查看: 76700|回復: 1080
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 曙光2「香港版」主程式

為提供免費下載 , 版主已刪除閱讀權限限制。 by 百日祈禱﹏。

本人無玩

載點有問題
請餅主代為DEL

下載點「1」
Click Here to Download HBOnline21_HK.part1
Click Here to Download HBOnline21_HK.part2

Click Here to Download HBOnline21_HK.part3

Click Here to Download HBOnline21_HK.part4
Click Here to Download HBOnline21_HK.part5
Click Here to Download HBOnline21_HK.part6

Click Here to Download HBOnline21_HK.part7
*The file will be delete if there are not one download it in 1 week.:dump:
part1-6都係66mb
part7  39.4mb
由於上載網站容量有限,所以分成7個部份
先將7個部份下載完成,儲存在同一個位置上,然後可以解壓出主程式
按左Dowdload之後,如果出現
The download Slot is full 就稍後再下載。

PW:
by:2 K F嘰哩咕嚕
自己DEL空位=]

唔好話唔得
紅色字就係pw

最好就用迅雷down
http://www.xunlei.com/

回復

原帖由 iou 於 2007-2-17 14:31 發表
好野...萬分感謝  兩位qookena         涼茶  

呢2個檔都係我上傅架=_="
回復 支持 反對

原帖由 kaming7 於 2007-3-7 19:30 發表
DOWN唔到..可唔可以幫我搞搞條link

請用下載點「2」
回復 支持 反對

原帖由 狂月 於 2007-3-9 14:04 發表
唔得既!!佢話:
                 Network issue
           Our network are currently experience a downtime, we are keeping contact the service provider, and do our best to restore our service to y ...

下載點「1」都用到喇
回復 支持 反對

原帖由 chanyw 於 2007-4-2 18:04 發表
唔該哂你呀~我玩緊啦^^鵬幻術師14 lv ser3,叫 涷檸茶 , 得閒飲茶(升lv)
p.s.有冇勁團加我=3=:lol :lol

我呢加都無咩點上@"@

戰45中
仙46中

仲有d 30幾@"@
回復 支持 反對

原帖由 refcur12345 於 2007-4-21 12:25 發表
我想問..我dl哂甘多個檔啦''

我開part1佢要我打pw啦''

打左你果個..佢話密碼錯誤wo!!

唔會架啵..

咁多人都得.

你打錯姐
回復 支持 反對

原帖由 kong19hk 於 2007-5-12 11:09 發表
...down唔到丫,搞搞佢啦,禁左超多次

有個上傅網死左
回復 支持 反對

原帖由 punpt3062004 於 2007-6-19 12:32 發表
喂,我都係唔得..密碼錯

by:2kf嘰哩咕嚕

by:
都係啵
回復 支持 反對

曙光有餅主喇@_@

+下分都好啵
餅主:lol
回復 支持 反對