打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] (轉貼)赤壁14兵種排行

關閉 [複製鏈接]
@___________________________@

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
無名方士 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

我唸劍應該都可以好勁GE(雖然冇咩人用)- -
劍連擊+爆擊都5錯wor 我覺得
回復 支持 反對

爪真係幾勁
回復 支持 反對

個人認為 

爪無可能係第一了..單p可能勁,但e家有騎戰 跑得快又可以狂出大範圍,隱身個優勢無左了.
戟係最勁啦 連舞又快.盾第三啦我都覺得怪怪地,攻強傷害低,只係win在血多防高,但見到槍,戟就好難 ...
諸葛謹 發表於 2-8-2009 22:30
=3=盾第 3好怪???你有無同盾玩過呀~駛唔駛我同你玩下?!仲有...環飛燕係好高閃好易MISS...=.=但打交...單P OR打大交...你真係幾何會見到有人會拎飛燕黎PK...咪玩啦~~~~通街都係王侯寶印...同埋環係閃人好叻呀....但同樣環打閃人又係廢....a___a都叫左東吳唔好成日潛水嫁啦~~~~唔好淨係掛住刷戰場....得下練下PK先啦
回復 支持 反對

你應該不知到爪有招叫雙刺,能破擋(又一屈機之作),破你6秒就能說[[onion_49]],維護後我等你來和我pk,我的人物名為爪.花小橙.神
[[onion_62]] 爪副刀的話,騎戰,單p實力也強 ...
chunkit_66 發表於 24-8-2009 11:31
[[bao_36]] 小橙橙 HIHI~我又要約你PP~~~在下命不...是也A___A"v
回復 支持 反對

仲有啦~~~~小弟有一次用盾同人單P既經驗啦~~~~對手就係一個蜀國既戟~~~~
秘文呢...仲要好我多多聲....跟住仲要3品裝....但呢....輸左俾我就要話我屈機囉~~~
老實講啦明智左馬介秀滿~~~~~~我玩盾同戟單P...有戟係贏到我囉...
禾斗 ,禾古力牛奶兜B,大鬼....呢3個都係同我玩過又贏到我既人囉~~
唔好講裝啦....佢地單P對住我...同你單P對住我...
人地唔駛連舞都可以控制住節奏唔會一面倒...
你又唔識擋暈又唔識拉距離...哈....輸左俾盾就唔好話盾屈機啦...
想當年戟岩岩出果陣....戟既連舞又何常唔係屈機呢?!
回復 支持 反對

=3=盾第 3好怪???你有無同盾玩過呀~駛唔駛我同你玩下?!仲有...環飛燕係好高閃好易MISS...=.=但打交...單P OR打大交...你真係幾何會見到有人會拎飛燕黎PK...咪玩啦~~~~通街都係王侯寶印...同埋環係閃人好叻呀....但同 ...
chason1985 發表於 3-9-2009 06:16

不防留低個名丫

唔知係你見識小定我見識小啦..同盾玩? SORRY 我主盾副盾都玩過 家下都係副盾囉 唔該!
打? 無必要啦掛 盾同盾打 咪鬥格檔姐^^ 如果你可以用盾殺得死環 我話你叻^^ 你有本事
咪拉到佢飛燕6段無哂囉!"! 慢慢磨你都磨死你啦 丫生!"! 你想10分鍾先打1次交!"!? 個寶物技能..WA同你玩都要等好耐下喎!"!

又係果句  5知你 見識小定我問題
係比例上面黎睇  長兵:環  可以話....係.....SOR-=-我都5識..主環賣小見小^^ 點會見到有環PK呀
最多咪長兵+副環!"! 難道有長兵 5上馬打人 用副環@"@?

如果盾係最勁點解唔會周街都係盾哩~"~我自己副盾..只要人地識睇 你邊招暈 跳起身 要落左地先會中
5係一出就暈!"! 要睇? 有幾難先丫生!"! 你自己都知 識檔識  拉拒離 就好易win啦!"! 咁唔通種會勁過d長兵?

唔該個腦唔好只係掛住打交打交..勁又點? 一d分析能力都無!"!? 我好登你 慘囉咁
講野打字既時侯 唔覺經經個大腦先~"~啦 唔該
回復 支持 反對

上面串咀o個個 乜係命不該絕lo [[onion_59]]
當自己好勁咁
回復 支持 反對

上面串咀o個個 乜係命不該絕lo [[onion_59]]
當自己好勁咁
EVERNAL 發表於 3-9-2009 16:27
[[bao_28]]好串咩..唔係丫~~~你又係邊位者...啾~~~~
回復 支持 反對

不防留低個名丫

唔知係你見識小定我見識小啦..同盾玩? SORRY 我主盾副盾都玩過 家下都係副盾囉 唔該!
打? 無必要啦掛 盾同盾打 咪鬥格檔姐^^ 如果你可以用盾殺得死環 我話你叻^^ 你有本事
咪拉到佢飛燕6段無哂囉 ...
諸葛謹 發表於 3-9-2009 16:14
命不該絕呀我係...
唔見你上線呀...你上線想同我玩場既話自己密我啦~~~~唔好享度打幾百字論文~~~
睇你打字就諗起d講波佬...淨係識講又唔識踢波
回復 支持 反對