查看: 1567|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 巨商版意見及改善帖 希望大家踴躍回覆

關閉 [複製鏈接]

相信大家應該都看了在主版的公告帖
相信這個帖都不用多作解釋
希望大家能夠指出版規,應該改善的地方
但版主們的處理手法可免則免了 因為版主們已作改善 調整一些讓大家能夠接受的手法
主要這帖的重點 是希望大家能夠說了版規上有什麼不明白的地方 有什麼地方需要改善
意見好的話 將會加上10樂點不等的感謝心意
本版版主希望能夠改善好處理手法 好讓大家容易接受
你們每一個回覆是我們的意見 是我們的經驗
感謝
回復

希望限制既野唔好太多
講粗口畢竟玩game始終都會有d
唔小心貼左上泥就比人扣點

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
andrew6081 + 10 感謝意見

查看全部評分

回復 支持 反對

唔好做得太緊
有時有d睇著教學都貼唔到圖
希望唔好扣佢地分

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

有陣時貼圖唔得-.-唔好甘快扣分住...  可能佢唔小心姐

評分

參與人數 1樂點 +12 收起 理由
andrew6081 + 12 感謝意見 我們會好好考慮

查看全部評分

回復 支持 反對

好多人連回個d 版主又唔做野

評分

andrew6081 + 10 我們會小心留意

查看全部評分

回復 支持 反對

有時post圖唔留意有粗口 比下機會 通知佢地

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

還有沒有其他意見 我們會好好考慮 配合你地的
你們的每一個意見是我們的原動力 有批評才有進步
--
另外,,發表了意見的
我們版主感謝你們
回復 支持 反對

可以更新下巨商版精華教學因為有d已經死哂圖
有時d版主成日睇唔到d會員既錯處無計到分 捉得緊小小
粗口方面可能真係睇唔到  話哂句粗口可能唔係櫻樓主(開帖人)打  比次警告算
如果想増加人流最重要是宣傳  舉辦多止些活動
貼圖一次加些小樂點  唔多唔小會多左人貼圖掛...

評分

andrew6081 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對