查看: 8417|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 『職業』 討論區

一定好多錢la!而且全智丑唔要升!冇命中一定打唔到!不如玩智敏丑!

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 意見

查看全部評分

回復 支持 反對

其實我講緊2轉小丑(剌客)係一定殺到騎士2轉(聖,暗騎)
回復 支持 反對

唔可以話一定ge!只不過因為見到有人公報左剌客ge攻防同騎士打怪扣ge血比扣ge血發覺騎士比起剛出希望廢左好多lo!190等比隻140~150幾等ge怪打扣400幾,剌客190打180怪扣40000幾血應該殺到騎士二轉掛!@@
回復 支持 反對

小丑一問

我現在70等用+8 15防4速蝙 彼德g上4速+3雞褲10防2速+3彼德鞋沒屬+0 5魔10速+6喵喵
2速+6忍鍊 +6豪豆遲d轉大法咕咕!請問有何可以改進?去邊度練?答下我!!幫幫忙!
回復 支持 反對

睇裝ge類型!通常去pk埸ge都係雙修騎!兩招都爆左先落如果唔係會好易死!
回復 支持 反對

我而加加左20之後127攻速lio好低呀!攻速要慢慢谷同埋唔打算換翅膀因為冇咩用,至於屬寶我隻喵喵打算衝g什至dg所以唔打算加土寶想加其他寶同埋我解主女任務仲有係小老鷹遲d有聲望先換la!而家未夠聲望用呀!不過多謝你ge幫忙!
回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

分別你一開如你玩初心者ge你ge點法係全力到10lv轉職就可以從新加點,至於一開如玩騎士就=佢會幫你加力同敏到10lv冇得轉職冇得全加點,通常剛玩ge冇資金就玩2力1敏!一開始按騎士都ok!加點方法係將敏加到高過自己lv5點,之後全力就ok咁樣可以用到商店裝!希望幫到你!
回復 支持 反對

回復 19# 的帖子

裝備丑係點跟裝備點特別係力要跟裝點跟住點力同敏,要睇你自己想加咩加智/敏!要睇你打怪痛唔痛/中唔中!唔中加敏中又唔痛就加智la!

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
+細細粒+ + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

VICY:
你用跳騎ge初期好好升同打寶,中期因為金幣房跳完雲梯又跳唔到有一段時間,去到後期去聖地跳好好,之後通常會雙修姐係兩招技都點爆,要睇練功地方黎練,單體就幾時都有地方練,但係打怪速度會慢少少打寶機會低點,但有時可以唔洗祭師,吃水單練就ok!想點就睇你la!
lung:
你可以去買下商店裝備風神,白銀果d la!如果打怪果陣掉左騎裝咪去監lo監左好屬就用!如果你單體鞋就用風神靴,頭用蝙面,裝要選速裝,如果你跳騎咪同d附屬+防ge!穿一套打除左你有神蝙之外都係用一套會好d又平wo!你有好多本錢買風神靴10速g同10速xg蝙之外就冇野講la!@@希望幫到你地兩位la!加分呀!!仲有之前扣分個post係幫人都有分+掛!?

評分

+細細粒+ + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

你想e個網睇下有咩騎裝合用ge打咩怪有隻怪係邊度!e個網都宥講仲有講跳騎點練lo~
http://sberry.myweb.hinet.net/

評分

+細細粒+ + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對