打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Prince` 於 2006-11-28 21:02 發表
錯了 .. 最慢係 MABI - -" 仲係 30 CB .. 我就黎 32 了 ..

你係唔係升range 加 magic?
回復 支持 反對

原帖由 [H]athrun120 於 2006-11-29 01:06 發表
我22cb咋喎....你地班友串我?!

p.s.個acc開左3日咋...T^T

去goblin village 升啦...你帶我比你d trout...唔洗拎d drops ...我保證一個鐘升到2-3 CB!
回復 支持 反對

[quote]原帖由 燎原火 於 2006-11-29 12:55 發表
因為 cb set 左 40 停,所以我個a
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-11-29 18:02 發表

我36 啦 = =v

得返 4 個 cb lv 點同時 升 10 att 加 25 祈禱 , 一定凸少少出來啦 = =v

祈禱都去左 2 lv cb 有多 , 10 att 就更加啦 = =v 何況仲有 hp

nice snap shot... i never get my first kill in ff s chris -..-

moz 係邊個呀? 佢pk好勁呀?

回復 支持 反對

原帖由 於 2006-11-29 21:03 發表

我係chaos temple 練prayer o個時, 拎住把add 刀殺過好多noob=.=v
( 但見到d 重裝而高lv 既人下場就相反).............

抵佢地,死, 阻我汁bones==   ==.      ==.   ==......

唔知點解咁多人係choas temple練prayer..我有時都比d人打..好無奈
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-11-29 21:57 發表
點解你地唔聽我講 ><" 我號召力真係咁差咩 !? 大家咁樣升落去 .. 根本無得玩 ..

講到明升到 40 停 .. 你依家升到 41 .. 我地又要加油升 .. 咁樣根本追唔到 ..

大家 .. 求下你地啦 ><&qu ...

唔係呀...有時頂唔住去左edge pking..p下p下就升左 -...-
回復 支持 反對

哇...我頭先係edge同CB 40 既pure range打...佢次次都hit到我...有時hit到10 -..-好彩走得快
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-11-30 18:55 發表
係牙- -"COMBAT 40 應該有 55 - 57 RANGE 到 ..

有無人想買 BLUE MASK -______-"應該無啦 ??

我想買都冇錢買-.-

o岩o岩計左一個pure range既cb.... No prayer No magic

Range lvl 56 Hp 45 CB=38

Range lvl 60 Hp 46 CB=41 LOl... 屈曬

回復 支持 反對

-..- 咁我起碼升到50 str先有CB45

係唔係12月3日或前升到 CB 45 呀?

hey

我諗到d計可以kill係choas temple recharge既高lv player:lol

如果話我地某一個成員入左choas temple ...(藍色點) 扮埋骨

然後有個高大約10幾lv既player(紅點) 入黎recharge..

係入面果個成員叫係出面既成員(綠色點)係入口等

最後圍死佢 ! ....

p.s. choas temple係multi-cobamt area

回復 支持 反對

att 40 str 46 係邊度升str?

原帖由 燎原火 於 2006-12-2 08:27 發表

我一個都係果度打死幾條友啦 = =v

無咩肉食 = =v full rune 都唔會入去

.... 冇full rune入去咩
回復 支持 反對