遊戲名稱叫 派大星 的玩家 亂踢人

查看數: 8594 | 評論數: 13 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 23-6-2010 23:37

正文摘要:

1. 投訴人 (會員名稱): wonderingbb    2. 投訴對象 (會員名稱): rarali    3. 投訴對象 (遊戲內名稱): 派大星    4. 投訴人於遊戲身份 : 7p    5. 投訴對象於遊戲身份 1p ...

回復

毛杭去 發表於 15-2-2012 10:01:11
dead_chicken 發表於 14-12-2010 18:00:11
係呀!黎姿坐蓮!我support你!佢成日亂踢人架!!
abc121212 發表於 29-6-2010 15:38:50
係啊係啊~派大星唔得~就t人~=,=~我都有係aoe打win過派大星~下round~就唔比我玩=,=
RZero 發表於 28-6-2010 14:53:20
派大星 成日亂踢人架啦好多人都知..
RZero 你唔係成日留係樂古..你做管理員黎把春咩..要咁多證據又影相...
...
黎姿坐蓮 發表於 28-6-2010 13:47

咪以為我唔知你係邊個先得架.....

我有權維護眾玩家利益
包括被告
所以足夠證據是必需的
黎姿坐蓮 發表於 28-6-2010 13:47:03
派大星 成日亂踢人架啦好多人都知..
RZero 你唔係成日留係樂古..你做管理員黎把春咩..要咁多證據又影相...
RZero 你條垃圾我地投訴完人..人地又再開新acc玩野...你根本就做唔到野..
樂古成班管理員知識好低..成班垃圾黎

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
RZero -10 侮辱成份

查看全部評分

RZero 發表於 26-6-2010 00:03:04
早前已聯絡被告前來作供
3天後再定奪
RZero 發表於 26-6-2010 00:03:04
早前已聯絡被告前來作供
3天後再定奪
小嫦 發表於 25-6-2010 23:52:33