打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 分享武當小小心得:)可供發問:P 更新了 8月7日

關閉 [複製鏈接]
請教一下 我四孔全5靈氣 潛能都點全靈 介符打法全4級)屬 命 貓 屬 只有81減抗 走主內輔玄的路線 請問行得 ...
luckz 發表於 3-9-2011 01:40

換幾粒-抗吧     -抗上到160   有孔冇上便上內攻
回復 支持 反對

thx,十分感謝
回復 支持 反對

首先 多謝 #1  樓主  開貼分享心德  thx  

本人玩武當已超過二年半  up  本人有小小心得

講真呀  我逢圈各位樓主  想玩武當前想清楚  想玩到幾多 lv  為目標

如果話 想玩到  92lv  就無乜問題

如果話想玩到 102lv  就要想一想

如果話玩到  105  up  就不用想了  點解   

玩武當  玩到 92lv 你就可以周圍蝦蝦霸霸  秒人  【因為好多門派未成長】

玩武當  玩到  102呢   就要自我收臉  【因為其它門派己成長】

玩武當   玩到  105  up   好多時比人秒  

我看到好多樓主話  玩  靈武 同血武  及氣武   

我個人意見是玩   氣武及全身   【個人意見】

首先講  血武    其實是一個笑話   點解

武當前題是玩  --> 速攻   你血多有乜用  靈武 打怪 一隻三秒   氣武  打怪  一隻  4-5秒  全身 打怪  4-6秒

血武打怪  一隻約  10秒一隻  如果同一隊人刷野   刷一次   個個隊員會抄底你個 ac名 不次不會組你  

靈武當  攻   好勁  good  good  good  講緊是玩單刷和帶升 還可以   打副本 就慘  不是靈武當慘  是  ec 慘  好似做了靈武私家醫生 補血補到吐血   例   有次城頻 有位 ec 開組刷 7符 so 3  舊 333    打第一關當然無問題啦   
打第二關  刷熊 80隻  就出事了  隻武當有攻 6萬幾  但血得   6萬5都未夠  閃又底  刷第一次熊都死二次  補血補到 ec發爛碴  當刷完第一次熊 隻 靈武當自己退組

我的意思是想表達   靈武當  是好強  6萬幾攻  但  無血呢   

武當先天病是   無血  無閃 無命中     無外防  【請問又用幾多錢尚石離補呢】

玩氣武當  我都覺得進取   玩全身武當  都是一個好好選擇

注  武當 90前就蝦人  因為其它門派  未成長  有好多門派是先苦後甜

90up  武當  就蝦不人  因為其它門派已成長  有血有攻有閃有外防

100up  後  就比人秒

【個人意見  提供參考  】:handshake
回復 支持 反對

注   有好多武當   好強  有血有攻有閃

問題  他/她們用了幾多真錢去尚石頭  離補自己弱點   

呀燕  專者.......  話比你地知   他們都超過  10萬真錢玩   

強與不強     就問下自己有幾多錢尚石頭  :handshake
回復 支持 反對

WELL DONE

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
浩B -20 推舊帖

查看全部評分

回復 支持 反對

好有心: )頂1頂
,很認同
回復 支持 反對