打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我.... 唔想再玩了

冇幾個月咁少-.-
hp都支持到咁耐
台楓都應該支持到1年既
回復 支持 反對

唔係,其實之前勁賣全日加倍個時已經係開始走下坡,金融海嘯對各行各業都有打擊,雖然話爛橙係GAME公司,但你唔好忘記爛橙都要做生意,金融海嘯對佢有一定打擊,佢狂出依D野無非都係為左搵銀
回復 支持 反對

玩左5年唔想佢汁[[onion_47]]
回復 支持 反對

wowwowow 癲癲地
好彩今個月要番工依d野引誘唔到我既~~[[onion_59]]

不過話時話呃 ... 台橘不嬲最鐘意出呃錢活動架啦 >_>
玩左五年習慣成自然嚕
除左買雙經同商店(雖然而家都係同人收點過活>_>)
不過其他點裝都唔會買嚕
回復 支持 反對

由佢韓國測服出騎士團個一刻
我已經估到呢隻game就黎玩完
所以我一早賣晒d野
但估唔到隻game完得咁快
Checkmate 發表於 8-7-2009 20:15

仲未
出埋iTCG , 野人個d丫 , 再過多一年到啦 ,
d玩家就會正式退出

---------------------------------------------------------------------------------

接觸左咁耐爛橘 ,
我睇到d野

對於一隻命數將盡o既遊戲 , 爛橘會用盡佢黎搵最後一筆金 (MS)
而一隻熱門 , 有排玩o既 , 爛橘會慢慢切佢d肉 (瑪奇)
一隻唔太熱門o既 , 爛橘會好少搞呃錢活動 , 什至 , d GM都會係個到ok熱情=_= (fez)

--------------------------------------------------------------------------------
老實講 ,

我覺得一隻愈大o既game , 會愈難控制
好似以前港楓 同 依家台楓咁 , 係2個世界黎
人少o既 game , d GM得閒會上黎同玩家hea
人多呢 , 真係唔會點理你 , 搵錢
回復 支持 反對

不打
你講既 唔岩得曬
瑪奇都尚算熱門  都唔博命搵銀喇而家
掠水野 上次改版變曬 免費= =

pk 我4轉都未到 你試下汁粒 我打爆你 死爛橙 #^%$^#$%^$^&%$*%^&%$你
個個月 買加陪 你汁我#%$#&%$*%^*(%^&$^#&*你
回復 支持 反對

不打
你講既 唔岩得曬
瑪奇都尚算熱門  都唔博命搵銀喇而家
掠水野 上次改版變曬 免費= =

pk 我4轉都未到 你試下汁粒 我打爆你 死爛橙 #^%$^#$%^$^&%$*%^&%$你
個個月 買加陪 你汁我#%$#&%$*%^*(%^&$^#&*你 ...
s0103600 發表於 8-7-2009 23:26

你成日買包月都咁低lv
不如你轉買單日na-_-
回復 支持 反對

only 6點-12點 and 買左兩個月都冇
and 我冇神裝 and 我經常冇心機升 囧
回復 支持 反對

呃錢還呃錢
咪搞D嚴重破壞遊戲平衡GE 野出黎
呢2個星期 我都冇乜點上
除左忙之外, 佢已經唔再吸引我上去再玩...
回復 支持 反對

呃錢還呃錢
咪搞D嚴重破壞遊戲平衡GE 野出黎
呢2個星期 我都冇乜點上
除左忙之外, 佢已經唔再吸引我上去再玩...
o0OYiuO0o 發表於 9-7-2009 11:44
未見到有人轉到>_>
回復 支持 反對