查看: 2267|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [ 10.16 ]「暢所欲言的星星傳聲筒」活動結果出爐﹗

大家好^^

「暢所欲言的星星傳聲筒」活動的意見的最終評審已經完滿結束,最終10名得獎名單已經順利誕生了。到底最後從眾多位候選人之中脫穎而出的10位得獎者是誰呢,現在就告訴大家,由於意見眾多不能盡錄所以只會發表每位得獎玩家意見之中其中的一個。
以下10名得獎人,排名不分先後:

1 小昊◆°
每次交易上限,以由現在的8樣增至15樣,這樣一來可以方便玩家,二來可以防止一些玩家以12星座背或獸靈印記欺騙其他玩家。

2 ﹢囍歡您°
好多玩家都有開經卡升lv。但是經卡去到最後5分鍾先知道得番5分鐘。希望可以出1個系統睇到經卡得番幾多分鐘。

3 焰月x刃°
推出返原本官方出的消息,沒實行的活動。如皇家領地戰的「破曉使者」,每月收集「邪念結晶」任務等。

4 柏柏子
新增/加強寵物可用的裝備 (因為寵物太易死)

5 傻小子∮夜
希望官方可以加強各職業的自身技能,因為現在血量和裝備都強化了很多,可是自身技還是和以前一樣。

6 恨淺×淚°
小商店只可以擺賣裝備及物品,從來都不能擺賣寵物,令玩家帶來不便,希望能夠擺賣寵物。

7 重生‧風
官方網站中的遊戲指南的資料過時。例如武器,防具和機甲等裝備的列表。

8 ︴邪.破曉
希望星夢能夠禁止玩家們說些粗言穢語,這樣一來能令個個星夢的玩家都有品德些,也能令玩家們相處得更加融洽。

9 〥葵ˇ°
推出新裝備時,可叫玩家參與設計,令人亮然一新的感覺。

10 浮光‧掠影
技能各等級毫無差異:攻擊技能的提升,基本上只是消耗mp提高的差異,如等級1的魔影術升至等級2時,根本不可能看出其攻擊上的差異。解決方法:提升技能每等級之間的差異,令職業技能的攻擊力提高而且實用性增加,職業方向更清晰之餘,亦免玩家依賴刻紋技能。

以上各得獎人請向星空郵遞員領取獎品。

我們在此恭喜這10位玩家,同時我們亦多謝各位的寶貴意見,我們會盡快就各種意見作出跟進,從而令大家的星夢世界變得更好。

第2果個-_-唔係之前都有玩家講左話依個問題了嗎=_=
點解星夢會咁攪笑..post果個出黎就冇比果個..比左第2個人呢= =
好似有d唔公平
回復

咪係lo 好奇怪
回復 支持 反對

- - 如果佢係一早想比佢既~咁不如post佢果句出黎啦..
覺得星夢有d唔公平-_-雖然2個人我都唔識..
但我覺得第1個post果個人好慘law~
回復 支持 反對

- - 如果佢係一早想比佢既~咁不如post佢果句出黎啦..
覺得星夢有d唔公平-_-雖然2個人我都唔識..
但我覺得第1個post果個人好慘law~
〥迷雪〤雅 發表於 16-10-2009 14:35

果D只係煙幕
回復 支持 反對

笑左~
好濫囉覺得[[mg_1_12]]
回復 支持 反對

好想知道+d咩a_a
回復 支持 反對

件野+100mp hp
回復 支持 反對

原來星夢先係至強既是是但但~
呢10個意見~係星夢入面求其捉個人問~
都講得出啦~有幾特別~憑咩拎到獎?
依家係揀最好既意見定玩抽獎?好運既就中?
回復 支持 反對

-_- 講真~真係冇諗到星夢今次做左d咁既野出黎~
真係笑左law
重要送比人既野~我諗係星夢入面是但一隻翼都勁過佢law - -
回復 支持 反對

得+100hp..100mp炸--得果樣睇--
回復 支持 反對