打印 上一主題 下一主題
收起左側

NBA有冇人入唔到樽?

回復 支持 反對

白棋版主你話入到樽唔一定要入...甘呢個問題應該只係得當事人一個人先知wor....
但nash打nba甘耐我又真係冇見過佢dunk過....白棋版主你見過未?
回復 支持 反對

未見過, 咁又點?一個出色既控後我相信唔需要特別裝飾自己
回復 支持 反對

開始有火藥味- -......
回復 支持 反對

白棋版主你話入到樽唔一定要入...甘呢個問題應該只係得當事人一個人先知wor....
但nash打nba甘耐我又真係冇見過佢dunk過....白棋版主你見過未?
AI思樂冰 發表於 19-8-2009 04:03

"Can I dunk? I can, but it's not that pretty, and I haven't for awhile," Nash confesses. "You can say I can't dunk in the article if it makes it more interesting. I wouldn't be offended."
我可以話佢係nba冇dunk過 dunk唔dunk到隨你講
但如果dunk失左會好魚
雖然parker仔都係一時失手但都係輕鬆上籃拎2分好d
回復 支持 反對

甘我而家剩係想知佢dunk唔dunk到姐...其他個講來做咩
呢個post話nba有冇人入唔到樽姐...我一開始就係話冇見過nash入到樽姐......估唔到可以搞成甘,....無奈lol
回復 支持 反對

你始終唔明 你問既問題係冇正確既答案
但係你呢句已經覺得nash係dunk唔到
係你俾我既錯覺 你當然可以否認
甘您有冇見過nash入樽先睇nba甘耐
就算cp3我都見過佢入樽lol...AI都見過...nash我睇左nba5年就真係冇見過.....如有,請比條link來睇下
AI思樂冰 發表於 18-8-2009 15:16
回復 支持 反對

甘講法不如話呢個post根本冇正確答案
回復 支持 反對

甘講法不如話呢個post根本冇正確答案
AI思樂冰 發表於 20-8-2009 22:36

但係你已經將答案講左
甘您有冇見過nash入樽先睇nba甘耐
就算cp3我都見過佢入樽lol...AI都見過...nash我睇左nba5年就真係冇見過.....如有,請比條link來睇下
AI思樂冰 發表於 18-8-2009 15:16
回復 支持 反對

係我先話我冇見過nash入過樽...跟住您就話入到樽唔一定要入....
甘講法姐係您講哂啦...但的而且確冇見過nash入樽呀...而您就彈左句類似廢話既野出來...
回復 支持 反對