查看: 280202|回復: 3309
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

無啦啦俾小學雞屈掛 勁無奈
www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4397744&page=1
回復 支持 反對

我想被人屈都無=]因為在台頻多 好耐無見小學_
vIrGo千 發表於 16-10-2012 07:40 AM

台ser d人好多野講..好煩
回復 支持 反對

回復 3111# v1w1

我岩岩重見到既
回復 支持 反對

唉 1p1場真係特別多傻仔~
岩岩開左個屍2 1p1場
大大隻字講到明<<普屍場>>
跟住有條文盲,場場玩沙啦,
我係咁講<禁沙啦>,講左幾次,佢話ok
咁我好天真咁諗住俾個機會佢,唔踢佢啦
跟住佢用完沙啦又用達叔,但我打到冇血又要淆.
走左入倉入面,跟住重要邊淆邊好串咁話:"黎搵我啦"
跟住又周圍9殺又叫我got1又話上2kf唱我
當時佢有個fd係場入面,佢都話唔幫佢,叫我踢就踢
我當時係場主,果場就黎完,諗住黑名佢算啦
點知下場俾佢tk完之後踢左

xSaCrEdNeSs聖魂<-認住呢條友,屍2 1p1場見一次踢一次
第一個要我發帖唱既傻仔

補充:條友9踢完之後密左佢廿次有多都唔應機,重以為佢掛緊機
點知係第個屍2場見到佢玩緊,再叫佢幾次扮聽唔到,係咁扮同人吹水,扮睇唔到我講野
問佢之前話上2kf唱我個帖係邊,完全唔理我~
之後完左場又俾佢個fd踢左z_z

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

你知不知道連帖是什麼?
血映雪 發表於 22-8-2013 07:00 AM

佢係唔知道,扣分是什麼:lol:
回復 支持 反對

回復 3182# joe1521

傳說中既C盤上傳大法? lol
回復 支持 反對

之前係踢到的 你唔信問下人 兩隻殭屍都可以發起投票 100%踢走另外一人
Charlie1012 發表於 18-10-2013 11:31 PM

未改之前都好似要3隻屍先可以踢人,唔知我有冇記錯
回復 支持 反對

大概在倒數結束前有人類玩家發起了踢你的投票...
投票時間大概約二十秒, 倒數完後你做了殭屍, 不久便感染 ...
血映雪 發表於 19-10-2013 11:13 AM

我都覺得似係咁...
回復 支持 反對

回復 3210# Charlie1012

家陣就話2屍可以踢人,
    乜以前都得架,唔係最少3隻屍?
    btw 其實玩屍都可以針人黎殺既咩,我都唔識點做,教下我
回復 支持 反對

回復 3212# Charlie1012

你打咁大段野出黎,我都唔知段野重點係咩
   呢家我要問既係,係咪未改前得2屍都可以互踢,不如你答是同否算啦
回復 支持 反對