樓主: fkngcheater
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[不成立]1p 亂踢人

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ~星雲~ 於 5-8-2007 20:47 發表

估唔到真係冇講錯....
你係唔認有睇過....

你再睇真d我打既野啦~我冇叫你攞d證據出黎架啵~~細路仔!!
我都知道冇可能架~有冇睇過/做過呢d野心照啦!!

你睇下~我係#7既回覆都解釋左~
你又係要 ...

懶死唔認亂T 人梗係要盡速潛水啦

我講d 野句句都有point
你白痴 唔認 亂T 人都係事實

潑婦罵街果個係你woo
做左唔認又要砌詞狡辯

呢句岩形容你d

原帖由 K神 於 6-8-2007 13:50 發表

唔夠人地講就叫人收,話人白痴仔..

成個小朋友甘

明顯你品格都有問題,全禁包括t lag,t 拉兵,t 無品

1p t 左你條無品小朋友真係明智既決定

加上,溫馨提示:1.睇唔到人地叫你關野既話.去驗驗眼唔該
...

小朋友後小朋友前咁叫法
你呢d 就係係冇point + 潑婦罵街喇

話你白痴係最適合形容係既詞語
不過你根本唔止白痴
響呢度唔講喇

溫馨提示:
1.唔記得根本冇同過人講野 仲話有警告過
唔該你去驗下腦 睇下記憶力有冇衰退
一係你既創意力太高
2.煤氣用黎上網? 你都幾好笑woo
不過難怪 你創意咁好,就黎屎渠都可以做光纖

最後一句
想串人就返屋企同你老母慢慢串飽佢
呢度係講道理既

回復 支持 反對

hi~
又係我啦!!
我本來唔想理~不過知道有人話我潛水!!我唯有上返黎啦~

我唔再講道理啦~
潑婦罵街呢四隻字你都唔識解!!我上面所有回覆所講既全部都係道理~
我點會係潑婦罵街呢??如果我係...請你講講你既論據啦~講唔出??
咁就怪自己天生唔夠人聰明啦~
我睇你都係冇野講先會跟人講野...乜乜溫馨提示....

仲有.....
我知你想講咩架!!
你想話我 : 你講d咁既謬論都可以話係大道理??唔好講笑啦~白痴仔!!
哈哈~好笑
如果你真係咁諗既~~
唔該....
你反駁左我所有既論據先啦~唔好再逃避啦~
如果你連我d「謬論」都反駁唔到....你就唔好再串人啦...
你既下一個回覆~我希望係反駁既論據....唔好再係一d荒謬既說話!!

==============================================

如果有版主係到~
唔該扣一扣樓主分~再check一check佢既ip~~
小弟懷疑此人多重ac!!

===============================================

回復 支持 反對

原帖由 fkngcheater 於 6-8-2007 15:13 發表

潑婦罵街果個係你woo
做左唔認又要砌詞狡辯

呢句岩形容你d

小朋友後小朋友前咁叫法
你呢d 就係 ...

小朋友,

我邊隻字詞有串你呢?係你反應過敏,定理解能力有問題!?

我甘樣都叫潑婦罵街?你叫什麼呢?又叫人收皮,又話白痴,你連''潑婦罵街''呢個4字詞都唔理解,好心就唔好用la,係要出醜既,

你根本食飽飯無野做,唔係討論1p亂踢你,你根本係度聊交嘈,你講野好有point?白痴,收皮,話人母親係point?

最後,我認為你唔止品格有問題,精神上都有問題既小朋友,甚至係生活常識都冇,煤氣公司得煤氣服務!?上網服務都有ga,唔識野好心上網做下research先la,又出醜la,小朋友;P ;P ;P

回復 支持 反對

原帖由 fkngcheater 於 6-8-2007 15:13 發表

潑婦罵街果個係你woo
做左唔認又要砌詞狡辯

呢句岩形容你d

小朋友後小朋友前咁叫法
你呢d 就係 ...

