查看: 4254|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 真的要這麼快開放3轉嗎??

[轉貼pm blog]呢幅係 Europe版楓之谷公佈2008年2月會開放3轉的圖。
大家每一日問菇菇公主既問題,都係圍繞住幾時開3轉,始終大家都未明白。
菇菇公主可以再講多次,而家真係係唔會開3轉住,根本都未係適當時候,大家實在太心急了!大家話用2轉技好難升lv…咁如果菇菇公主開左3轉,大家三個月後,會唔會又話用3轉技好難升?要菇菇公主開4轉?大家耐心等候吧。

好,就算菇菇公主計到去香港封測日期-07年10月,到而家只係短短3個月。
就用Europe版楓之谷做例吧。佢地06年7月封測,ok,菇菇公主計到佢地o係07年4月公測。佢地都係要到2008年2月先開3轉。

我重伸一次我唔係迴避你地既問題,唔係封住唔開俾你地!而係大家唔可以話因為到指定lv就要開3轉。online game 並不是這麼吧!仲有好多因素要去考慮的!耐心等下好嗎!?

菇菇公主好想同大家講!菇菇公主只可以應承你地會盡力幫你地去爭取,但係都求求大家唔好將菇菇公主『逼得太緊』好嗎?

我地等三轉要等到何時????? 要好像選特首一樣(遙遙無期)????
又話地圖每月更新, 一月新地圖呢?? 去左邊??? 又遲推出???
我們做消費者既冇得要求???

單選投票, 共有 55 人參與投票
74.55% (41)
25.45% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

以家70lv以上ge人都唔少  係時候架喇  唔係d人玩黎無咩意思
回復

我個人認為gm們實在好辛苦 -___-
做到踢曬腳咁都系因為我地班玩家要佢地做
開新地圖~開三轉~開四轉~開唔知咩轉
唔系你地想像中咁容易~
開就開嫁~
仲要考慮其他因數
到時後開左三轉
其他人又投訴話邊個邊個職業對佢地唔公平
跟住又話要開四轉
開完四轉又話d弓箭手玩曬...
搞到亂曬龍 -_____-
回復

呢個世界上好多野就係唔公平-_-"..
好似boss咁, 唔好講弓手村果個la
鐘王, 炎魔, 到龍王
有邊隻係法c可以打得到
有邊隻係歡迎法c去打?
如果咁, 係咁叫gm唔好開任何boss, 咁就公平哂?

過左個活動la, 法c有佢地ge優勢去打d好高lv ge怪
到四轉時法c系 ge full map技
到時又到戰士丫 弓手丫 話唔公平嗎?
而且...e+排第1果個係僧侶.......如果係絕對劣勢, 冇理由係咁

做咩職係自己揀, 自己諗過先去玩
又冇人拎住支槍迫你去玩
僧侶呢個職好靠朋友ge
搵人party下起boss度都升得好快

做gm真係好辛苦
玩家對game有咩不滿, 第1個就怪gm先
雖然我都好想有3轉.. 我冇3轉技我都唔駛諗去打d lv70以上ge怪
要怪ge... 只好怪爛橙 點解咁遲先起香港開地盤
回復

佢自己抵死姐 ..
比人嘈 "
我懷疑煙火個setting根本有問題-___-
台版都無佢放得咁多 ,
所以d人咪升得快之後叫開3轉囉 ... "
回復

唉..
佢好慘- -....d人又想快d出3轉..
但系佢 上頭 又吾比出-0-...
真系慘=0=...
我都想快d出a____a"
回復

其實煙火根本有問題-.-

台版佢預比高lv玩下

因為d人打一隻骨龍都幾千幾千經-.-

開黎冇咩問題...

但香港版..囧我囧我再囧
回復

問我地可以唔開放3轉住??
那你可以不要只copy嗎??(我說的是單純copy)
回復

我本人應為應該快開3轉,因為以我地依d老手,要升lv話咁易,只不過係有冇「動力」推動我地去升
回復

煙火只能講佢地開放果陣
冇諗個情況會變成而家咁
唔覺得gm有錯
只係覺得佢地未必有好多做gm 經驗
但係佢地係想做好個game

三轉我唔覺得呢一刻要咁急開
原因只係好簡單
唔想再出現因為急而產生出來的bug
而導致一堆唔公平發生
開 hkms 我覺得事出突然
封測一個月變公測