查看: 5415|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 《獵刃ONLINE》封測玩後感想

隻GAME絕對靚過魔物獵人

攻擊動作比MH好多多聲

雖然副本唔多但D副本好易打

有機會會掉石(普通級強化石,防爆石,普通級寶石,+5武器/防具)

商城有保HPSP野(1/5/10M)/武器+20(人民幣50幾蚊30天)/服裝(30天沒有永久)/騎寵(30天沒有永久)/普通級強化石/完美級強化石/極品級強化石

防爆石/普通級寶石/完美級寶石/極品級寶石/永久寵物/煙花等等

《沖裝心得》

我覺得最好30LV之後先好沖裝,因為30LV開始難升,打副本EXP會多好多,所以依個時候沖就最岩,基本+1-+5都好易沖

到左+8開始,系統會問你用唔用防爆石,唔用既話會爆,用既話會降級,例如我沖+9用左防爆,點知失敗,系統會-5,嗜變左+4

武器同防具最高可以沖到+20

普通級強化石(成功率0-99%)
完美級強化石(成功率50-99%)
極品級強化石(成功率60-100%)
普通級寶石(成功率0-99%)
完美級寶石(成功率50-99%)
極品級寶石(成功率60-100%)

轉貼  http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4052740&extra=page%3D1

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

沖裝唔難但用好貴=]
回復 支持 反對

多謝分享
回復 支持 反對

有機會會掉石(普通級強化石,防爆石,普通級寶石,+5武器/防具)

唔排除會起公測果時改走..或改低掉率
回復 支持 反對

- -大陸版就吾係咁
30lv以下強化石好易有
之後30lv以上就叫60lv以下強化石
強一次用曬你d錢~
回復 支持 反對

30以下強石係好易有呀= =
其實佢d隻game d判斷真係好差=.=有d怪明明打中都冇扣血
玩弩特別感受到=]
回復 支持 反對

30以下強石係好易有呀= =
其實佢d隻game d判斷真係好差=.=有d怪明明打中都冇扣血
玩弩特別感受到=] ...
mui1388ken 發表於 9-2-2011 19:06

-.-咁又吾係喎~
我係大陸版玩都好易中~
-.-只係不定cut~打打下怪冇啦啦彈左出去選server~
=.="d攻好吾平均~
回復 支持 反對

角翔王藍暴龍王果D= ="打角又唔計,打尾又唔計,拎刀砍都係咁
尼樣野真係差過MH好多
回復 支持 反對

已玩過,通過比較MHFO優惠好得多...
2.玩過1,2下...已經很悶...((個人問題~
回復 支持 反對

開頭幾悶- -係咁打果幾條龍,不過20左之後開始有d勁d o既龍打下,會好玩d
回復 支持 反對