打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
I WILL ADD LATER LA =_______________________________________="

VERY BUSY NOW ..
回復 支持 反對

我唔知自己可以點做 .. 又再 MERCHANT 番個 SANTA !? 今日好後侮 ..

唔知自己做乜會無 LOGOUT 到 .. 明明 CLICK 左 LOGOUT .. 跟住出左街 ..

番到黎得番 ZAMMY PL8 ,, LEGS ,, KITE .. 好明顯就係期間俾D怪打死左 > <"

好恨我自己點解可以咁傻 .. 我諗 .. 如果唔再 MERCHANT 番架話 .. 我會 QUIT ..
回復 支持 反對

唔係=_____=" 係 LESSER 到 TRAIN 緊 .. 唔係係 WILD ..
回復 支持 反對

唉 .. 好後侮 .. 點解我唔睇清楚先 ..

我得番 5M 咋-0-" 仲有 1.7 係人地既 .. 唉 >_________<""

我頂唔順喇 .. 今日 PK .. 無左 4K IRON ARROWS -0-" 救命 ><" 真係要諗下 QUIT定唔QUIT ..
回復 支持 反對

=______________________________="拎人地既-0-"MOZ好明顯唔係你啦xDD''

等我整哂ZEZIMA牙ULOVEME個D先xDDDDDD'' 我仲唔係全 RS 最勁果個 -0-"
回復 支持 反對

看到=__________="不過 sister and brother 是什麼意思-.-??
回復 支持 反對

=_______________________=" 話時話 .. CHRIS 你 RANGE 就黎追到我-0-"
回復 支持 反對

-0-" 求下大家 45 就算啦 .. 最多正負一CB ..

呢幾日真係好多野做=_____________________________________="

做調查買買埋埋好多野 .. 睇下有無人諗住買 .. 完全無用過 .. 淨係為左 PROJECT ..

1. PARTICK COX 純白銀包 .. 原價 1200 .. 現價 960 .. 8 折 ..

2. 公雞袋 .. 原價 600 .. 現價 480 .. 8 折 ..

3. FUNKY GABE 銀包 .. 女款 .. 原價 150 .. 半價 !!!

快買 .. 好等錢洗>________________<"
回復 支持 反對

終於一嘗 .. 千金散盡還復來的滋味=_________________="

全部賣了 .. 1500 大元 .. 送了個 FUNKY GABE銀包給人 @@"

妳明白我的心意嗎 !?xDDD''
回復 支持 反對

=_______=! 岩岩去 PK .. 超勁xDDD!! 無左幾百 DEATHS 咁啦 .. 不過有 2 套 FULL RUNE !

加油牙大家 !!!
回復 支持 反對