我路過 客觀咁講返兩句

1.樓主你上載既圖無顯示到 1p曾否警告過你 所以你地兩個都係空口講白話 無謂係呢一點拗落去

2.樓主上載的拉人圖片中,清晰見到係【全禁】 全禁呢樣野 我相信有玩兵堡既人 都有個共識係禁咩 所以樓主
   唔需要打橫黎講話 咩禁出兵 禁打人 之類既廢話  當然你唔服氣 可以開post問大家全禁包括D咩

3.你上載既圖入面有個有個對你極之不利既point 就係我之前提過既 你出左龜 呢點證明左你係有lag
   當然你可以話係T左之後先lag 但呢樣野 都可以係 空口講白話 無從證實 但圖中見到你有lag就係鐵一般既事實

總結以上 睇落去 都係對你不利wo樓主  重申一次 我路過 以上係客觀既意見

其實都無乜必要拗落去 既然樓上你講到自己咁大方成熟 就將呢件事 放開吧啦

我有野想問 樓主其實投訴 1p定 拉人果個?
1p同拉人既K神唔係同一個人黎嫁wo=.= 佢兩個ip好明顯唔同
如果投訴既係1p 咁你張拉人圖有咩用..

回復 支持 反對

原帖由 恨鐵不愛鋼 於 6-8-2007 21:01 發表

我路過 客觀咁講返兩句

1.樓主你上載既圖無顯示到 1p曾否警告過你 所以你地兩個都係空口講白話 無謂係呢一點拗落去

2.樓主上載的拉人圖片中,清晰見到係【全禁】 全禁呢樣野 我相信有玩兵堡既人 都 ...

呢位仁兄都講得岩既~
我之前都講過...呢個可能係一個誤會...
可能係你打機太專心...睇唔到我打既野!!
我繼續同你串...只係因為你既態度太惡劣...
回復 支持 反對

原帖由 ~星雲~ 於 6-8-2007 20:07 發表
hi~
又係我啦!!
我本來唔想理~不過知道有人話我潛水!!我唯有上返黎啦~

我唔再講道理啦~
潑婦罵街呢四隻字你都唔識解!!我上面所有回覆所講既全部都係道理~
我點會係潑婦罵街呢??如果我係...請你講講你既論 ...

哇用大紅字 巧叻叻哦

你有咩春論據呀
你根本冇論據

連咩叫論據都唔知
以為你中文好叻?

你講既野完全係 砌詞狡辯
你話有警告過我
咁我要點證明你冇警告過我呀?
每秒鐘都cap 幅圖?
根本冇得證明
咁人人投訴比人T 都話 "我有警告過佢"
咁就冇事
呢條屎橋真係岩洗

我講既係事實並唔係討論d 咩野
係陳述 係事實

唔該你學好d 中文先好出黎扮勁
不過我相信你都唔勁得去邊

真係 , 呢d 咁既垃圾唔輸得要亂T 人
仲要唔知醜上黎嘈
人間廢物中極品...

扣我分? check 我acc ?
我懷疑呢度所有唔同意我投訴既人都係同一acc
唔該版主check ip 扣扣分thx

原帖由 K神 於 6-8-2007 20:58 發表

小朋友,

我邊隻字詞有串你呢?係你反應過敏,定理解能力有問題!?

我甘樣都叫潑婦罵街?你叫什麼呢?又叫人收皮,又話白痴,你連''潑婦罵街''呢個4字詞都唔理解,好心就唔好用la,係要出醜既,

你根本食飽飯無 ...

無point + 字句完全針對本人

你呢d 野就係潑婦罵街
我呢d 叫咩唔洗你理
你只要知到你正響度潑婦罵街就得
我食飽飯無野做
相信你都係
有種就潛水, 唔好回覆 如果唔係相信你都係食飽飯冇屎屙
有果必有因
唔係你地班白痴仔響度死口唔認 砌詞狡辯
我會咁樣講野?
根本係地班友自己賤格先
而且我唔需要同你呢d 垃圾出既垃圾文章, 亦無需要做research
你講野冇point 我又邊度回覆d point 出番黎呢?
想我講野有point 唔該你都講番你d 偉大既point 出黎先

回復 支持 反對

原帖由 fkngcheater 於 6-8-2007 21:40 發表

哇用大紅字 巧叻叻哦

你有咩春論據呀
你根本冇論據

連咩叫論據都唔知
以為你中文好叻?

