查看: 17849|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 台版新職 -雙子星

今日,官方又推出了一個新職業:[雙子星](鐵甲人+未來力士)
在介紹片當中,標明了這是最後一位菁英職業,
不知下次出既職業會係叫d咩?(如現在:菁英職業)

能力:
雙子星1號:STR:3 TEC:2 SPD:3 JMP:4 DEF:8 SIZE:0.95
雙子星2號:STR:8 TEC:8 SPD:5 JMP:3 DEF:3 SIZE:1.02

雙子星 活動版面:http://tw.getamped.gamania.com/event/090408/twins.html
官方首頁:http://tw.getamped.gamania.com/
職業影片介紹:http://www.wretch.cc/video/getamped&func=single&vid=4897386&o=self_a&p=1
回復

我睇好e個職 @@"用特反有得回血,,,十分方便
回復 支持 反對

樓上...
唔係用特反就有得回血....
係人地攻擊前果一刻禁擋先有我 回血....睇多次條片先啦...特反係打2邊呀......

#1...
代表了甚麼  <---e句講明少少....完全唔明有咩意思

大家 覺得這會否與改版的問題而影響??
^^^^^^^^^^^^
完全唔明....
首先  有咩影響...都係唔明
第2  e句我覺得唔通順...
回復 支持 反對

那時即日出了新的職業,會否和他其事影響?

有咩影響? 影響日後百變既出裝時間等
咁你想點改?(希望你可以提供意見-o-)
回復 支持 反對

出裝出邊個先都冇所謂啦...
咪又咁玩
回復 支持 反對

個職出得好合時~_~
我宜家係台版日日玩個d職 都玩到悶啦
加上個職都幾好用
回復 支持 反對

樓主咪咁陰謀論la,
台版今次出職咁快,估都估到...
因為,
1.之前不斷有登入活動(可能向韓國交下人數,改版出多d職/裝)
2.不斷有抽獎、減價裝備活動(谷營業額...)
3.四週年一定有野改

結論:
出得合理,
只係偶然快一個姐....
回復 支持 反對

xd 現在改貼,怕更多人彈我
回復 支持 反對

唔會再出菁英職業喇
你唔見佢寫住菁英職業最後一彈咩?
回復 支持 反對

好覺得個職好屈機!!
回復 支持 反對