打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ccy 你同我入黎

關閉 [複製鏈接]

樓主你真係好撚好笑

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
燎原火 -20 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

yea lets not all make him freak out and make him cry, i do apologize rin gooder

JK NOT REALLY
回復 支持 反對

死口唔認代表你自認柒頭冇point駁我
搬你老尾出黎都救唔到你架啦

你同adam講野俾我聽到up句lucky就要俾 ...
古德 發表於 23-3-2010 05:18
我乜撚都唔知, 我只知道1.有個kai子係度trolling同bringing his anger to the internet, 2.就係有個叻叻叫我add佢, 之後過左唔夠十分鐘就del左我, 幾kai? 3. 一個撚樣同個係nakuz/runescape都好受歡迎ge人嘈, 唔好笑親我ok?

學h0h0話齋, 新手行埋一邊, 我識ccy ge時間點都多過你啦大哥哥, 扮成熟.
新手 行埋一邊
h0h0 發表於 14-3-2010 00:08

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
燎原火 -20 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  t0psecret

editting
古德 發表於 23-3-2010 20:52
nice edit bro

回復 支持 反對

回復  t0psecret

1. 你乜撚都唔知你up乜鳩啊, 小弟弟
2. 嬲唔嬲,anger唔anger根本唔關事囉好冇. 我呢份見 ...
古德 發表於 23-3-2010 20:52
你又要係nakuz開post, 又要我gtfo唔比我回你, 不如係msn開戰la, 咁我地咪可以享受nakuz forum lor, 唔洗個個開個post玩返你轉頭(笑)  哥哥仔如果你唔係好夠point回我你可以潛下水欣賞下海底世界架
回復 支持 反對

我打第一次嗰時打咗個"吊"字俾nakuz filter晒後面D野, 咪要edit囉聰明
古德 發表於 23-3-2010 21:07
well thats non of my business i guess
回復 支持 反對

none of your business你quote我做乜啊膠仔
古德 發表於 23-3-2010 21:22
Read Carefully Bro, 你要同ccy嘈唔關我事, 但一來你係forum嘈, 個個都知你on fire, 一定火上加油架la, 二來我見你篇文章咁得意, 咁多字, 當然知你係為小小事而小氣

小氣撚;P
首先多謝你既支持
然之後我想講霸氣係呢D爭論其實冇用
最重要既係"理"係我呢邊
ccy同t0p呢兩個小朋友冇理 ...
古德 發表於 23-3-2010 21:27
人地串緊你呀聰明豆;P咁多人係度串你就唔係小朋友, 我一開始都係post下圖ja喎, 咁就比你用bad word罵

t0psecret你up乜膠啊 STFU啦7頭
冇人明你up乜 定係你係同ccy講緊野啊
自己開post/上RS同佢講啦
呢度我同ccy講緊你GTFO好冇?
古德 發表於 22-3-2010 20:30
回復 支持 反對

We're giving you opportunity to get off the stage
回復 支持 反對