打印 上一主題 下一主題
收起左側

湖人成功封王

唔係掛,howard都係oneal既嘴咆對象呀?
當初Oneal係magic個時領軍係final以0-4比houston橫掃wor....
-----------------------
howard仲有好多機會踏上總冠軍既路程.....
kobe今屆係final甚至係整個playoffs都表現都唔錯...
今屆最好彩既人莫過於係來自我地中國既新星孫悅,踏上nba既第一年已經跟隨隻手遮天既湖人拎到一枚ring....真係比kobe剛出道個時仲好彩....雖然冇打過好多場比賽,但係拎左ring就係拎到...所以係nba,唔單止係要實力,運氣都占好重既比例...
最後講一句:雖然真係唔like湖人,但係拎到champion都同佢地講聲,恭喜....kobe,恭喜您拎到mvp....
回復 支持 反對

孫悅有第1隻冠軍介指啦喎
回復 支持 反對

出道第一年已經拎Ring,真係好命
回復 支持 反對

孫悅有第1隻冠軍介指啦喎
maalan 發表於 15-6-2009 19:06

佢入到湖人...真係好福氣~
回復 支持 反對

孫悅零失誤帶領湖人勇奪總冠軍 <----某壇見到...

孫兄咁就1隻--
回復 支持 反對

唔係掛,howard都係oneal既嘴咆對象呀?
當初Oneal係magic個時領軍係final以0-4比houston橫掃wor....
-----------------------
howard仲有好多機會踏上總冠軍既路程.....
kobe今屆係final甚至係整個playoffs都表現都唔 ...
AI思樂冰 發表於 15-6-2009 16:58

有記者訪問過oneal覺得howard點
(好似係太陽最後一場常規場)
oneal話未聽過howard/唔知邊個黎- -
回復 支持 反對

YAO實力真係勁.但係彩數就唔多掂
入行7年一隻Ring都冇= =
回復 支持 反對

17# AI思樂冰

轉會啦--

聯哥,姚大哥都要加油 孫兄一黎就有隻hehe
回復 支持 反對

孫悅零失誤帶領湖人勇奪總冠軍
chion2005 發表於 15-6-2009 08:14 PM

算唔算係串緊孫悅呢?!(雖然孫悅可以講係死好命可以入到湖人,最死係當時既湖人係最高峰時期!)同埋你地有冇睇Kobe叫佢兩個囡囡摸下隻盃個時呀!佢兩位囡囡有D不知所措,場面有D好笑!最後要Kobe自己示範佢兩位囡囡先知點做,有D慈父Feel!

Kobe真係鍚個女...
choykamwing 發表於 15-6-2009 10:56 PM

其實個個都知高比係好錫囡囡同老婆,我之前睇D新聞話Kobe同佢老婆有DD問題,不過今日睇落佢地唔似有問題囉!(可能鏡前同鏡後可能唔同)不過我淨係知道Kobe真係好錫佢兩個囡囡,當佢地如珠如寶!
回復 支持 反對

係喔孫悅都有
希望下次佢有得出場打
回復 支持 反對