打印 上一主題 下一主題
收起左側

惡靈SET問價+朱雀既一D問題(布袋)

10樂點

惡靈手,腰,鞋幾錢??

------------------------
朱雀用咩裝好?

---------------------------
雀武幾錢?
我成日補MP個時都點唔到隻雀...
點算=3=
如果要改檔,改咩好-3-

最佳答案

查看完整內容

惡靈手,腰,鞋幾錢?? 30億有得收到 頭20 甲10 快就35 頭22 甲12-13 惡靈手///////不明 腰////////不明 鞋///////不明 ------------------------ 朱雀用咩裝好? 低lv魂手,王見腰,海王甲,海王頭,鐵鞋,90介 高少少lv 惡頭 --------------------------- 雀武幾錢? 200億左右 ------------------------ 我成日補MP個時都點唔到隻雀... 點算=3= 如果要改檔,改咩好-3- 改左檔個野(氾)圍唔會改大or細左 點身同頭個位 ...
回復

惡靈手,腰,鞋幾錢??
30億有得收到 頭20 甲10
快就35 頭22 甲12-13
惡靈手///////不明
腰////////不明
鞋///////不明

朱雀用咩裝好?
低lv魂手,王見腰,海王甲,海王頭,鐵鞋,90介
高少少lv                     惡頭
---------------------------
雀武幾錢?
200億左右
我成日補MP個時都點唔到隻雀...
點算=3=
如果要改檔,改咩好-3-
改左檔個野(氾)圍唔會改大or細左
點身同頭個位
回復

加MP: 點隻雀既下方
雀武: 呢排封珠應該7億..150億收倒雀武
回復