打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 咳咳咳!!!!!!!!.........................

SEX真係要清清d垃圾先好合呀@@唔係d水平會拉到勁低低低低:lol
回復 支持 反對

半天的高興就把一個/班宅男沖昏頭腦

以為 自己真係好勁......唔該~ 成績呢d 野 係有目共到
回復 支持 反對

原帖由 檸檬 於 8-1-2008 10:10 PM 發表
半天的高興就把一個/班宅男沖昏頭腦

以為 自己真係好勁......唔該~ 成績呢d 野 係有目共到

的確真係好開心

半天就夠了 SEX的確係多高手

可惜有D人過份自大了 一個月比盡一年

都係SEX 高手開心了 唔該 冇實力既人唔好批評人吧

實力呢D野大家有眼睇 自己隊勁唔代表自己個人有球品同勁
回復 支持 反對

SEX第一個應該踢我..................
回復 支持 反對

要勁先可以 係壇 到講野~

冇權力就唔好講野? 太令仔就唔比溝女?

咩道理啊細佬仔....思想開放小小 open your mind

如果你真係冇實力既人唔好批評人

今你一世都可以唔洗講野...唔該

回復 支持 反對

你咁鐘意嘈就係其他地方嘈啦............唔好係度左住曬.........
回復 支持 反對

:handshake :handshake :handshake 十分支持
回復 支持 反對

有火藥味喇  我都係時候要出場喇a_a
回復 支持 反對

都未搞得成合併已經.....你一拳我一腳...呵呵
甘好功夫....入哂我個隊天童寺拉kaka= =
人就係少d....不過幾溫暖丫 呵
有時唔明...d人批評人實力弱...但我相信只有不斷努力,強大既團體....哪會有長勝之師....
所以有邊個想搵個小家庭同我打下波練下既........可以考慮下呢暑呵呵
回復 支持 反對

原帖由 檸檬 於 8-1-2008 10:24 PM 發表
要勁先可以 係壇 到講野~

冇權力就唔好講野? 太令仔就唔比溝女?

咩道理啊細佬仔....思想開放小小 open your mind

如果你真係冇實力既人唔好批評人

今你一世都可以唔洗講野...唔該

我諗你真係要睇睇對眼

批評你知道係咩嗎?講野你知道係咩嗎^^"?

我相信一D冇實力既人作出既一D批評,的確係冇乜說服力既
回復 支持 反對