打印 上一主題 下一主題
收起左側

GUNDAM SEED / GUNDAM SEED DESTINY討論區

原帖由 池少~ 於 2006-12-16 11:59 發表
我想問第47集16分59秒果度係唔係拉克絲爆seed?

佢係咪呢個時間爆我唔知
但係,爆得sd既得5個
基拉,呀斯"難"(唔識打- -),真,卡卡連同利古絲
基,斯,真,卡4個爆左sd無疑上係一定會勁左
但利古絲坐係架艦到...爆sd唔知有咩用- -...架艦又唔會行快d=-="
回復 支持 反對

原帖由 ☆逆月*●° 於 2006-12-22 22:45 發表

你看唔到有x集係有人打基拉
條友一開槍基拉就feel到= =

係邊集- -"?
講真...真係同你打PS2既GUNDAM一樣JA GA WO- -
比人鎖定...就會有D警告既聲出黎- -
呢D好似唔關預知唔預知事- -
我覺得只係提高佢既反應而已- -(所以打GUNDAM,爆SEED用SPEED才是王道- -)
回復 支持 反對

原帖由 ☆逆月*●° 於 2006-12-23 06:45 發表
玩Ps2爆SeeD先是神= =

seed2
只要基拉爆她又會爆= =

唔一定- -
好多時基拉爆個陣都唔見佢爆- -
回復 支持 反對

原帖由 ☆逆月*●° 於 2006-12-23 16:23 發表

拉和基拉天生一體

一開始佢地好似唔識的說=- =
回復 支持 反對

原帖由 ☆逆月*●° 於 2006-12-23 21:59 發表

勁想買自由= =

sf好似出左mg的說...
回復 支持 反對

原帖由 卍jimmy卍 於 2006-12-31 11:41 發表
呵~其實基拉果時都唔想殺人既......你地唔見咩~真插freeom果時~基拉只係攞個盾去擋......
所以基拉會輸唔單此係真同班友賤~而係基拉唔想打姐......

你要知道一樣野...如樓上所講...
係基拉先斬真駕駛倉的說...

仲記得基拉點解比真打爆對翼ma?
係基拉橫劍一斬,斬落佢部機個腰位個部份...

如果唔係真將佢部機分體,
佢已經做左第2個"尼哥路"了(sd,基拉既重劍突擊一把斬艦刀斬落閃電既個個駕駛員)

仲有,真插freedom個陣,基拉係冇得走,唔係都唔洗搵盾擋啦
比人打到殘晒,連對打空戰既翼都斷q埋,
而真部機雖然係比佢打傷過...
但真一換裝...又係一部新機...
基本個陣基拉已經輸左

P.S. freedom唔係咁串的嗎?咩叫freeom?  (糾正錯字,orzzzzz)
回復 支持 反對