打印 上一主題 下一主題
收起左側

電腦高手幫幫手;)

關閉 [複製鏈接]
甘講法即係自己砌部好d?
各高手可五可以比個3千佐右既list比我?
小清-) 發表於 10-8-2011 21:39

最多3000?
回復

甘講法即係自己砌部好d?
各高手可五可以比個3千佐右既list比我?
小清-) 發表於 10-8-2011 21:39

MSI 870A-G46 AMD 870,DDR3,USB3.0,SATA3 6Gb/s ATX M/B 軍規級用料        HK$ 570               
Kingston DDR-3 1333MHz 4G Ram KVR1333D3N9/4G        HK$ 178               
COOLER MASTER RC-342-KKN1 Elite 342 (全黑色) Micro ATX Case        HK$ 250               
WD Caviar Blue 5000AAKX 500GB SATA3/16MB HDD        HK$ 296               
ANTEC NE400C NeoEco 400W 80Plus 火牛 (綠色盒)        HK$ 375               
LG GH-24NS70 24X DVD Writer /SATA/黑色        HK$ 137               
AMD PHENOM II X4 HDZ955FBGMBOX Z955 CPU [AM3] BOX 盒裝 [Black Edition]        HK$ 893
總數:        HK$ 2699

冇display,不過你玩online game用onboard都得
dvd機有可以用番唔洗買
回復

壞D咩先???
不如換過部機去啦
依家3000幾4000蚊研部機已經好多GAME都玩到
回復

甘講法我即係要成部換拉;甘買佐3000千佐右;
跟住佐慢慢換果兩個野?
小清-) 發表於 11-8-2011 02:52

咩叫你成部換 但又係慢慢換果兩個野==
回復

呢到好少電腦高手
回復

你想整
你想換hardware
你想換機
你想邊樣?
回復

樓主已經潛左水 所以個post完左
回復

一:預算幾多
二:部機幾時買
三:鐘意咩GAME
四:請詳盡提供閣下電腦硬件資料
回復

未潛;冇落網吧姐=)
我岩岩上佐lenovo官網睇;
http://shopap.lenovo.com/SEUILib ... 44AED0B4AD776FB28AE
呢部機低5低買?
回復

未潛;冇落網吧姐=)
我岩岩上佐lenovo官網睇;

呢部機低5低買?
小清-) 發表於 15-8-2011 23:29

打唔到機而且貴
低端廠機都係咁
都係文書機
回復