打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 樂古巨商版活動之久違了的好人好事-交表帖

關閉 [複製鏈接]

伺服器(商一/商二/商三/國巨/布袋/毘沙門):商一
好人名稱:ZERO烈帝
好人好事:
1.幫助團友解任打怪
2.解答團友疑問
3.發放正能量~
4.攪氣氛

ZERO烈帝訪問

問:你認為怎樣才是一個好人?
答:首先,對人要真心,人地有野幫就幫.第二,唔好為利益做大前提先同人做FD.
第3,可以吹水,交換心得.深入的,現實又可以吹水.第4,幫友解任,俾任品唔收錢.

問:你覺得自己為何能夠被推薦為好人?
答:因為我係用個心去對人,同每個人都好FD,好吹得.
當正係識左好耐既朋友,有任一齊解,有成果一齊分享.

問:你心目中,巨商有沒有好人?
答:有,我識左幾個特別好,其中兩個可以交換埋電話號碼,日日吹水,超出巨商.

問:還有沒有其他補充?
答:我地團有d 都好fd.互相俾藥,帶升lv,俾任品.總之團友有咩問題,我都會盡幫.

評分

參與人數 1樂點 +25 收起 理由
滿天星 + 25

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

伺服器(商一):

好人名稱:中津

好人好事:有一年 我打算退巨  所以我就把我的所有$ 裝  送給新手們

暫時找不到中津所以做不到訪問.

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
滿天星 + 15

查看全部評分

回復 支持 反對

伺服器(商二):
好人名稱:Hellkite[世紀毒火]
好人好事:再次重回巨商時 有人教我市價同帶我全陣200
其實大家都知道,巨商如果有一個月時間無上,物價個d野就好難會知
但此朋友,很有耐性被我猛質問物價,而且當時我的兵陣有很多缺點,不能打的怪很多
就算連mp藥唔夠佢都會去小肥ac夾d比我XDD有時多過頭拎唔晒,不過我地只係相識兩星期
佢已經幫左我好多,已經足夠令我重新加入番巨商e個大家庭=]

天使火訪問

答:有人覺得係就係.

問:你覺得自己為何能夠被推薦為好人?
答:重義氣

答:有

評分

參與人數 2樂點 +60 收起 理由
Hellkite + 10 你就毒x_x
滿天星 + 50

查看全部評分

回復 支持 反對

伺服器(國巨):
好人名稱:WF, Kay, YWK
好人好事:借好多MP女,裝同埋兵比我上15段,要多謝佢地,雖然係2年前既事,但我冇忘記嫁>.<

因找不到該名好人所以做不到訪問

評分

參與人數 1樂點 +25 收起 理由
Hellkite + 25

查看全部評分

回復 支持 反對

伺服器(商一/商二/商三/國巨/布袋/毘沙門):商一
好人名稱:打爆GG
好人好事:我重玩巨商不久了,好多野都改變了。我完全好像一個新手咁,亂玩。有一日去打黃石.又5記得帶藥以及食物。咁5想走返出去就問人借了。結果無人理我,咁我話比$果d人買..都無人理我, 當時好無奈,無助。之後佢密我問我仲要5要,我話要,比$佢, 佢話5洗, haha巨商她需要lee d熱心既人:):lol

因找不到該名好人所以做不到訪問

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
Hellkite + 30

查看全部評分

回復 支持 反對

伺服器(商一/商二/商三/國巨/布袋/毘沙門):國巨

好人名稱:明天攻城TOM(Dinman)

好人好事:玩咁耐國巨都仲未退.....仲有成日發帖被人插...令原本死氣沉沉國巨版有番D氧氣

明天攻城tom訪問

答:嘛..只要不是壞人,該不壞得去哪裡的人,就是好人吧

問:你為何推薦自己為好人?
答:那時不撐一下,國巨版該廢了吧

答:只要不是騙子,和奸商,也就是好人吧

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
Hellkite + 20

查看全部評分

回復 支持 反對

天使火提名:

伺服器(商一/商二/商三/國巨/布袋/毘沙門):商二
好人名稱:嵐楓伯樂
好人好事:在我剛解除封殺令時肯收留我 並且對我加以百分百信任
在我認識當中 他是最好的大房

由於暫時找不到好人所以做不到訪問.
回復 支持 反對