打印 上一主題 下一主題
收起左側

[角色技能] ~狄奧3轉(利維坦)集中討論帖~

關閉 [複製鏈接]
55,都係睇情況決定咩技好啦~!
被動技能ge暴擊係......就係加暴擊機率喇,
不過學到5LV都係得2-3%左右,所以 ...
正紫月 發表於 1-6-2012 17:22

果個係連續爆擊 -.-持續效果黎嫁-.-
比onrush用-.-?

其實我都吾係好明佢係咩黎
回復 支持 反對

果個係連續爆擊 -.-持續效果黎嫁-.-
比onrush用-.-?

其實我都吾係好明佢係咩黎 ...
.黑仔. 發表於 1-6-2012 11:34 PM

黑神._.你點醒了我,我可能明白咩意思~!
應該就係多HIT數既技能先可以發揮到E招既作用~!
例如用0nruch本身插10hit先有1爆,技能既效果將佢提升,
變做10hit3爆(假設)。

咁我諗右修學e招有利d,因為高hit數招多(0nruch,海膽,死亡回轉,烈焰長矛)
回復 支持 反對

我5lv 斷魔cd得返4秒-v-
.黑仔. 發表於 1-6-2012 16:03

多謝你話我知5lv斷魔cd得4秒@@ 我而加放棄魔手,點左lv5斷魔 a_a
回復 支持 反對

you sp90 me 60 y?
回復 支持 反對

有無全右修點法睇睇??
回復 支持 反對

我又post下先--
以下係白痴點法a_a

回復 支持 反對

我想請問一下,
[AP恢復速度增加]對使用中的Onrush有沒有影響的?
即係在裝備,等級,寵物相同的情況下去使用Onrush
有裝備[AP恢復速度增加]既Dio使用Onrush既時間會否長過沒有裝備[AP恢復速度增加]既Dio?
希望可以幫忙解答,謝謝~
回復 支持 反對

我想請問一下,
[AP恢復速度增加]對使用中的Onrush有沒有影響的?
即係在裝備,等級,寵物相同的情況下去使用On ...
SiU~軒 發表於 3-6-2012 01:17 AM

首先要了解:假設沒有[AP恢復速度增加]回1格ap需10秒,
技能效果可以將佢變成1格6秒  [強調假設]
技能效果只限於自然回復,使用藥水和寵技等不會對ap增加量有影響。

正題:當然有影響啦,不過以0nruch既耗魔量黎講,扣仲快過回,所以幫助唔大。
回復 支持 反對