打印 上一主題 下一主題
收起左側

===籃球版活動提供區/發問區===

甘亦都可以開d NBA,CBA,WNBA,ABA,NBDL,NCAA個d阿.
回復 支持 反對

舉行比賽竟然跟答中者同分[[yoyo_194]]
回復 支持 反對

好正阿,又答岩曬lu,希望以後呢D問題陸續有來^^:lol :lol
回復 支持 反對

原帖由 ~★~開不了口 於 10-8-2008 21:37 發表
舉行比賽竟然跟答中者同分[[yoyo_194]]

- -係要中晒先有..而且你仲多左評價..一般中晒問題係唔會有...因為唔算係貢獻= =
回復 支持 反對

快d又出d,好期待您地快d出阿
回復 支持 反對

係唔係有第2彈o既問答活動?
我覺得第一彈個D問題大多可以上網搵到答案
同埋某D太資料性
有冇可能出到一D難度較高
但係比較難係網上搵到ANSo既問題?
相對而言
答中每一題的分數可以提高
或者每一次問答活動可以出1-2條難度題
答中該題分數會較高
但該題網上難找到ans
例如你上次活動的第9條
否則我覺得 邊個上網搵資料搵得多而拎分
好似冇咩意義

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
kelvinx + 10 多謝你既意見..已對你的意見作出回覆...

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 harry1009 於 13-8-2008 03:17 發表
係唔係有第2彈o既問答活動?
我覺得第一彈個D問題大多可以上網搵到答案
同埋某D太資料性
有冇可能出到一D難度較高
但係比較難係網上搵到ANSo既問題?
相對而言
答中每一題的分數可以提高
或者每一次問答活動可 ...

d個問題...我都有諗過....以我個人之力..未必可以出到足夠難度高既題目....
所以我希望大家可以幫手提供題目...等我可以出多d 難既問題考下大家....
而出多少條難度問題..我諗由有多少難度問題決定..多既就用全部高難度問題..加大答中既分數...而少既就加埋其他較易既...果少量難問題亦都加大答中既分數...
回復 支持 反對

出d難d有刺激成,舉腳認同
回復 支持 反對

Question and answer link this idea is also good, certainly a question more difficult irritating quality to be bigger, but sets some quite easy topic as far as possible, opens on my this beginner ma ! [[onion_51]]
回復 支持 反對

呢到係發問區 姐係可以問野啦 咁我問啦

我想玩nba live08 邊到down嫁?? 係電腦玩嫁?? 我想玩 話我知啦 ~唔該
回復 支持 反對