咪會搞d衰人嫁,好人冇事?
回復 支持 反對

Originally posted by 憂鈐 at 2006-7-23 19:04:
嘩∼原來係咁嫁∼∼∼
重有冇呀∼∼講多D黎聽呀∼∼∼
唔想果日出出下街中招∼∼∼!!!

仲有架...但係要時間打出黎...

Originally posted by 小寶子 at 2006-7-23 18:45:
7月24號夜晚11點開始,直到8月23號夜晚11點-0-?!

乜吾系得8月7日尼日先系既MA?!

唔係呀,詳細可以睇返文章,你就會明白架啦

Originally posted by Riku at 2006-7-23 19:01:

點解唔好唔出街??

之後答個另一位朋友,請你睇返之前呀~

Originally posted by 極樂乂 at 2006-7-23 19:28:
我都想知多d,同埋我想問下,d野係咪會搞d衰人嫁,好人冇事?
]

我已經係短信息回返俾你架啦

[ Last edited by yeeching on 2006-7-23 at 08:05 PM ]
回復 支持 反對