你話有警告過我
每秒鐘都cap 幅圖?
根本冇得 ...

唔針你講甘針邊個講ar,小朋友

你投訴我地wo,甘我唔係同你講,我同邊個講先?

你講到自己甘威甘有point,有冇d更有力既証據亂t人ar,一味講收皮,白痴,跟人講野,成隻狗甘,係唔like潛水,吹波ar?

垃圾文章!?你甘唔好回la,呢個post甘講,根本就係垃圾,完成唔可以成立,樓主既投訴都係無理!

係食飽無屎屙ga la,鬼叫同你條小朋友一樣便秘ar
回復 支持 反對

原帖由 K神 於 6-8-2007 22:00 發表

唔針你講甘針邊個講ar,小朋友

你投訴我地wo,甘我唔係同你講,我同邊個講先?

你講到自己甘威甘有point,有冇d更有力既証據亂t人ar,一味講收皮,白痴,跟人講野,成隻狗甘,係唔like潛水,吹波ar?

垃圾文章!? ...

你連咩叫針對都唔知
悲哀... 有冇聽過一樣野叫"對事不對人"
算啦,你呢d 勁人係唔會明架喇
日日焗響屋企打你既aoc 啦

係喇, 咪自認喇, 有垃圾既回覆就會有番垃圾既回覆
你唔好潛水囉
咁咪又係狗一隻
響度吠吠吠
我呸
回復 支持 反對

原帖由 fkngcheater 於 6-8-2007 21:40 發表

哇用大紅字 巧叻叻哦

你有咩春論據呀
你根本冇論據

連咩叫論據都唔知
以為你中文好叻?

你話有警告過我
每秒鐘都cap 幅圖?
根本冇得 ...

叫左你...我果d係砌詞狡辯既話.....
你咪反駁囉....
我又冇叫你影相....做咩你d point一次又一次repeat架~死傻仔
隻相都影到你lag啦..做咩你仲唔應架!!
我又知你會講咩.....你話係比人t左先lag....
嘩....仲勁....
冇晒兵仲lag....你仲唔認你有lag??
咁t你好正常者~
我地唔好再講影相啦....
我仲有人證添!!你呢??

仲有...用紅字巧叻??
你呢d咪就係叫做潑婦罵街囉....
明明冇事你又要迫我串你呢四個字...用下腦講野啦!!
話你小朋友真係冇錯....小朋友此終都係小朋友.....
狗口永遠長不出象牙.....

also....
你覺得我地係多重ac...你咪pm d版主叫佢地check囉....傻仔!!
人講咩你又跟住講咩....
你咁樣係唔夠我鬥架...傻仔...
永遠只係一隻渴望做小朋友既跟尾狗......

=========================================

最後最後....
我既目的唔係想串win你....
我都想和解....不過你既態度奇差....
我e+就pm版主叫佢搞店.....

=========================================
回復 支持 反對

原帖由 fkngcheater 於 6-8-2007 22:16 發表

你連咩叫針對都唔知
悲哀... 有冇聽過一樣野叫"對事不對人"
算啦,你呢d 勁人係唔會明架喇
日日焗響屋企打你既aoc 啦

係喇, 咪自認喇, 有垃圾既回覆就會有番垃圾既回覆
你唔好潛水囉
咁咪又係狗一 ...

你甘回覆完全冇提到亂踢人問題,

係度串串槓,你有資格講''對事唔對人''咩,一開始邊個針住1p先牙,話佢白痴,叫人收皮,話人老母,甘樣就叫''對事唔對人'',呢件事又關1p老母事既!?

甘我真係不敢恭維lor,你先係神人,成日返埋d特殊學校學習''如何有品'',

甘冇品好心唔好學人投訴, 一d說服力都冇,完全係針住人d回覆黎串人

死癲狗!!!!!!!!!!!!!垃圾回覆!?邊個帶起先ga...用腦諗下野la''垃圾''....唉...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
最後.

你甘威猛,你用部幾百萬象相機逐秒影一張相,唔洗好似而家成隻狗甘係度嘈,又咬人唔入,話人砌詞狡辯

狗真係狗,畜生真係畜生,講多浪費時間!

回復 支持 反對