樓主: kokokokokakuz11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 由即日起 巨商交易專區 需五級會員或以上方可進入

關閉 [複製鏈接]
總點是:不是所有人咁得閒升到5級會員~需要回450點?1.時間~
時間就是金錢~
我相信版主能控制得到幣商在本論 ...
C小旋風 發表於 15-9-2010 21:17

交易區版主人手方面我們自然有配合
大概管理方面仍然分配良好
謝謝閣下的關心
其實會員限制進入交易區
本壇亦有其他版塊實施中
未見有反效果出現
若果真的有上述情況 我們版主亦會因應問題而作出調整
謝謝閣下寶貴的意見
回復 支持 反對

交易區版主人手方面我們自然有配合
大概管理方面仍然分配良好
謝謝閣下的關心
其實會員限制進入交易區
本 ...
Lsm1023 發表於 15-9-2010 21:26

做得版主就應該不怕辛苦~咁先值得人尊重~與期限制5級以下~倒不如增加人手~3-5人~那麼就不用怕~誰說新手一定亂推post~難道5級以上就不會亂推post???????我成日見好多5級以上成日唔夠鐘推post比人扣到勁多人~變哂1級~都係重點一句~利益一定歸我地玩家~寧願你們增加多幾個人手總好過剝奪會員交易權利~利益請盡歸玩家們吧~版主是一種神聖工作~你們的精神是很令人敬佩~但剝奪5級以下會員交易權利很過份~你們不是冷血動物吧!????????????????????????????不會比巨商更無情吧~升快就封ac~如果你們這樣做和巨商沒分別=]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

論壇唔係有得限制不夠等級的人在某區發帖?
咁可以令到想收野,但又唔夠等級的玩家,能夠用pm系統,
一來減少騙文,另外也能令版主更易管理。
另外想放野的玩家,也可以找有高過5等級的玩家幫忙放東西,
而不須要一刀切的限制玩家進入交易版
回復 支持 反對

我相信450分不是大問題
只是看你有沒有心在樂古發帖
加上450分不是代表要回450個帖
上線時間亦能增 ...
kokokokokakuz11 發表於 15-9-2010 21:37

會員只是為了使用交易版而註冊樂古會員
倒不如不要註冊了--->絕對認同!
回復 支持 反對

咁質係叫d新仔唔洗黎你樂古睇野low

加上而家大部份巨商人都係黎呢到賣野
咁d新玩果d...唔洗買la
回復 支持 反對

做得版主就應該不怕辛苦~咁先值得人尊重~與期限制5級以下~倒不如增加人手~3-5人~那麼就不用怕~誰說新手一 ...
C小旋風 發表於 15-9-2010 21:34

版主查版是盡責,但係以巨商交易版流量,根本3個版主係唔夠

仲有版主要番學呢,如果會員唔當版主係超人我諗會更好;P

做版主時都俾人問候過唔少次,真係唔好睇少版主工作量,仲要無人工義務黎做

如果你想增加人手,巨商版一向都有招募,又有幾多人係去申請?

我覺得如果本版交易區版主見到你呢個回覆可能會好失望,佢地努力原來對你地黎講係義務黎

甘迺迪名言:「不要問國家能給你甚麼,要問你能給國家甚麼。 」
p.s.有感而發
回復 支持 反對

既然D會員咁唔服氣咪去投訴囉
回復 支持 反對

其實改...都有佢既好處,,,,,,,
第一. 新手超瑪唔洗驚俾人呃....因為450點..真係唔易升...
第二. 就算真係昆...都可以唱衰佢...大大提升左交易既安全....

我自己都係岩岩先黎樂古...當然係因為巨商啦....
因為方便我 收放野..... 我高lv...起瑪人地都會信我多d...
回復 支持 反對

我個人認為五級會員以下可以進入交易版

但五級會員以上才可於交易版發帖=]

咁不但可以防止開post係咁推既人

又可以方便新人進入交易區瀏覽v_v
回復 支持 反對