打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

死 tommy123佢好像係e家樂古 佢低x   係大xx  有tk明知我lose比人仲要tk人又唔知廢  係到搞住人
回復 支持 反對

在昨天的晚上11點39分時
我入左個一般場
見到好多低LV個D
緊住
一買Ak就比班有技術冇品德既垃圾TK
佢地最少有5個人
咁踢唔踢到都係佢地手上
我欣賞佢有咁既技術
但我不欣賞他的低能行為
然後全場係咁不斷TK,不斷把我們踢出

他們的垃圾軍團是:你好嗎

樂古分身:
你好嗎經理

CSO分身名:
大家一起玩遊戲
大家一起唱國歌
殺我請你食波板糖
抽煙是壞蛋
回復 支持 反對

Night 亂咁9踢大家小心
回復 支持 反對

fake 9我?又話唔玩cso 仲係到講cso d野
mj_moonwalk 發表於 12-9-2011 21:25

-_-  中秋玩下問FD借AC 玩入狙場見到DNIGHT咁既唉  喂  你個AC比女仔都唔比兄弟
回復 支持 反對

又比人9踢
回復 支持 反對

CSO名 xX吊兒  後面2個字唔講 大家心知
玩狙場 串77 叫佢GOT 1 睇下佢有幾勁又係得把死人口 又話搵人地打 係到串77
回復 支持 反對

無品玩家名稱:汐x冷冰
行為: 係第一場到d2狙擊槍戰 場名輕狙戰 我玩輕狙緊住比人刀我就問咁鍾意玩刀就刀場拉緊住佢地就一大堆粗口 我就睇唔順眼 連續幾回合全場ACE 有幾場係3打2 緊住又話SM 我話 ACE又叫SM? 緊住佢話有幾回合我地SM 又係咁LOGO我 我話OK GOT1? 緊住佢地就話你咁廢就咪鬼打拉做工課拉你 我問佢關咩事 緊住又問做好工課未 完場我問佢GOT1 ? 佢一開頭話我廢又唔GOT 緊住又叫我開場AE 開好場叫佢入 打到7比0我7佢0 話我用M4係點槍又話我垃圾佢玩XM8緊住好拉我用CT把SCAR同佢打又話9槍之後我汁佢把XM8 炒到10比0 開始用XM8 結果 13比0 我13佢0 又話我咩72LV咁既技術? 我問佢關LV咩事 比你72LV咪又係咁 緊住又話我個AC買左幾錢 我話關咩事嫁 AC本身唔會有技術 技術唔係買番泥 之後又話我廢 我堅系想問佢炒你0仲我廢?
緊住佢就淆左下線 仲有個好似佢FD 叫綠茶糖1
回復 支持 反對