打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] NFSW資料/教學站(更新於 8/8) 有車評呀入黎睇啦

關閉 [複製鏈接]
大家好 我是新手 目前10級左右 為什麼新車全部也需要用Boost... ?
回復 支持 反對

回復  lippowing2009

即是說你無睇曬成篇野啦-.-
flareon 發表於 15-7-2012 03:26

好詳細 ^^"
(懶... T_T)
回復 支持 反對

請問Perfect launch 是如何做到??
回復 支持 反對

比油至綠色位      "   llllllllllllll   "

BTW FACEBOOK 個群做咩
風乂 發表於 18-7-2012 03:29

唔該曬 ^^

新手岩岩買左架M1   原來比賽個D對手都會同時勁左咁多...
仲以為係同一開始個D新手一齊玩既添 ... (明明一開始玩我見到同我玩個D對手D車都係入門級...)
回復 支持 反對

我都買左個sliver pack

Porsche 911 Carrera S “Snowflake” editionAudi A1 clubsport qu ...
風乂 發表於 18-7-2012 20:20

睇黎日後有排消錢 -,-
直接買Ultra 抵唔抵...?
回復 支持 反對

U件都唔知咩黎-.-?
細奕 發表於 18-7-2012 23:23

師兄 U件 抵唔抵買 ?
回復 支持 反對

其實一直想問各位    
增重 Skill 在平時的 Race ( sprint / circuit ) 會不會發揮到作用?
(因為我的M1 procar增重了 還是被人撞飛... )

目前小弟有M1 和 Zonda
M1 procar  還是 Zonda F 的潛力大些?  有U件應該先給那一架用?
因為感覺上M1 易控制但加速慢 但 Zonda 加速快但車較飄...

謝謝解答!
回復 支持 反對